Dodaj do ulubionych

Hotel Minoas - info

20.09.05, 09:27
Przeczytałam o tym hotelu na Grecja -hotele, ale mało jest opinii. Bylabym
wdzięczna za fotki wskazujące na jego położenie, czy jest na pustkowiu czy w
mieście.
Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • azra19 Re: Hotel Minoas - info 20.09.05, 12:34
      nie napisałaś w jakiej części Grecji ten hotel. jeden o tej nazwie widziałam na
      Krecie w Amudarze jakieś 500 m od centrum
      • jollka2 to wlaśnie ten 20.09.05, 12:35
        • azra19 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 12:48
          całkiem fajny z zewnątrz, ma ogród, stoi przy głównej drodze, więc od tej
          strony może być głośno, choć to już właściwie końcówka sezonu.
          • jollka2 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 12:49
            Dzięki :)
            A Ammoudara ciekawa, żeby gdzieś wieczorami pospacerować ?? Jakieś wioski stare
            są w poblizu??
            • azra19 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 12:54
              Amudara to taki turystyczny deptak z hotelami po obu stronach drogi. Ja ją
              bardzo lubię ale ze względu na ludzi a nie jakiś specjalny klimat :) Można iść
              na spacer plażą do Iraklionu:) Ale są tawerny, na dysko to raczej polecam
              Iraklio. Tam jest wieczorem atmosfera klubowa, dużo młodzieży. Starych wiosek
              też tam nie uświadczysz, jest Gazi - mniej turystyczne. Można iść nad tamę i do
              wąwozu. Ale podstawową zaletą Amudary jest to, że leży na środku wyspy i
              wszędzie się dostaniesz
              • jollka2 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 13:03
                Aha, dyski to nas nie interesują, raczej klimatu szukamy :( a tu kicha widzę.
                • azra19 Re: to wlaśnie ten 20.09.05, 13:17
                  ja z reguły mieszkam w Amudarze, a raczej w niej nocuję. Teraz też tak było.
                  klimaty są generalnie na południu, a tam zawsze można jakoś dojechać:) Oprócz
                  samochodu są KTEL-e i nogi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka