Gość: tommy IP: *.crowley.pl 05.08.05, 19:47 odpowiem na wszelkie pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioniek Re: wróciłem z rethymnonu 05.08.05, 23:09 W którym hotelu byłeś? Mnie interesuje wszystko na temat hotelu Europa w Panormo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 05.08.05, 23:35 Byłem w Bella Mare ale spotkałem ludzi którzy mieszkali w Europie. Niestety strasznie narzekali bo hotel podobno na zadupiu, plaża która miała być piaszczysta wcale piaszczysta nie była i znajdowała się znacznie dalej niż podano w katalogu. Rozmawiałem z tymi ludźmi tylko 20 minut więc nie wiem czy trochę nie przesadzali ale chyba nikt nie narzekałby bez powodu. Mimo wszystko życzę udanych wakacji. Pozdrawiam. tommy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.pro-internet.pl 06.08.05, 11:33 Czytałam że obok Bella Mare buduje się nowy hotel, dobiegają hałasy do hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 20:17 tak buduje się tam hotel, ale jeżeli nie masz pokoju z widokiem na budowę to żaden hałas nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.asta-net.com.pl 06.08.05, 14:43 hej wybieram sie do Bella Mare 10 sierpnia, czy ten hotel to dobry wybór? Jak z życiem nocnym w Rethymnon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 20:22 hotel to bardzo fajny wybór, jest blisko do centrum więc po imprezie spokojnie można doczłapać do hotelu. W Rethymnonie jest kilkanaście fajnych klubów (najlepsza zabawa zaczyna się po pierwszej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastianlll Re: wróciłem z rethymnonu IP: 81.219.117.* 08.08.05, 20:37 Dzięki a mogłbyś polecić jakąś wyporzyczalnie samochodów, jeśli wyporzyczasz samochód z pełnym bakiem paliwa to jak go musisz oddać (słyszałem różne opinie, że też z pełnym albo by nie świeciła rezerwa) Jeszcze jedno pytanie ile kosztuje wycieczka na santorini i kto je organizuje najlepiej cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 21:26 zasada panująca we wszystkich wypożyczalniach: oddajesz samóchód zatankowany na takim pozoimie na jakim go odebrałeś (paliwo jest twoim kosztem). Ja korzystałem z AutoWay. Santorini - kupiłem w Itace za 96 Euro (szbki prom 2,5 godziny, na miejscu autokar, jakieś żarełko)Sam bilet na ten prom kosztuje 75Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirette Re: wróciłem z rethymnonu IP: 80.50.84.* 07.08.05, 17:08 proszę o odpowiedz, ile plus minus za wypożyczenie auta np. małego na 1 dzień pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 08.08.05, 20:26 najtańsze auta to seicento lub fiat panda bez klimy. Nie opłaca się brać auta na 1 dzień (praktycznie małe szanse zniżek). Koszt małego autka za 3 dni nie powinien przekroczyć 75-85 Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianlll Re: wróciłem z rethymnonu 08.08.05, 12:58 Słyszałeś może jakieś opinie o Jo-an Palace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.crowley.pl 09.08.05, 14:09 Niestety nie spotkałem nikogo kto spędziłby wakacje w Jo-an Palace. Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele JOANN PALACE 09.08.05, 14:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=15082284 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.asta-net.com.pl 08.08.05, 22:47 Dzieki za odpowiedz! Super, ze sa tam dyskoteki, licze na bogate zycie nocne:-) Ciesza mnie rowniez pozytywne opinie o hotelu, zapowiadaja sie super wakacje! Pozdrawiam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soledad13 Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:58 Jeżeli chcesz wypożyczyć samochód, to jeden dzień na pewno nie wystarczy. Najlepiej wypożyczyć auto na 2 lub 3 dni, wtedy masz pełen komfort i zdążysz obejrzeć wszystko (no, prawie wszystko) co jest warte zobaczenia na Krecie bez zbędnego stresu i pośpiechu. A jeszcze powylegiwać sie zdązysz na którejś z pieknych plaż na południowym zachodzie. Jeśli chodzi o ceny to oczywiscie zależy od wypozyczalni i od samochodu - my wzięliśmy matiza open top, całkiem przyzwoity, nowy, z klimatyzacją, silnik co prawda lekko nie wyrabiał w górach, ale biorąc pod uwagę wariacką jazdę i częste zmiany biegów, było o.k. Cena 85 Euro za trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastianlll Re: wróciłem z rethymnonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:02 Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi już za trzy tygodnie mam zamiar wgrzewać sie na plaży w Rethymnonie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś