Gość: ruzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:44 Triada podobno taka zla a tu niespodzianka ,polecilam wakacje z Triada znajomym,za co dostalam bonus pieniezny od Triady .Wczoraj cale 310 zl wplynelo na moje konto .Triada jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruzia Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 13:33 Ty sie usmialas ,a ja ide dzisiaj na zakupy wakacyjne ,bo juz za miesiac wyjezdzam ,to nie zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atkaxxx Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:29 to fakt, ja dostalam od nich kupon na 300 zł do wykorzystania oczywiście na ich wycieczki, to nie pieniadze, ale cos zawsze jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:02 A ja niechce od nich nawet 1000zł, byłam z nimi 6 lat temu w Egipcie , sprawa skończyła sie w Sądzie, ja akurat nie wniosłam do sądu, bo wiedziałam że to trwa , tylko poprostu zmieniłam biuro i od 5 lat podróżuje z innym biurem podróży pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 21.04.06, 21:27 To tak jak ja: sprawa w sądzie, a tu w styczniu przychodzi bonus z automatu - 300 złotych:) Na szczęście musieli oddać o wiele więcej... Współczuję ich klientom złapanym w ten sposób. Miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz_bis Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! IP: *.remedium.bochnia.pl 21.04.06, 22:17 2 lata temu bylam z TRIADĄ W GENADI super organizacja wspaniała wycieczka na SIMI zero braków. czy czasami nie wymagacie za wiele ????? W tym roku lece z nimi na KRETE i tylko odemnie zależy czy będzie OK.Więcej optymizmu życzę Kochani , GRECJA dla GRECJI a nie dla niespełnionych zachcianek za bądz co bądz nie tak wielkich kosztów.A jak się nie podoba to nad zimny BALTYK proszę . .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorra 69 Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:22 tu nie chodzi o wysyłanie nad zimny Bałtyk, szczerze mówiąc denerwują mnie osoby którym być może udał sie urlop z Triadą i nie wątpię nie za każdym razem wyjdzie żle, ja tylko twierdzę że nie pojade z nimi już nigdy i nikogo nie wysyłam ani do innego biura ani nad zimny Bałtyk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 22.04.06, 18:31 Ja bylam 2 razy z Triada, bylo super... Tez dostalam bonus, ale nawet z bonusem Tunezja na 3 osoby byla w Eximie tansza o... 1600 zlotych! (ten sam hotel) Triada ma b. malo znizek dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 23.04.06, 20:05 Tak, ja za dużo wymagałam: zapłaciłam za miejsca A (gdzie już byłam wcześniej, u znajomych - żaden traf), a zawieziono mnie w miejsce B i okłamano. Za dużo wymagałam: samolot i wybrane miejsce (nawet bez żarcia). Dostałam tylko samolot :) Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 22.04.06, 18:36 jeśli nie TRIADA to jakie biuro polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
martapodlesna Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 22.04.06, 18:42 daaisy1 napisała: > jeśli nie TRIADA to jakie biuro polecacie? Jeśli chcesz na Rodos wypoczywać polecam Święcki Travel, są świetnym biurem i gdyby latali o tydzień wcześniej niż zaczynają sezon wybrałabym ich. A tak wybrałam Triadę i jakoś nie żałuje, grunt to być w Helladzie, mieć gdzie spać, prysznic i będzie oki. Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 22.04.06, 18:50 ok..zaraz sprawdzę ich ofertę...bo już 5 lat nie byłam...w Helladzie Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 23.04.06, 20:14 Najlepiej własne biuro: internet (do zamówienia biletów), namiar na fajną chatę nad morzem i trochę odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Bonus od Triady!!!!!!!!!!! 24.04.06, 13:37 No wiesz, jak wybierzesz opcje tani czarter plus tanie apartamenty, to wyniesie Cie mniej niz sam lot rejsowy. A nikt Ci nie kaze siedziec bykiem w tych tanich apartamentach (mozna je potraktowac jako miejsce... do odpoczynku po podrozy). Odpowiedz Link Zgłoś