Gość: Jarek IP: *.malnet.pl / 62.233.164.* 27.05.06, 21:51 Bardzo was proszę o opinię na temat apartamentów jakie ma w swojej ofercie Triada - Angelos i Tsampika A może kwatareują tez w innych apartamentach. Dziekuję za pomoc Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Rodos w apartamentach z Triadą IP: *.bzmw.gov.pl / *.um.warszawa.pl 29.05.06, 14:32 Ponawiam swoją prośbę ... Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: Rodos w apartamentach z Triadą 30.05.06, 01:57 Bylam w tamtym roku z Triada w apartamentach Angelos. Na mojej stronie www.elinida.republika.pl/index2005l.html opisuje m.in. te apartamenty. Jest tez tam kilka zdjec tych budynkow. Jak dla mnie to warunki byly b.dobre. Ale to jest kwestia tego, kto co lubi i czego wymaga. Zapraszam do poczytania. Pozdrawiam Elinida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rodos w apartamentach z Triadą IP: *.malnet.pl / 62.233.164.* 01.06.06, 20:32 Bardzo dziekuję za pomoc ... Strona bardzo fajna!! Czy ktoś jeszcze podzieli się wrażeniami ... Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-ellada Re: Rodos w apartamentach z Triadą 04.06.06, 02:08 Cześć, byłam z nimi w innym hotelu podobnej kategorii jak Angelos (jego widywałam nieraz). Ja mieszkałam w Gondoli w bardziej cichej części Faliraki. Angelos znajduje się w jej centrum, przy ulicy skąd blisko do klubów. Choc Faliraki nie jest wielką miejscowością i z każdej części miasta szybko dojdziesz do przystanku czy klubów. Hotel patrząc z daleka (bo nie byłam w nim) prezentuje się jak u Elinidy na stronce, nic się nie zmienił :) Tsampika nie mam pojęcia, gdzie się znajduje w Faliraki. Odpowiedz Link Zgłoś