Gość: Anuś IP: *.wabrzezno.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 16:50 Co sądzicie na temat tych hoteli??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 05.05.05, 14:47 Na temat "Nathalie" będę coś konkretnego wiedziała dopiero pod koniec sierpnia, gdy wrócę z Rodosu, właśnie w Nathalie będziemy mieszkać. Jedno jest pewno to skromniutki hotelik z (podobno) dobrą kuchnią. Jeżeli szukasz luksusów, to Nathalie nie jest trafnym wyborem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 05.05.05, 16:06 www.tripadvisor.com/Hotels-g227883-Ixia_Rhodes_Dodecanese-Hotels.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia IP: *.otenet.gr 06.05.05, 12:36 Hotel Nathalie w miejscowosci Ixia jest malym czystym kameralnym hotelem. Pracuje w tym hotelu juz 6 lat i wiem ze napewno nie ma w nim pelnego wyzywienia sa tylko sniadania. Goraco polecam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 09.05.05, 12:04 Witaj, ktoś gdzieś kiedś wspominał o Polce pracującej w Nathalie w barze, czy mówił o Tobie? :)) Wybieramy się w połowie sierpnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia IP: *.otenet.gr 09.05.05, 13:34 Tak o mnie. Jezeli macie jakies pytania to chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 09.05.05, 14:05 Zuziu to opisz ten hotel proszę: GRECJA -hotele i apartamenty (opinie turystów) Jest o niego sporo pytań a mało informacji w internecie...... Dzięki daga Odpowiedz Link Zgłoś
belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 10.05.05, 09:47 Ojej pytań to mam mnóstwo, na każdy temat, hotelu, wyspy...wszystkiego. Skoro zaoferowałaś informacje, to pytam.. :) To może głupie, ale dla mnie ważne :)) zamówiłam lodówkę, zapisano podobno gdzie trzeba, wiem, że będę płacić 6/doba, ale nie wiesz może czy hotel posiada wystarczającą liczbę lodówek, do wynajęcia, czy może się zdarzyć sytuacja, że powiedzą NIE MA :(( Nie wyobrażam sobie urlopu bez lodówki i to niezależnie od pory roku. Śniadania - w jakiej formie są podawane śniadania? Jak wyglądają? Cudów nie oczekuję, interesuje mnie głównie to czy jest to śniadanko kontynentalne, czy jakiś chociaż troszkę rozbudowany bufet? Pokoje - jak wygląda dostawka dla dziecka? Poprosiłam o pokój na ostatnim piętrze, narożny, od strony przeciwnej niż basen, gdyż słyszałam, że od strony basenu jest duży gwar, a od przeciwnej rozciąga się śliczny widok i jest ciszej - napisz coś proszę o pokojach. Podobno smaczne jedzonko serwujecie w hoteliku, w barze :) Dziękuję za odpowiedzi i wskazówki. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 10.05.05, 10:47 Zuzia, proszę podaj swój email, albo napisz do mnie, mam pytanie. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miła Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 00:46 Ja tez mam pytanie Wlasciwie podobne do Beliki.. :) Odpisz tu na forum jesli mozesz:) Chodzi mi o ta lodowke i o pokoje. Z ktorej strony lepiej prosic jest pokoj? Zalezy mi na widoku ( nie na "wzgorza" ) ale raczej na morze (choc wiem ze jest dosc daleko) ale chociaz troche:) Chcialabym miec jakis widoczek:) Czy jest to zatem strona basenu? czy raczej przeciwna? (i ktora jest najbardziej nasloneczniona? Tez mam duzo pytan ale na tym zaprzestane liczac na twoja pomoc:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 31.07.05, 04:09 tydzien temu bylam w solemarze, o Nathalie slyszalam pozytywne opinie :) skromnie ale bardzo przytulnie, czysto.. ludzie byli zadowoleni ;-)) jesli masz pytaniqa dot. Solemar pytaj ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś