Dodaj do ulubionych

Agia Gallini?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:54
Co od was dowiem sie o miasteczku agia gallini. czytam w wielu postach ze
jest urocze.
czy moze ktos zna taki obiekt:Tropicaclub Villas Studios Apartments,
oczywiscie w agiia gallini?
nie moge znalesc szczegolowych informacji o tyn hotelu. napisalem do
wlascicieli i czekam , ale moze ktos tam juz byl?
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: Agia Gallini? 07.02.06, 16:57
      O obiekcie nic nie powiem, ale Agia Galini (o ile nic się nie zmieniło od 2000
      roku) jest absolutnie przeuroczą mieścinką: to jedno z bardziej "klimatycznych"
      miejsc w Helladzie, z tych, które widziałam (a widziałam doprawdy sporo).
      Pozdrowienia. B.
      • Gość: jakub Re: Agia Gallini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:02
        twoja rekomendacja ma dla mnie wielka wartosc.
      • bob75rob1 Re: Agia Gallini? 07.02.06, 17:17
        Potwierdzam, byliśmy dwukrotnie w 2004 i 2005; zatrzymaliśmy się na ślicznym
        campingu prowadzonym przez rodzinę - ojciec prowadzi camping a mama z dziećmi
        tawernę z chyba najlepszym jedzeniem jakiego próbowalismy na Krecie. Wzdłuż
        plaży jest delikatna promenadą, którą dochodzi sie malowniczego portu, na
        którego tyłach pnie się (dosłownie) urocze miasteczko.
        Agia Galini było jednym z naszych typów na osiedlenie się, mielismy tam przejąć
        tawernę Knossos, którą prowadził sympatyczny Babis. Polecam jako miejsce i
        atmosferę.
        I jeszcze jedna sprawa. Pewnego dnia zostawiliśmy na parkingu w porcie samochód
        (którym przyjechaliśmy z Polski więc mocno zapakowany) otwarty, dosłownie tylko
        drzwi było otwarte na całą swoją szerokość. Nie pytaj dlaczego, bo efekty kaca
        ciężko wytłumaczyć. Poszliśmy do tawerny Babisa, gdy wrócilismy do samochodu,
        absolutnie nic nie zginęło. Nawet leżącą na wierzchu kamerą nikt się nie
        zainteresował. Rzecz u nas niespotykana.
        • Gość: jakub Re: Agia Gallini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:42
          czy juz wiecie gdzie bede mogl as odwiedzic w czerwcu na krecie. sledze wasze
          zmagania na forum od roku.no i zazdoszcze odwagi i uporu.
      • martapodlesna Re: Agia Gallini? 07.02.06, 18:36
        Pogap się na fotki z Agia Gallini :)
        grecja-online.pl/zdjecia/009/
        • Gość: jakub Re: Agia Gallini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:06
          wirtualnie to juz sie zapoznalem dosc dobrze. polecam miedzy innymi:
          www.agia-galini.com/welcome.htm
          natomiast mam malo danych o w/w hotelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka