Dodaj do ulubionych

a ja powrocilem z analipsi

21.08.05, 20:06
nie uwierzycie w przeciwienswie do zeszlego roku nie mialem karaluchow ;), nawet papier toaletowy mialem w pokoju :D ale mniejsza z tym, w razie czego sluze info na temat analipsi knajp i krety.Jedyne czego bym nie polecal to wynajmu samochodu w tejze miejscowosci. roluja ludzi az milo, na moim turnusie 4 osoby zostaly wykolowane. najwiekszy przekret zrobili gosciowi ktory zaplacil za punto 39 euro/dzien na tydz a dostal cinquecento bez klimy. schemat zawsze byl ten sam najpierw placisz zaliczke pozniej przychodzisz po odbior i mowia ci np ze masz zaplacic jeszce dodatkowe ubezpieczenie w wysokosci np 12-15 euro na dzien albo zostawic w zastaw 3000-5000 euro kaucji !!! potrafia tez zmienic samochod na gorszy ;) ops?? tez zostalem troszke wyrolowany ale wczesniej ustalilem i tak niska cene wiec ostatecznie sao kosztowalo mnie 32euro/dzien.

aaaa bym zapomnial nie jechalem w tym roku z ecco ale z easy travel. tak wlasnie powinno wygladac zorganizowanie. wszystko dokladnie jak w ofercie i co sie nieczesto zdarza jak na zdjeciach :D
Obserwuj wątek
    • aka10 Re: a ja powrocilem z analipsi 21.08.05, 22:38
      Bylam w Analipsi dwa lata temu.Mala,spokojna miejscowosc,w przeciwienstwie do
      np.Hersonissos.Najczesciej jadlam w tawernie "Sirtaki" www.sirtaki-
      tavern.com/index_en Mila obsluga i bardzo dobre jedzenie.Pozdrawiam.
      • Gość: kakofoniks Re: a ja powrocilem z analipsi IP: 80.50.191.* 22.08.05, 09:46
        byla w poblizu ale miala znaczaco wyzsze ceny co przy 3 osobach i napietym
        budgecie przechylilo szale na korzysc volcano www.volkano.gr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka