Dodaj do ulubionych

DUTY FREE HERAKLION

IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 16.08.02, 20:29
Proszę o informacje na w/w temat. Interesuje mnie również to czy w
internecie mogę znaleźć ceny ze sklepów na Okęciu (głównie zegarki ale też
walizki). Ktoś pisał o tym na forum ale niestety nie znalazłam już tego.
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: weronika Re: DUTY FREE HERAKLION IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.02, 22:45
      lotnisko w heraklionie - ceny kosmetyków sa niższe niz w polsce srednio o 100 -
      120 zł, sklepów tak duzo to nie ma, ja głownie robilam zakupy w sklepie z
      perfumami i kosmetykami, ale widzialam, ze dużo ludzi kupowało w innym alkohole
      • odyseusz Re: DUTY FREE HERAKLION 18.08.02, 22:51
        Byłem, żadnych rewelacji, kosmetyki markowe nieco tańsze, są też linie,których
        w Polsce jeszcze nie ma. Alkohole takie sobie, za Metaxę 5 * około 15 euro,
        jeśli dobrze pamiętam
    • Gość: kolit Re: DUTY FREE HERAKLION IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 19.08.02, 11:20
      Gość portalu: ula napisał(a):

> Proszę o informacje na w/w temat. Interesuje mnie również to czy w
      > internecie mogę znaleźć ceny ze sklepów na Okęciu (głównie zegarki ale też
      > walizki). Ktoś pisał o tym na forum ale niestety nie znalazłam już tego.
      > Proszę o pomoc i pozdrawiam
      Nie jest to duty free tylko dwa sklepy bez vat. Jeden z alkoholem, papierosami
      i słodyczami; drugi natomiast z kosmetykami. Ceny kosmetyków trochę niższe niż
      w kraju, natomiast papierosy droższe, alkohole niewiele tańsze.
      • Gość: Kretka Re: DUTY FREE HERAKLION IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.08.02, 08:46
        Sklepy mało ciekawe. B. drogie złoto, perfumy wcale nie w atrakcyjnych cenach.
        Zaledwie nieco tańsze niż w kraju. Ze spożywczego polecam chałwę w puszce :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka