IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:46
Szukam towarzystwa w II połowie sierpnia w Gouves. Jadę z córką , moze jedzie
jeszcze ktoś z dzieckim?
Obserwuj wątek
    • Gość: megszu Re: Gouves IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.05, 19:44
      No niestety ja będę I polowie sierpnia w Gouves... A tak z ciekawości - gdzie
      nocujecie ? Apartamenty czy hotel?
      pozdrawiam
      megszu
    • Gość: nina Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:24
      Apart. Ourania 4*
      Napisz po powrocie kurcze tylko chyba sie miniemy , ja lecę 12-tego
    • charvarque Re: Gouves 25.07.05, 20:45
      witam. od 16 sierpnia będe w Kato Gouves. pozdrawiam
    • Gość: nina Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:52

Ja tez do Kato Gouves moze się jakoś umówimy zawsze w grupie raźniej, czy cos
      zobaczyć , czy gdzieś dalej pojechać.
      Czy jedzieś z dzieciaczkami?
      • charvarque Re: Gouves 28.07.05, 21:31
        witam
        bede w hotelu Kaissa Beach, a Ty? Niestety dzieciaczków jeszcze nie mam, jadę z
        mężem. Ale dzieci lubimy::)))
        Pozdrawiam
        • Gość: Nina Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:23
          Hej ja jadę z córką i byłoby miło spotkać rodaków, będziemy w hotelu z
          anglikami i niemcami. Może jakoś się umówimy np sms-em w Gouves jak
          przyjedziedzie. Fajnie byłoby razem wypożyczyć auto i pojeździć trochę
          • charvarque Re: Gouves 31.07.05, 09:05
            sper, podaj mi numer telefonu, skontaktujemy się. My niestety dopiero kupimy
            jakiś numer Tak Tak na wyjazd, więc teraz Ci nie podam.
            Co to za hotel w którym będziesz, z jakiego biura lecisz i z jakiego miasta.
            Pozdrawiam
    • Gość: nina Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:47
      hej w takim razie napisz do mnie na bea110@wp.pl to podam Ci telefon
      • Gość: megszu Re: Gouves IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.05, 22:13
        hej, hej
        własnie wróciłam z Gouves, tak naprawde z Kato Gouves :) Było wspaniale -
        apartamenty które wynajęlismy (Valentina Apts) były super (całkowicie
        wyposażone, aneks kuchenny , klima itp.)Plaże piekne, w czesci kamieniste ale
        wiekszość piaszczystych. Wynajeliśmy skuter na którym objechaliśmy z męzem
        prawie całe wschodnie wybrzeze ( polecam bardziej niz auto które jest droższe i
        którym nie dojedziecie wszedzie).Ceny w sklepach z zywnością są porównywalne
        jak w Polsce, jedynie w knajpkach zapłacicie wiecej. Przykładowo woda min. 1,5
        l - od 30 centów do 1 euro w restauracji, danie w knajpak waha sie od 5 do 12
        euro (zależy co zamówicie) - ja objadałam sie kalmarami i osmiorniczkami które
        są tam wysmienite (ok 7 euro za cały talerz z frytkami i sałatkami).
        Jeżeli chodzi o typowe zwiedzanie to napewno polecam Heraklion (mozna tam
        dojechac super klimatyzowanym autobusem z przystanku na krzyżówce w Kato Gouves
        za jedyne 1.20 euro za osobę), Knossos oraz bardzej na wschód - Analipsi,
        Piskopiano (plaza nudystów)i oczywiscie plaze w mALII.
        Polecam również wybrac się wgłąb lądu - do miejscowej tawerny - nam sie
        przytrafiła tam niesamowita historia i za minimalne koszty przezylismy z
        miejscowymi kreteńczykami wspaniałą kreteńska noc ( od 3 po południu do 6 rano).
        Generalnie wszyscy sa bardzo przyjacielscy i otwarci i co najwazniejsze wszyscy
        mówią po angielsku.
        Jezeli macie jeszcze jakies pytania to piszcie. pozdr
        megszu
        • Gość: nina Re: Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:27
          Dziękuję że napisałaś, ja lecę z córką w piątek. Już się cieszę!
          Mam też apart. bez wyżywienia i fajnie że ceny nie są takie kosmiczne jak
          pisali co niektórzy. Napisz gdzie się wybrać. Chyba przed wyjazdem wezmę lekcje
          jeżdżenia na skuterze. Czy byliście na Santorini? No i jak się nazywają smaczne
          dania po grecku ( i co to jest po polsku). Chcemy na kolacje chdzić do greckich
          tawern i skosztowć kuchni greckiej. Acha a jak ze słońcem , mam filtry 35. Czy
          jest na miejscu jakaś apteka, market itp
          pozdrawiam serdecznie Nina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka