Dodaj do ulubionych

Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia

IP: *.wabrzezno.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 16:50
Co sądzicie na temat tych hoteli???
Obserwuj wątek
    • belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 05.05.05, 14:47
      Na temat "Nathalie" będę coś konkretnego wiedziała dopiero pod koniec sierpnia,
      gdy wrócę z Rodosu, właśnie w Nathalie będziemy mieszkać. Jedno jest pewno to
      skromniutki hotelik z (podobno) dobrą kuchnią. Jeżeli szukasz luksusów, to
      Nathalie nie jest trafnym wyborem :)
      • aka10 Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 05.05.05, 16:06
        www.tripadvisor.com/Hotels-g227883-Ixia_Rhodes_Dodecanese-Hotels.html
        • Gość: Zuzia Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia IP: *.otenet.gr 06.05.05, 12:36
          Hotel Nathalie w miejscowosci Ixia jest malym czystym kameralnym hotelem.
          Pracuje w tym hotelu juz 6 lat i wiem ze napewno nie ma w nim pelnego
          wyzywienia sa tylko sniadania. Goraco polecam i zapraszam.
          • belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 09.05.05, 12:04
            Witaj,
            ktoś gdzieś kiedś wspominał o Polce pracującej w Nathalie w barze, czy mówił o
            Tobie? :))
            Wybieramy się w połowie sierpnia.

Pozdrawiam
            • Gość: Zuzia Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia IP: *.otenet.gr 09.05.05, 13:34
              Tak o mnie. Jezeli macie jakies pytania to chetnie odpowiem.
              • neronka Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 09.05.05, 14:05
                Zuziu to opisz ten hotel proszę:

GRECJA -hotele i apartamenty (opinie turystów)

Jest o niego sporo pytań a mało informacji w internecie......
                Dzięki
                daga
              • belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 10.05.05, 09:47
                Ojej pytań to mam mnóstwo, na każdy temat, hotelu, wyspy...wszystkiego. Skoro
                zaoferowałaś informacje, to pytam.. :)
                To może głupie, ale dla mnie ważne :)) zamówiłam lodówkę, zapisano podobno
                gdzie trzeba, wiem, że będę płacić 6/doba, ale nie wiesz może czy hotel posiada
                wystarczającą liczbę lodówek, do wynajęcia, czy może się zdarzyć sytuacja, że
                powiedzą NIE MA :((
                Nie wyobrażam sobie urlopu bez lodówki i to niezależnie od pory roku.
                Śniadania - w jakiej formie są podawane śniadania? Jak wyglądają? Cudów nie
                oczekuję, interesuje mnie głównie to czy jest to śniadanko kontynentalne, czy
                jakiś chociaż troszkę rozbudowany bufet?
                Pokoje - jak wygląda dostawka dla dziecka? Poprosiłam o pokój na ostatnim
                piętrze, narożny, od strony przeciwnej niż basen, gdyż słyszałam, że od strony
                basenu jest duży gwar, a od przeciwnej rozciąga się śliczny widok i jest
                ciszej - napisz coś proszę o pokojach.

Podobno smaczne jedzonko serwujecie w hoteliku, w barze :)

Dziękuję za odpowiedzi i wskazówki.
                Pozdrawiam serdecznie :)
                • belika Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 10.05.05, 10:47
                  Zuzia, proszę podaj swój email, albo napisz do mnie, mam pytanie.
                  dziękuję.
              • Gość: Miła Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 00:46
                Ja tez mam pytanie Wlasciwie podobne do Beliki.. :) Odpisz tu na forum jesli
                mozesz:) Chodzi mi o ta lodowke i o pokoje. Z ktorej strony lepiej prosic jest
                pokoj? Zalezy mi na widoku ( nie na "wzgorza" ) ale raczej na morze (choc wiem
                ze jest dosc daleko) ale chociaz troche:) Chcialabym miec jakis widoczek:) Czy
                jest to zatem strona basenu? czy raczej przeciwna? (i ktora jest najbardziej
                nasloneczniona? Tez mam duzo pytan ale na tym zaprzestane liczac na twoja
                pomoc:)
                Pozdrawiam
                • charlotta_lotta Re: Hotel Solemar, Nathalie -Rodos/Ixia 31.07.05, 04:09
                  tydzien temu bylam w solemarze, o Nathalie slyszalam pozytywne opinie :) skromnie ale bardzo przytulnie, czysto.. ludzie byli zadowoleni ;-))

jesli masz pytaniqa dot. Solemar pytaj ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka