cieslakpiotr 04.07.05, 20:19 szukam ciekawych stron www o grecji, tylko zastrzegam ze nie interesuja mnie oferty biur podrozy tylko ciekawe informacje na temat kraju (obyczaje, kultura, plaze itd) z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ariadni Re: strony o grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:46 www.betaki.friko.pl/ www.thegreektravel.com/ www.creteisland.gr/ www.ierapetra.net/ www.travel-to-crete.com/ www.dreamofgreece.com/ www.creteonthe.net/ Nie wiem czy o coś takiego ci chodziło? Pozdrawiam Ariadni Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: strony o grecji 05.07.05, 15:07 Gość portalu: Ariadni napisał(a): > www.betaki.friko.pl/ Oj, ja się od razu tłumaczę: moja stronka (ta właśnie jak wyżej) nie jest przewodnikiem - jest stronką dość mocno prywatną (osobistą wielce) o moich podróżach do Hellady i o odbieraniu przeze mnie tego kraju. Zdjęcia, które zamieszczam w galerii pod opisem każdej podróży są robione przeze mnie zwykłym aparatem stad ich jakość daleka od tych z cyfrówek, ale są, coś widać, każde podpisałam... i mnie sprawiają frajdę:-) Jeśli kogoś nie drażnią takie wynurzenia krótkiego rozumku wciąż od lat ogarniętego wielką tęsknotą za Helladą - to ofkors zapraszam:-) Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś