Dodaj do ulubionych

Kreta - Panorama czy Dimitrion ?

IP: 81.219.160.* 07.09.05, 14:41
Witam!
Wybieram sie na Kretę do i mam problem. Nie wiem jaki hotel wybrać z tych
dwóch polecanych przez biuro podróży. Panorama(w Agia Pelagia)jest Z All
inclusiv a Dimitrion(w Hersonissos) z dwoma posiłkami. Czy ktoś moze mi
opowiedziec o tych hotelach ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Kreta - Panorama czy Dimitrion ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:11
      Dimitrion odradzam!!! Jest usytuowany w środku miasta. ogromny hałas. Okna
      trzeba zamykać, koszmar! Jeślibym mieszkała w tym hotelu to napewno próbowałabym
      zmienić na inny. Panoramo podobno o.k.
    • Gość: KKK Re: Kreta - Panorama czy Dimitrion ? IP: 213.17.136.* 12.09.05, 15:10
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM PANORAME I ECCO HOLIDAY PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!oferta w
      katologu zupelnie niezgodna ze stanem faktycznym rezydenci ecco odznaczali sie
      wysoką niekompetencją !
    • Gość: ais Re: Kreta - Panorama czy Dimitrion ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:36
      Agia Pelagia i Hersonissos to dwie zupełnie różne miejscowości. Jeśli szukasz
      spokoju - to na pewno nie Hersonissos. Jeśli nocne rozrwwki po całodziennych
      wycieczkach lub plażowaniu ci się marzą - to nie Agia Pelagia...
      W tym wypadku porównywanie samych hoteli jest bez sensu, bo przecież nie
      jedziesz by cały czas siedzieć w hotelu (zresztą w hotelach tej klasy jest to
      nierealne) ;)
      • jacek1f Panorama n/t 12.09.05, 15:51
      • Gość: Tomasz Re: Kreta - Panorama czy Dimitrion ? IP: 81.219.160.* 12.09.05, 17:29
        Dziękuje za opinie - wybrałem sobie w biurze trzecią propozycje - RETHYMNO BAY
        *** w Rethymnon...I co najważniejsze na temat tego hotelu sa tylko pozytywne
        opinie internautów !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka