grecja-hotele 26.06.05, 10:55 Hotel na zdjęciach ładniusi, ale czy był ktoś w nim ? Może czekają tam mnie jakieś niemiłe niespodzianki? Jadę 7 lipca. Proszę o jakieś info. www.thulien.com/mediterraneo/ pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaciach76 Re: MEDITERRANEO (****) - Kreta - Hersonissos 26.06.05, 14:32 Jakie biuro ma ten hotel w swojej ofercie, ile kosztuje, ma wersję all onclusive? Odpowiedz Link Zgłoś
hornetka Re: MEDITERRANEO (****) - Kreta - Hersonissos 30.06.05, 21:53 ja jade z easy travel płaciłam za all 3350 na 2 tygodnie - last minute jednak wiem ze można pojechać również z itaka ale tam się płaci za to samo "jedyne" 4700 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: MEDITERRANEO (****) - Kreta - Hersonissos 14.07.05, 19:23 Hotel nawet ładny, jako budynek nie mam mu nic do zarzucenia. Nie podobała mi się tylko obsługa, oczywiście tylko wyjątki, były osoby bardzo złaśliwe i nieuczynne. Ogólne wrażenie dość dobre Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: MEDITERRANEO (****) - Kreta - Hersonissos 03.07.06, 13:58 cytat: Autor: ~Iza Nysa 30-06-2006 12:47 wyślij odpowiedź Własnie wróciłam z hotelu Mediterraneo Zmieniono mi oczywiscie Arminde na ten hotel Powiem tak hotel jest całkiem przyzwoity ale ma dużo wad Po pierwsze nie polecam go rodzinom z dziecmi jest daleko do morza i jak juz dojdziecie to bedziecie mieli dość!!! po drugie niezbyt miła obsługa poza kilkoma barmanami O 23 konczył sie all i jak chcielismy wziążć pare drinków na stół(ubogi wybór) to kelnerzy nie chcieli wydawać smieszne Zero animacji dla dzieci więc gdyby nie to że poznaliśmy tam bardzi fajnych ludzi których POZDRAWIAM to nasza córa mimo tego że ma 12 lat zanudziłaby sie tam mieliśmy naprawde fajne i wesołe towarzystwo!!!! bez tego było by chyba ciezko klima w pokojach jest w tych godzinach oczywiście w których każdy wczasowicz jest na plaży czyli od 13-17 i od 23. Basen i otoczka bardzo ładny duzo leżaków Nie weim jak wam ale mi się tam średnio podobało wybrałam arminde ponieważ jest przy morzu i wogóle bez porównania bo byliśmy tam zobaczyć niedaleko nas Pozatym wyspa jest piekna!!!! Kto lubi się bawić to polecam Misato MAli w przeciwną stronę niż Herlakion. W Heralakionie tez jest fajnie Jakies pytania Pytajcie/a> Odpowiedz Link Zgłoś