Dodaj do ulubionych

TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza oferta

15.06.05, 18:22
Witam
Wybieramy sie w 27 lipca do PAralli/Olimpic Beach na 14 dni z biurem TRMAP
TRAVEL, czy to biuro naprawde jest takie złe?
Bedziemy mieszkac w apartamentach APOLLO, czy znacie te apartamenty, czy
warto tam się wybrać?, jest to najtańsza oferta więc troszkę się obawiamy.

Proszę o opinie:) Pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: 195.205.177.* 16.06.05, 08:51
      Też mnie ciekawi jaki standart reprezentują te apartamenty bo mam zamiar się
      wybrać do PARALII do ap. APOLLO

pozdro
      • meisser Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o 16.06.05, 08:54
        Mozecie smiało jechac.. Jest duza szansa,ze nie zawalą sie w trakcie Waszego
        pobytu:)
        • Gość: gość Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: 195.205.177.* 16.06.05, 09:44
          a co byłeś? interesuje mnie czy jest prysznic taki w miare:), czajnik elektr.
          działająca lodówka i czysta pościel??
          • Gość: sysia Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:35
            W Grecji na 100% w każdym apartamencie jest łazienka i kącik kuchenny, co do
            czajnika elektrycznego, to nie spotkałam się. Jest kuchenka, naczynia, garnki,
            sztućce (my zabieramy własne kubki, sztućce, platykowe talerze, zawsze tak
            na "w razie czego") i oddzielony balkon lub tarasik.
            • Gość: krzys Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: 195.205.177.* 16.06.05, 13:39
              jest kuchenka, pewnie czajnik też? czyli kawkę będzie mozna gotować sobie na
              kuchence :)) to fajnie
              zastanawiam się czy pościel bedzie czysta, czy może wziąć ze sobą jakiś kocyk
              hmm?
              • Gość: sysia Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:52
                Pościel zawsze była, zawsze czysta. Co prawda w przypadku apartamentów
                sprzątanie jest w rekach gości (końcowe też), ale po zakończeniu każdego
                turnusu do apartamentów wpadały panie sprzątające i zmieniały pościel i coś tam
                sprzątały, tak było, mam nadzieję że jest nadal.
                • Gość: web Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:08
                  poza Polską, to w niewielu miejscach mozna spotkać czajniki:)
                  Chcesz kawke czy herbatę, zabierz ze sobą czajnik.
                  • Gość: krzys Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: 195.205.177.* 16.06.05, 15:12
                    no ale jak jest kuchenka to czajnik jest rzeczą zbędną, no chyba że wśród
                    naczyń nie wystepuje takie coś jak czajnik;/
                    dzięki za info
                    • Gość: Etaltravel kto naprawde najtanszy... IP: *.ceti.pl 16.06.05, 16:17
                      najtańsza to oferta na pewno nie jest, bo w krakowie wiszą oferty, np Teczy
                      która ma grecję za 299 zł, w podobnej cenie fun club, skarpa poszła troche w
                      inną stronę, bo przed i po sezonie robi turnusy nie wiele drożej nież
                      poprzednie biura za to z wycieczkami fakultatywnymi w cenie, tak ze jak ktoś
                      uparcie poszuka to i za 300 zł moze miec wakacje, ale tradycyjnie tego typu
                      oferty są w tzw niskich sezonach
                      • Gość: blejze Re: kto naprawde najtanszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:41
                        spokojnie możesz jechać ja byłem 2 lata temu płaciłem 900zł za 10 dni na
                        miejscu właśnie w tych apartamentach i było ok
                        • Gość: Asia Re: kto naprawde najtanszy... IP: *.lodzka.policja.gov.pl 17.06.05, 12:52
                          Ja byłam dwa razy W Paralii z Trampem i nie narzekałam z czajnikami to jest tak:
                          Niewielki rondelek ok.0,5 l z dziubkiem to nam służyło za czajnik. Po za tym
                          było ok i pewnie do Grecji wybiorę się z tym biurem nie raz. Fajny apartamęt
                          mają " HARA" Udanych wakacji
                        • moniamo Re: kto naprawde najtanszy... 20.06.05, 21:21
                          Gość portalu: blejze napisał(a):

> spokojnie możesz jechać ja byłem 2 lata temu płaciłem 900zł za 10 dni na
                          > miejscu właśnie w tych apartamentach i było ok

Dzieki za info, czy mozesz opisac jak wygladaja te apartamenty, jak wygladja
                          aneksy kuchenne, łazienka itp...
                          Czy jest bezpiecznie, czy mozna zostawic pieniadze w nich.
                          Z gory jeszcze raz dziekuje:)
    • Gość: Tanos Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:37
      Nie polecam tego biura. Szkoda na nich pieniedzy
      • Gość: Krzys Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:45
        dzieki za odpowiedzi, troche osób narzeka ale to normalne u polaków z tego co
        widzę to powinno być OK w tych apartamentach, biuro tanie więc nie spodziewam
        sie luksusów
        • Gość: MCR Re: TRAMP TRAVEL, Apartamenty APOLLO, najtańsza o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.05, 12:28
          Wrócisz to sam ocenisz. Jeśli chodzi o Trampa, to problemem nie tylko są
          kilkunastoletnie "lux" autokary, syfiaste hotele, ale przede wszystkim
          rezydenci, którzy z pewnością udowodnią Ci, że nie warto :) Są biura, któe za
          podobną cenę (sindbad) oferują dokładnie to, co w katalogach a rezydent i
          oobsługa zachęcają Cię byś za rok znów się z nimi wybrał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka