Dodaj do ulubionych

wróciłem z rethymnonu

IP: *.crowley.pl 05.08.05, 19:47
odpowiem na wszelkie pytania
Obserwuj wątek
    • nioniek Re: wróciłem z rethymnonu 05.08.05, 23:09
      W którym hotelu byłeś? Mnie interesuje wszystko na temat hotelu Europa w
      Panormo.
      Pozdrawiam
      • Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 05.08.05, 23:35
        Byłem w Bella Mare ale spotkałem ludzi którzy mieszkali w Europie. Niestety
        strasznie narzekali bo hotel podobno na zadupiu, plaża która miała być
        piaszczysta wcale piaszczysta nie była i znajdowała się znacznie dalej niż
        podano w katalogu. Rozmawiałem z tymi ludźmi tylko 20 minut więc nie wiem czy
        trochę nie przesadzali ale chyba nikt nie narzekałby bez powodu. Mimo wszystko
        życzę udanych wakacji. Pozdrawiam. tommy
        • Gość: Daria Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.pro-internet.pl 06.08.05, 11:33
          Czytałam że obok Bella Mare buduje się nowy hotel, dobiegają hałasy do hotelu?
          • Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 20:17
            tak buduje się tam hotel, ale jeżeli nie masz pokoju z widokiem na budowę to
            żaden hałas nie przeszkadza.
    • Gość: sonia Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.asta-net.com.pl 06.08.05, 14:43
      hej wybieram sie do Bella Mare 10 sierpnia, czy ten hotel to dobry wybór? Jak z
      życiem nocnym w Rethymnon?
      • Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 20:22
        hotel to bardzo fajny wybór, jest blisko do centrum więc po imprezie spokojnie
        można doczłapać do hotelu. W Rethymnonie jest kilkanaście fajnych klubów
        (najlepsza zabawa zaczyna się po pierwszej).
        • Gość: sebastianlll Re: wróciłem z rethymnonu IP: 81.219.117.* 08.08.05, 20:37
          Dzięki a mogłbyś polecić jakąś wyporzyczalnie samochodów, jeśli wyporzyczasz
          samochód z pełnym bakiem paliwa to jak go musisz oddać (słyszałem różne opinie,
          że też z pełnym albo by nie świeciła rezerwa) Jeszcze jedno pytanie ile
          kosztuje wycieczka na santorini i kto je organizuje najlepiej cenowo
          • Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 21:26
            zasada panująca we wszystkich wypożyczalniach: oddajesz samóchód zatankowany na
            takim pozoimie na jakim go odebrałeś (paliwo jest twoim kosztem).
            Ja korzystałem z AutoWay.
            Santorini - kupiłem w Itace za 96 Euro (szbki prom 2,5 godziny, na miejscu
            autokar, jakieś żarełko)Sam bilet na ten prom kosztuje 75Euro
    • Gość: mirette Re: wróciłem z rethymnonu IP: 80.50.84.* 07.08.05, 17:08
      proszę o odpowiedz, ile plus minus za wypożyczenie auta np. małego na 1 dzień pozdr.
      • Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 20:26
        najtańsze auta to seicento lub fiat panda bez klimy. Nie opłaca się brać auta
        na 1 dzień (praktycznie małe szanse zniżek). Koszt małego autka za 3 dni nie
        powinien przekroczyć 75-85 Euro.
    • sebastianlll Re: wróciłem z rethymnonu 08.08.05, 12:58
      Słyszałeś może jakieś opinie o Jo-an Palace?
      • Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 09.08.05, 14:09
        Niestety nie spotkałem nikogo kto spędziłby wakacje w Jo-an Palace.
      • grecja-hotele JOANN PALACE 09.08.05, 14:24
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=15082284
    • Gość: sonia Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.asta-net.com.pl 08.08.05, 22:47
      Dzieki za odpowiedz! Super, ze sa tam dyskoteki, licze na bogate zycie nocne:-)
      Ciesza mnie rowniez pozytywne opinie o hotelu, zapowiadaja sie super wakacje!
      Pozdrawiam goraco!
    • Gość: soledad13 Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:58
      Jeżeli chcesz wypożyczyć samochód, to jeden dzień na pewno nie wystarczy.
      Najlepiej wypożyczyć auto na 2 lub 3 dni, wtedy masz pełen komfort i zdążysz
      obejrzeć wszystko (no, prawie wszystko) co jest warte zobaczenia na Krecie bez
      zbędnego stresu i pośpiechu. A jeszcze powylegiwać sie zdązysz na którejś z
      pieknych plaż na południowym zachodzie. Jeśli chodzi o ceny to oczywiscie
      zależy od wypozyczalni i od samochodu - my wzięliśmy matiza open top, całkiem
      przyzwoity, nowy, z klimatyzacją, silnik co prawda lekko nie wyrabiał w górach,
      ale biorąc pod uwagę wariacką jazdę i częste zmiany biegów, było o.k. Cena 85
      Euro za trzy dni.
      • Gość: sebastianlll Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:02
        Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi już za trzy tygodnie mam zamiar wgrzewać
        sie na plaży w Rethymnonie
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka