jollka2 20.09.05, 09:27 Przeczytałam o tym hotelu na Grecja -hotele, ale mało jest opinii. Bylabym wdzięczna za fotki wskazujące na jego położenie, czy jest na pustkowiu czy w mieście. Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azra19 Re: Hotel Minoas - info 20.09.05, 12:34 nie napisałaś w jakiej części Grecji ten hotel. jeden o tej nazwie widziałam na Krecie w Amudarze jakieś 500 m od centrum Odpowiedz Link Zgłoś
azra19 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 12:48 całkiem fajny z zewnątrz, ma ogród, stoi przy głównej drodze, więc od tej strony może być głośno, choć to już właściwie końcówka sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
jollka2 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 12:49 Dzięki :) A Ammoudara ciekawa, żeby gdzieś wieczorami pospacerować ?? Jakieś wioski stare są w poblizu?? Odpowiedz Link Zgłoś
azra19 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 12:54 Amudara to taki turystyczny deptak z hotelami po obu stronach drogi. Ja ją bardzo lubię ale ze względu na ludzi a nie jakiś specjalny klimat :) Można iść na spacer plażą do Iraklionu:) Ale są tawerny, na dysko to raczej polecam Iraklio. Tam jest wieczorem atmosfera klubowa, dużo młodzieży. Starych wiosek też tam nie uświadczysz, jest Gazi - mniej turystyczne. Można iść nad tamę i do wąwozu. Ale podstawową zaletą Amudary jest to, że leży na środku wyspy i wszędzie się dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
jollka2 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 13:03 Aha, dyski to nas nie interesują, raczej klimatu szukamy :( a tu kicha widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
azra19 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 13:17 ja z reguły mieszkam w Amudarze, a raczej w niej nocuję. Teraz też tak było. klimaty są generalnie na południu, a tam zawsze można jakoś dojechać:) Oprócz samochodu są KTEL-e i nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś