Gość: piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:43 Czy ktoś był w tych apatamentach ( pokoje typu studio ) jak jest plaża , czy są tam jeżowce . Proszę piszcie , bo w lipcu już wyjeżdzamy a chcę wiedzieć czego się tam spodziewać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: Thassos - Green Bay 09.06.05, 18:20 Też bym chciała wiedzieć.A może lepiej nie?Bo jak ktoś zjedzie ten hotel,to co zrobię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Thassos - Green Bay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:15 Jadę tam niedługo,dowiadywałem sięi słyszałm bardo dobre opinie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Thassos - Green Bay IP: 195.136.114.* 09.06.05, 21:39 Witam, my też jedziemy do Green Bay - na początku sierpnia, na forum swego czasu było sporo dobrych opinii; jeżowce podobno są,ale nikt nie panikował z tego powodu, nalezy kupić obuwie antyjeżowcowe i jest ok. pozdrawiam i życzę udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Thassos - Green Bay IP: 195.136.114.* 09.06.05, 21:39 Witam, my też jedziemy do Green Bay - na początku sierpnia, na forum swego czasu było sporo dobrych opinii; jeżowce podobno są,ale nikt nie panikował z tego powodu, nalezy kupić obuwie antyjeżowcowe i jest ok. pozdrawiam i życzę udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Thassos - Green Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:01 dzięki za opinie , jeśli jeszcze ktoś coś napisze na temat Green Bay i okolicy to gorąco zapraszam . Już nie mogę się doczekać urlopu :)))). Odpowiedz Link Zgłoś