Dodaj do ulubionych

Dopłata do AII Cactus

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:06
Proszę o odpowiedź osoby które tam były, czy warto dopłacić 300 Euro za 7 dni
dla rodziny 2+1. Moje wszelike kalkulacje mówią że nie, ale znajoma wierci mi
dziurę w brzuchu. W Grecji nigdy nie korzystaliśmy z All i przy pobycie 7
dniowym z HB wydawaliśmy jeszcze ok 350 Euro w tym zawsze jakaś wycieczka lub
samochód 1-2 dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorra 69 Re: Dopłata do AII Cactus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:15
      Jezeli masz zamiar zwiedzać to się nie opłaca, ale jeżeli jedziesz z małym
      dzieckiem i wiecej czasu spędzisz w hotelu to się opłaca, dzieci jednak chcą co
      chwile pić, a jeść to napewno nie wtedy co wszyscy, tylko potem , a all to
      umożliwia , ja np. od kiedy spróbowałam all, tylko z tym jadę, ale w
      przyszłosci gdy dzieci podrosną i będę chciała wreszczie coś zwiedzić to myślę
      że wtedy skorzystam z opcji HB, trudno tu komuś doradzić, bo czytając to forum
      każdy ma inne zdanie i każdy ma do tego prawo.
      Pozdrawiam
    • Gość: dorra 69 Re: Dopłata do AII Cactus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:16
      Jeszcze jedno czy lecisz do Cactus Beach , bo ja tam lece 1.06. z Krakowa i
      wykupiłam all !
      • Gość: Turystka Re: Dopłata do AII Cactus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 08:05
        Lecę w czerwcu i ponieważ dziś chcę wpłacić resztę za wyjazd zastanawiałm się
        czy warto robić dopłatę,ale chyba pozostawię sobie czas do końca maja bo aneks
        do umowy odnośnie świadczeń mozna zrobić w każdym czasie, zasięgnęłam już
        języka w Necermannie.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka