Gość: paweł IP: *.icpnet.pl 08.05.06, 09:33 gdzie są fajne plaże naturystów w rejonie chanii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: plaże naturystów... 08.05.06, 10:49 Nie ma. Polecam Ci zaciszne plaże na południu Krety: www.explorecrete.com/nudism.html bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi Re: plaże naturystów... IP: 194.213.204.* 10.05.06, 11:17 Drogi(a?) Bah77 a moze jak podam opis jednej z plaz to mi przypomnisz gdzie ona byla? Jesli znasz oczywiście. Niestety posialam gdzies opis dojazdu a i strony z której go mialam znalezc nie sposob. Zapamientalam tyle: gdzies (niestety tylko gdzies) na drodze łaczącej rethymnon z południem trzeba bylo odbic na bok (nie pamietam w ktora strone...;) jechalo sie troche polna dróżką, która się konczyła i kilka metrów dalej było piaszczyste urwisko, do plazy schodzilo sie wlasnie po górze piachu. Właściwie to były tam przynajmniej 2 takie plaże oddzielone skalną ścianą (tzn ja widzialam 2). Elementem charakterystycznym była "pasiasta" skała ale to już nie bezposrednio na plazy a powyżej. Zdaję sobie sprawę, że brak w opisie jakis cech wyróżniających ale może jednak znasz coś takiego??? Będę ogromnie wdzięczna, chciałabym tam jeszcze raz trafić a że jadę wkrótce Pozdrawiam azi Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: plaże naturystów... 10.05.06, 13:05 Droga Azi! Zagadka była dość łatwa, bo to jedno z najpiękniejszych miejsc na Krecie - Agios Pavlos. ;-) www.yogaisyouth.com/galleries/yogaplus/pages/Agios_Pavlos_beach.htm Pisałem o tej "kosmicznie" pięknej okolicy m.in. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=13230285 Miłego słoneczka na tej dziewiczej plaży! bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi Re: plaże naturystów... IP: 194.213.204.* 10.05.06, 15:07 Bardzo, bardzo dziękuję. Ze szczegółami poznam się w domu bo mnie corpo-racja nie wszedzie wpuszcza;) Juz skacze do gory z radosci zwlaszcza, ze jak tam dotarlam byla jesien i niestety deszcz i wiatr... Wiec zamast slonecznych wspomnien mam zdjęcie z pasiastą skałą. Ale tym razem bedzie lato ;) Pozdrawiam azi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Greco Re: plaże naturystów IP: *.echostar.pl 11.05.06, 12:30 ...na wyspach Skiatos i Mykonos, na tej ostatniej również plaża dla naTURYSTÓW- GEJÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: plaże naturystów 15.05.06, 19:22 Red Beach w Matali. pozdrawiam Daga GRECJA -hotele i apartamenty (opinie turystów) Odpowiedz Link Zgłoś