Gość: ika IP: 213.17.171.* 02.06.05, 13:28 do hotelu Alexandra Beach :) czy może ktos był w tym miejscu to poprosze o podzielenie sie uwagami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcela Re: Thassos 20 czerwca IP: *.121.broadband2.iol.cz 06.06.05, 21:20 Ika, Alexandra beach to najlepszy hotel na Thassosie, jedzenie świetnie, myślę że pokoje są lepsze niż w Makryammosach.Jednak choć plaża jest ładna, to można się tam spotkać z jeżowcami, w Makryammosach jest plaża piaszczysta bez jeżowców.Zależy na Ciebie, jeśli wyjeżdżasz z dzieckiem, co oczekujesz od wczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Thassos 20 czerwca IP: 213.17.171.* 07.06.05, 08:25 dzieki za informacje. Mam pytanie czy w hotelu wszystkie pokoje sa w tym samym standardzie? czy istnieja jakieś o gorszym? jak w tym czasie jest tam pogoda ? Czy daleko jest to jakiegos centrum miasta (sklepy, tawerny...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: Thassos 20 czerwca IP: *.121.broadband2.iol.cz 07.06.05, 08:33 Pokoje są na pewno w tym samym standardzie, choć u nas w Czechach w materiałach propagacyjnych można znaleść uwagę, że można wykupić pokój superior, gzie jset garantowany widok na morze. Krótką przechadzką można dojść do miasteczka.Miałam wrażenie, pe wybierasz między Makryammos i Alexandra Beach, ale chyba jesteść zdecydowana.Hotel ten jest faktycznie najlepszy na Thassosie, gdzieś czytałam, że niedaleko przechadzką jest piaszczysta palża bez jeżowców czyli nie musisz korzystać z plaży przed hotelem. Pogodę na thassosie możesz sprawdzić na www.thassos-island.com/today/weather/ dzisiaj jest tam 27 stopni. Ja się wybieram do Makryamosów z powodu mujego rocznego malca.Wiem na pewno, że tam plaża jest idealna dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Thassos 20 czerwca IP: 213.17.171.* 07.06.05, 10:55 Dzieki za informacje, ja juz zdecydowałam sie na Alexandra Beach. Miłego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś