Dodaj do ulubionych

Jo An Palace w Rethymnon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:28
Przymierzam się do lipcowego wyjazdu z Oasistour do hotelu Jo An Palace w
Rethymnon. Czy ktoś z Was był w tym miejscu i może mi co nieco powiedzieć na
jego temat? Z góry dziękuję za wszelkie informacje :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Jo An Palace w Rethymnon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:25
      Byłam w zeszlym roku we wrzesniu,co prawda tylko 2 i pół doby(zastępczo,gdyż
      mój hotel Rethymno Bay nie miał przygotowanej wystarczającej ilości miejsc
      przez Oasis)ale nie chciałabym w nim mieszkać dłuzej.Hotel położony w centrum
      miasta,otoczony ruchliwymi ulicami,mały basenik na dachu,jedzenie przywożone w
      termosach z innego hotelu,do plaży daleko.Turyści,którzy się na niego
      zdecydowali,bardzo tego żałowali.Samo Rethymno piękne,warto w nim
      pobyć,zwłaszcza wieczorem jest b.urokliwe,ale żeby mieszkać w takim hotelu
      tydzień albo dwa?A samo BP Oasis nie bardzo szanuje swoich klientów,byłam z nim
      pierwszy i ostatni raz.Takie jest moje zdanie,ale decyzja należy do
      Ciebie.Proponuję jednak,przemyśl swoją decyzję.Pozdrawiam.
      • Gość: nisia94 Re: Jo An Palace w Rethymnon IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:37
        Byłam w Rethymno z bp. ScanHoliday, w hotelu Macaris - polecam dla młodych
        ludzi!
    • Gość: jaś Re: Jo An Palace w Rethymnon IP: *.chello.pl 18.06.06, 01:54
      Byliśmy w zeszłym roku- basen na dachu to chlor,syf i prusaki,podobno ta sama
      woda cały sezon, jedzenie średniej świezości, centrum miasta są +i-, pokoje
      małe, podobno co niektórzy mieli prusaki, z neckermanna za to samo co my
      (2300/2tyg z oasis) ludzie placili 3000,AI jest trochęna siłe, bez tego byłoby
      dużo więcej doznań niewiele większym kosztem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka