g_shark 30.05.05, 00:21 Gdyby ktoś miał ochotę popatrzeć: www.album.com.pl/album.php?id=9881 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajkaaa Re: Zdjęcia z majowego RODOS 31.05.05, 09:14 Piękne zdjęcia! Też byłam tam w maju i podążałam tymi samymi ścieżkami. Niektóre zdjęcia mamy identyczne, np. te wspaniałe drzwi z oliwką w pękniętym naczyniu po prawej, w Lindos. Ach, wspomnień czar... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Zdjęcia z majowego RODOS 31.05.05, 09:48 Shark, zrobiłeś mi wielką przyjemność tymi zdjęciami. Rodos to mój raj na ziemi. W tym roku lecę tam (wrzesień) po raz piąty i już nie mogę się doczekać. Tęsknię za tym błękitem nieba i morza przedzielonym ziemią (skałami), za tą grą kolorów i zapachem rozgrzanej ziemi i ziół. Twoje zdjęcia z Rodos bardzo dużo oddały tego całego klimatu. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zdjęcia z majowego RODOS 31.05.05, 10:01 ładne zdjęcia, oj, mam nadzieję, że nic nie przeszkodzi mi zobaczeniu tego na własne oczy już w lipcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Zdjęcia z majowego RODOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:30 Shark. Zdjecia są wspaniałe. Tak łatwo ,oglądając je, poczuć ten klimat niepowtarzalny i przenieść się w te cuda przyrody ale i stworzone przez człowieka - kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: Zdjęcia z majowego RODOS 31.05.05, 17:50 Miło mi, że spodobały sie WAM moje fotki. Cieszę się też, że mogłem graficznie "zareklamować" Rodos na naszym Forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś