Dodaj do ulubionych

Jeszce Raz Do Gala

25.05.05, 12:57
Czy już pytanie jest grzechem Panie Gale, o co tu chodzi?!
Czemu pytanie i prośba o przywrócenie postu ląduje w OŚLEJ ŁAWCE?!!
To dziwne
Czemu czy samochodem na Krecie się nie jeździ czy to temat Tabu?
Proszę Panie Gale by Zanim Pan usunie kolejny Post odpowiedział na TO
pytanie, czemu Pan usuwa post, który nie kłóci się z zasadami Forum
(nietykieta) ani nikogo personalnie nie obraża, nie jest wulgarny itp., Czemu
usuwa Pan Panie Gale te Posty.
Czy obraził się Pan za nazwanie Pana „Piratem”?
A co my tu robimy wszyscy czy nie zachowujemy się jak piraci?
Ktoś tu kiedyś miał taką ładną stopkę o torebkach ze skóry ale by kosztowały
grosze...
Więc proszę by Pan publicznie ustosunkował się do mych pytań!
Czemu te dwa Posty zginęły i znalazły się na Oślej Ławce
Pozdrawiam Barbarossa1.
Obserwuj wątek
    • gale Re: Jeszce Raz Do Gala 25.05.05, 13:52
      Przede wszystkim w Oslej laduja posty offtopiczne, takie jak ten. Moj adres
      mailowy nie jest tajemnica, mozna sie ze mna kontaktowac.

Do Oslej ida rowniez posty na tematy, ktore byly juz intensywnie dyskutowane,
      takie jak temat dotyczacy wypozyczania pojazdow w Grecji.

Jako moderator mam wglad w nieco wiecej danych na temat topikow i postow
      stawianych przez Uzytkownikow - rowniez zalogowanych. Topic dotyczacy
      wypozyczania aut byl (wlasciwie jest - w Oslej Lawce) zalosna prowokacja,
      dyskusja jednej i tej samej osoby z samym soba. Dyskutant (bo trudno go nazwac
      dyskutantami, mimo kilku zarejestrowanych nickow) wprowadzal Forumowiczow w
      blad swoimi wypowiedziami. Ty o tym wiesz i ja o tym wiem.

Z mojej strony EOT.
      • toja.ts Re: Jeszce Raz Do Gala 23.06.05, 20:24
        1. adres mailowy jest zgadza się ... odpowiedziałeś na mojego pierwszego
        maila ...na drugiego niestety już nie, zatem nie pisz że jest mail .. do to
        poprostu studnia bez dna ...

2. piszesz ze kasujesz tematy intensywnie dyskutowane - nie jest to prawdą bo
        gdyby tak było to zostało by na tym forum z 50 wątków i tyle, jest to forum i
        jest naturalne ze niektóre sprawy powracją, szczególnie takie które interesują
        ludzi

3. nie traktujesz wątków jednakowo ! niektóre są przez ciebie tolerowane pomimo
        całkowitej sprzeczności z tym co piszesz, jesli domagasz się konkretów (tak
        parę razy pisałeś) to patrz na wątek "informatyk"

4. szkoda że nie sledzisz wszystkich wątków a propo dostępnych ci danych z
        tytułu moderacji ... było by o wiele więcej do kasowania a jednak posty są tu
        nadal ....

5. najprościej napisać EOT niż ... respektować regulamin forum !!!!!!

życzę drogiemu moderatorowi powodzenia w szerzeniu jedynej słusznej lini forum !

• barbarosa1 Re: Jeszce Raz Do Gala 25.05.05, 14:45
      Cieszę się,że jednak odpowiedziałeś. Choć nie w pełni się z Tobą zgadzam!
      Po pierwsze tam wypowiadało się jednak kilka osób!
      Po drugie temat nie jest wyczerpany gdyż wymieniana tam wypożyczalnia reklamuje
      się na tym Forum(wiem każdy może), ale tym bardziej, jeśli nie jest on Rzetelna
      w informacjach i neguje wszystkie inne to w ten czy inny sposób warto o tym
      powiedzieć. I o to mi chodzi jakem Barbarossa Pirat na tych morzach z Dziada
      Pradziada.
    • apja Re: Jeszce Raz Do Gala 25.05.05, 16:02
      Czy z takiej Oślej Ławki można skorzystać i coś sobie poczytać. Bo jak np. jest
      ktoś nowy na forum i nie uczestniczyŁ w takiej dyskusji?
      • gale Re: Jeszce Raz Do Gala 25.05.05, 16:27
        Tak, Osla Lawka jest pod adresem forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396
    • barbarosa1 Re: Jeszce Raz Do Gala 25.05.05, 18:23
      A post o którym tu mowa
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24307191&v=2&s=0
      • barbarosa1 Re: Jeszce Raz Do Gala 25.05.05, 18:34
        Mam znowu Pytanie? z koro i Pan i Ja daliśmy linki do Oślej Ławki i większa
        Część osób może zobaczyć o czym mowa. Proponuje, jeśli więcej osób poprosi o
        przywrócenie linku na forum... Czy go Pan przywróci?
        Barbarossa1 Pirat tych mórz z Dziada Pradziada.
        • Gość: jt Re: Jeszce Raz Do Gala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:19
          Proponuję przychylić sie do postulatu Barbarossy1.
          Opisana przez niego historia turystów - klientów wypożyczalni Uniwersal
          wydarzyła sie naprawdę. Jedynym odstępstwem od prawdy jest szczegół, że owi
          turyści nie dali się namówić właścicielowi wypożyczalni na 50 euro, oraz to że
          przerwa w podróży trwała nieco mniej niż 3 godziny. Całkowitą zas prawdą jest
          to, że samochód Fiat Punto po kilkunastu km miał całkowicie niesprawne hamulce.
          Z przednich kół wydobywał sie paskudny smród. Prawdopodobnie w ramach
          oszczędności zostały założone "niefirmowe" klocki hamulcowe, które po zagrzaniu
          kompletnie przestały hamować. Czy właściciel wypożyczalni wiedział co mu serwis
          załozył do samochodu, czy nie wiedział to już jego "grecka" tajemnica. Faktem
          jest że zostało w ten sposób narażone zdrowie Klientów wypożyczalni.
          Właściciel wypożyczalni podstawił samochód niższej klasy, zaś na sugestię, że
          należy się rabat, lub inna forma rekompensaty, udał "greka", stwierdzając że
          jest to wina kierowcy bowiem jechał z zaciągniętym hamulcem ręcznym, a za to
          należy sie 50 euro. Turyści jednak wykazali się w oczach brata z unii tępotą
          właściwą tym, którzy nie kupują w Media Markt. Nie zrozumieli, że "greckie"
          Fiaty mają ręczny z linką na przednią oś i pokazali właścicielowi polski gest
          Kozakiewicza na kolejną sugestię wspomożenia jego skromnej kiesy.
          Ponieważ byli na wakacjach odpuścili w imię przyjaźni polsko-greckiej tych
          kilka euro, szczęśliwi że uszli z życiem z tej przygody. Może byli też zbyt
          aroganccy przy zwrocie samochodu ponownie puścili mimo uszu propozycję zapłaty
          50 euro.
          Byłem przy tej historii nieco bliżej niż Barbarossa1, dlatego chwała mu za to
          że poruszył ten temat i jak przystało na szlachetnego pirata walczy o nasze
          wspólne interesy o co walczy Gala?
          • toja.ts Re: Jeszce Raz Do Gala 23.06.05, 19:55
            przyłączam się do wniosku o przywrócenie ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka