Dodaj do ulubionych

nierzetelność biur podróży

07.04.06, 10:18
Witam,
Nadchodzi gorący dla biur podróży okres. Niestety wybór operatora to decyzja,
od której zależy czy nasz urlop będzie udany czy nie. Małe biura jeśli się
nie wywiązują ze swoich zobowiązań wcześniej czy później padną, ale i dużym
często zdarza się popełniać błędy. Wszystko jest dobrze jeśli je naprawią.
Ponieważ ja niestety miałem nieprzyjemność spędzić fatalny urlop z TUI, które
do tego nie chce zrekompensować mi w odpowiedni sposób przeżytych
niedogodności postanowiłem założyć stronę www.antitui.com, na której
opublikuję zdjęcia i opisy rzekomo 4* hotelu na Krecie. Zachęcam wszystkie
osoby, które zostały w jakikolwiek "oszukane" przez tego operatora do
nadsyłania na priv zdjęć i opisów zaistniałych sytuacji. Wszystkie
sprawdzone, wiarygodnie historie zostaną niebawem opublikowane na stronie.
dzięki,
antitui.com

Obserwuj wątek
    • Gość: web Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:49
      obiecujesz i obiecujesz. I dalej nie widać, a kiedy to niby tui cie zrobilo w
      balona? rok temu, 2 lata temu???? Całe zycie będziesz robił za cierpiętnika?
      • antitui Re: nierzetelność biur podróży 07.04.06, 12:55
        Jakie masz powiązania z TUI? na jednym forum z tego samego IP jako gość na
        drugim web
        Pracujesz w centrali TUI, czy w którymś z biur?
        • Gość: web Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 13:17
          teoria spiskowa już cię dopadła? Takie IP maja tysiące ludzi posiadający
          neostradę. Na inne fora nie mam czasu, a tu jestem jako web.
          lepiej rozwiń twoje anse do tui, a nie wklejaj wszędzie tych mamrotań
          • Gość: hehehe Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:11
            web na kazdym watku jest mocno proTUIowski, wystraczy przesledzic inne
            hehehehe;)
            • Gość: web Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:13
              jak mi miło, że ktoś sledzi moje wypowiedzi. :)
              • Gość: hehehe Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:20
                jak miło czytać obiektywne wypowiedzi.żenada.
                • Gość: web Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:48
                  ta żenada to na jaki temat?
                  twoich postów nie sledzę, więc napisz cos o sobie:)
                  • Gość: hehehe Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:56
                    bo moich nawet gdybys chcial to nie przesledzisz bo nie masz czego. A
                    Twoje "obiektywne" wypowiedzi są tak banalne i łatwy do rozszyfrowania rodowód
                    że nawet przedszkolak nie miałby z tym problemu. Wiec nie napinaj sie na Twoj
                    pseudoobiektywizm
                    • Gość: web Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:59
                      psychoanalityk na forum, no, no.
                      napisz jeszcze cos tak niebanalnego, jak przed chwilą. Z chęcia poczytam.

• Gość: hehehe Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:02
                        prosze bardzo SIEG HEIL herr WEB!!!
                        • Gość: web Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:07
                          rozczarowałes mnie, miałem nadzieję na bardziej rozwinięta wypowiedź. :)
                          no i z adresem nie trafiłeś.
                          • Gość: hehehe Re: nierzetelność biur podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:13
                            spoko Panie Niebieskizczerwonymuśmiechem
          • Gość: nisia94 Re: nierzetelność biur podróży IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:26
            Antitui, a moze ty pracujesz w konkurencyjnym biurze i chcesz wszystkich
            zniechecic do tui???? A w slad za narzekaniami .... nie przedstawiasz nic....
            nawet nie opisales, co bylo nie tak. Podejrzana sprawa......
            • antidotumm Re: nierzetelność biur podróży 10.04.06, 23:50
              Przykro mi, ale nigdy nie zawiodlam sie na zadnym biurze podrozy. Zawsze bylo
              jak w katologu, albo lepiej. I tak zrobili mnie: ScanHoliday, ElGreco,
              Rainbowtours,Skoczynska Travel i Triada.
              Zawsze udane wakacje. Sorry.
    • Gość: Ewa Re: nierzetelność biur podróży IP: *.chello.pl 11.04.06, 08:42
      Uważam, ze akurat TUI to najlepsze biuro podróży na naszym rynku. Byłam z nimi
      kilka razy w różnych krajach i zawsze wszystko było perfekcyjnie zorganizowane. Po
      wcześniejszych doświadczeniach z innymi biurami(nie zawsze najlepszymi) od kilku
      lat wyjeżdżam na urlpo tylko z TUI. Porównywalne z TUI jest jeszcze Scanholiday.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka