Gość: mac. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 12.08.06, 09:15 Kto był w tym roku w tym hotelu,bardzo proszę o ocenę tego miejsca,może coś wiecej niż zdołałem wyczytać na tym forum,dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: Rodos-Kolymbia Star IP: *.despolnet.pl 12.08.06, 09:25 Nie bylam ale mam zamiar tam jechac 20 sierpnia tez jestem ciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac. Re: Rodos-Kolymbia Star IP: *.futuro.kielce.msk.pl 12.08.06, 09:34 My jedziemy 20 wrzesnia z Neckermanem,proszę o informacje jak wrócisz ewentualnie przed wyjazdem jeśli się czegoś ciekawego dowiesz,dzieki,udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza33 Re: Rodos-Kolymbia Star IP: 149.156.58.* 13.08.06, 11:59 Byłam tam w ubiegłym roku. Hotel w porządku, 4 gwiazdki zasłużone. Jedyny jego feler to to, że oddalony od miasta (tak ze 30 minut marszu). Ale wokoło też są knajpki, więc gdzie usiąść i zjeść i wypić jest gdzie. Plaża prawie piaszczysta 9drobniutkie kamyczki), ale w prówanaiu z innymi plażami na Rodos to można uznać za piasek (zamek da się wybudować). Do morza 5 minut marszu. W sąsiedztwie duża góra ze słynnym monastyrem (100 lub 200 schodów)- idealne miejsce dla par nie mogących mieć dzieci- poprawia płodność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evulevu Re: Rodos-Kolymbia Star IP: *.chello.pl 13.08.06, 17:09 Ta góra to Tsambika, na niej jest mały kościółek. Sama w sobie nie poprawia płodności, Greczynki wchodzą tam na kolanach i modlą się o dziecko, wewnątrz jest mnóstwo fotografii dzieci, które się "cudownie" narodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac. Re: Rodos-Kolymbia Star IP: *.futuro.kielce.msk.pl 14.08.06, 23:22 Dzięki za informacje,jedno dziecko już mamy,ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś