Dodaj do ulubionych

Grecki w Tychach!!!!!

03.02.05, 16:41
...z prawdziwym Grekiem!!!!
Przyzwolenie mam od Adonisa, aby rozpowszechniac te wiadomosc. Grek dobrze
porozumiewa sie po polsku.
Dla zainteresowanych mam namiary:
Tychy, Al. Niepodleglosci 87, tel. (32) 780-61-39, GG: 3712980, 20 zł / godz.
Grecki od Greka!!!
Pozdrawiam
Eli
Obserwuj wątek
    • Gość: etaltravel Re: Grecki w Tychach!!!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 04.02.05, 00:17
      import jabłek :-), powiedz to Adonisowi :-)
    • gale Re: Grecki w Tychach!!!!! 04.02.05, 12:28
      Elinida, prosze... toz to prawie spam...
      • Gość: etaltravel Re: Grecki w Tychach!!!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 05.02.05, 04:31
        adonis do mnie powiedział malaka ;-( na gg
        • gale Re: Grecki w Tychach!!!!! 05.02.05, 12:04
          Etal, po pierwsze ja nie moderuje gg ;))) a po drugie - moze on tak przyjaznie
          do Ciebie zawolal ;))))
      • ewamalgorzata Re: Grecki w Tychach!!!!! 05.02.05, 17:34
        No kurczę.. z jednej strony - prawie:) masz rację.. Ale: próbowałeś znaleźć
        szkołę/kurs/ lektora/ whatever.. greckiego? Ja w Łodzi obdzwoniłam chyba
        wszystkie szkoły.. Są takie, które w reklamie mają "15 języków". Ale widać
        grecki nawet do tej najpopularniejszej piętnastki się nie łapie. I myślę, że
        ponieważ na tym forum oprócz osób szukających jednorazowych informacji na
        okoliczność planowanych wakacji- pojawia się cała spora grupa "grekofanów" -
        to.. to ja uważam, że to bardzo pożyteczna informacja jest:) I jeszcze: jakby
        tak ktos coś wiedział o czyms takim w Łodzi.. no dobra.. to na priv poproszę:)
        • ewamalgorzata źle się w wątek wstrzeliłam:) 05.02.05, 18:25
          Oczywiście, coś mi się pomylilo:) Moja powyższa odpowiedź jest na post, który
          napisał gale..;-)
        • gale Re: Grecki w Tychach!!!!! 05.02.05, 19:52
          Dlatego napisalem "prawie" :)
          • Gość: Etaltravel Re: Grecki w Tychach!!!!! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 06.02.05, 04:33
            w salonikach jest uniwersytet i jest grecki dla obcokrajowców. Bardzo tanio to
            wychodzi, super sprawa na jesien. Jak karolina wróci z Londynu podam detale bo
            ona tam studiowala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka