Dodaj do ulubionych

Hotel Sirios Village z Rainbow Tours

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:45
Wybieramy się do Sirios Village w 2 połowie sierpnia - proszę o krótkie
opinie osób które wypoczywały w tym hotelu i mogą coś podpowiedzieć Jak
oceniacie biuro Rainbow Tours ??
Obserwuj wątek
    • rysiek-38 Re: Hotel Sirios Village z Rainbow Tours 11.02.06, 19:14
      byłem w tym hotelu w ubiegłym roku, tylko z biura: Happy Hollyday Travel.
      Rezydent z tego biura zasługiwał na same pochwały a i z hotelu byłem
      zadowolony. Do morza tylko trochę daleko - z 12 min i przez dość ruchliwą ulicę
      • Gość: Kasia Re: Hotel Sirios Village z Rainbow Tours IP: *.eranet.pl 12.02.06, 18:06
        Dzięki bardzo, a może napiszesz pare slow na temat wyzywienia? jade z dwojgiem
        dzieci i martwię się że jesli bedzie tylko greckie jedzenie to mlody nie wiele
        zje.
        • neronka Re: Hotel Sirios Village z Rainbow Tours 12.02.06, 19:27
          Na forum:
        • rysiek-38 Re: Hotel Sirios Village z Rainbow Tours 13.02.06, 12:17
          jedzenie było w porządku: na śniadanie przeważnie jajecznica, parówki, jakieś
          wędliny, żółty ser; na obiado-kolacje - z dwa rodzaje mięsa, ziemniaki lub
          frytki, ryż, surówki i czasem jakieś ich wynalazki, ale generalnie raczej
          typowo greckiej kuchni za dużo nie było.
      • Gość: DagaMaj Re: Hotel Sirios Village z Rainbow Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:35
        Czesc! Czytałam na forum o tym hotelu - jesli poszperasz, na pewno otrzymasz
        wiele ciekawych informacji na temat tego hotelu. Też sie tam wybieram z męzem i
        corką (4 latka) i przeczytałam o wyzywieniu, ze dobre i ze baseny sa super dla
        dzieci. W biurze gdzie wykupiłam wycieczkę zrobiłam jednak wyraźną adnotację.
        Stanowczo zażądałam opcji z metalowymi wieszakami, bo ponoć Polacy są
        kwaterowani tylko i wyłącznie w bungalowach, gdzie śmierdzi i w szafie są tylko
        plastikowe wieszaki (skandal!!!) Ktoś napisał też na forum, że Duńczycy mają
        lepiej też jeśli chodzi o napoje do kolacji - bo maja wliczone w cenę!!! Ale te
        biura oszukują nas, Polaków!!!
        • daria.1 Re: Hotel Sirios Village z Rainbow Tours 14.02.06, 14:18
          Przesadzasz. Byłam w tym hotelu i nie zauważyłam innego traktowania. Czy to ważne jakie są wieszaki??? Ja nawet nie pamietam jakie wisiały w naszej szafie. Nie było żadnego smrodu i nikt z Polaków nie narzekał.
          Wiesz ale piszesz bzdury. Duńczycy zapewne mieli opcję z All. Pamiętam, że ktoś kiedyś coś takiego napisał na tym forum, a ty ślepo powtarzasz.
          Ja chciłam zakwaterowanie w bungalowach i byłam zadowolona.

Dziwię się że wybrałaś wogóle ten hotel, bo skad wiesz że dostaniesz opcję z metalowymi wieszakami ;)
    • Gość: Daria Re: Hotel Sirios Village z Rainbow Tours IP: *.pro-internet.pl 13.02.06, 15:43
      Byłam we wrzesniu z małym dzieckiem. Z hotelu będziecie zadowoleni. Czysto, fajne baseny, przepiękny ogród. Jedzenie dobre, myślę ża dzieci znajdą coś dla siebie, bo wybór duży. Pamietam, że na kolację był kurczak, czasem frytki, mięsa w sosie duszone, ziemniaki, ryż i wiele innych potraw.
      Z dzieciakami koniecznie do sklepu Jumbo (tuż przed Chanią) na zakupy. Jest to duży market wyłacznie dla dzieci (w głowie się przewraca od tylu zabawek ;) )
      • Gość: Giannis skabdal z wieszakami zatacza co raz wieksze kolo IP: 213.212.208.* 15.02.06, 17:01
        Daga Maj ma racje, ja wprawdzie w Siriosie nie bylem ale znam kogos kto byl i
        opowiedzial mi to i owo: faktycznie byl tam skandal z wieszakami, Polakom
        dawali plastikowe a Dunczykom metalowe (niestety Grecy nie sa muzulmanami wiec
        afera z karykaturami Mahometa nie wiele pewnie zmieni, chyba ze opublikuja
        przed wakacjami w jakiejs dunskiej gazecie karykatury Venizolosa albo
        Aleksandra Wielkiego jako gejow..).
        Do tego sniadania byly monotonne: cvodziennie tylko jajka, sery, wedliny,
        parowki, warzywa, pieczywo, platki, mleko, jogurt i nic ale to nic poza tym!!!!
        ja na ich miejscu zadzwonil bym do Ambasadora Polski oraz do TVN. redaktor
        Wrona zaraz by im dal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka