Gość: hela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:23 CZY ZNACIE JAKIES TANSZE METODY DZWONIENIA NA CYPR?? JAKIES TELEKARTY ZA KTORE MOZNA GADAC ZA 40 GR ZA MIN TAK JAK JEST DO INNYCH KRAJOW EUROPY I NIE TYLKO.POMOZCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronka Re: TANIE DZWONIENIE NA CYPR 10.02.05, 13:29 www.skype.com/community/ Zainstaluj sobie na komputerze ten program. to coś jak gg ale jak masz mikrofon i głośniki to z zagranica gadasz za grosze. pozdrawiam Daga GRECJA -hotele i apartamenty (opinie turystów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: TANIE DZWONIENIE NA CYPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:55 hej.no ja mam skype tyleze nei umiem sobeie zalozyc konta aby moc dzwonic na telefony.jesli chodzi o komunikowanie sie przez skype to korzystam z tego programu jzu bardzo dlugo.mozesz mi pomoc zalozyc konto do dzwonienia na telefony?? Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: TANIE DZWONIENIE NA CYPR 10.02.05, 14:32 Jeśli masz założonego skypa to musisz teraz wykupić najtańszą kartę za 10 euro i możesz dzwonić. Za te 10 euro to dobrych parę godzin rozmów np. z Grecją. start/twoje konto/i przekierowuje na stronę z zakupem karty. w razie problemu pisz do mnie na priv - neronka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś