Dodaj do ulubionych

Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:43
z biura Ecco - niezbyt tu lubianego, ale może ktoś był i podzieli się
wrażeniami?
Obserwuj wątek
    • nata55551 Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki 10.03.07, 15:11
      Nie byłam w hotelu Dolphin Beach ale w 4* Possidi Paradise. Te dwa hotele są
      obok siebie jednak possidi paradise jest o nieco wyższym standardzie. Nie byłam
      w pokojach w Dolphin ale korzystałam z kafejki internetowej i musze powiedzieć,
      że recepcja i ogród sprawiają miłe wrażenia, restauracja też. Z tego co wiem
      turyści byli zadowoleni. Jeśli chodzi o samą miejscowość Possidi (w której
      znajdują się oba hotele) to przeznaczona jest dla osób, którzy tylko i
      wyłącznie chcą wypocząć. Nie ma tam żadnych dyskotek, sklepów (poza jednym
      spożywczym). Jest tylko dosłownie kilka małych barów. A jeśli chodzi o
      otoczenie przyrody to fantastyczne! Wzgórze porośnięte lasami piniowymi i
      jeszcze to turkusowe Morze Egejskie :) A jeśli o plaże chodzi to nie jest ona
      zbyt szeroka. Minusem są kamienie no i oczywiście jeżowce :) Leżaki płatne 5
      euro dziennie. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz na meila. Pozdrawiam!
      • Gość: malga Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.ula5.1000lecie.pl 10.03.07, 16:16
        plaża koło obu tych hoteli istotnie jest wąska i kamienista ale około pół
        godzinki marszu - plaża albo drogą i jesteś na pustym cyplu z szeroką plażą z
        grubym piaskiem pomieszanym ze żwirkiem i pięknymi widokami, uwaga na słońce-
        ja po drodze pierwszego dnia spieklam sie na raka ale kupcie sobie parasol w
        sklepiku za jakies 7 euro i będzie super, pozdrowienia
        • Gość: gość Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:58
          Dzieki za informacje - skoro kilka barów to i da się zjeść jakiś posiłek w
          ciągu dnia /ew. w hotelu tylko śniadanie/; sklep spożywczy - ale owoce chyba w
          nim dostanę?
          • Gość: marini2 Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:27
            Hej ja też wybieram się w czerwcu z dwójką maluchów i żoną do tego hotelu.
            Skoro nie ma żadnych dyskotek i innych atrakcji, znaczy że można będzie
            wypocząć .
            • Gość: gość Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:21
              ja robię do niego dopiero przymiarki, moje "maluchy" już nie bardzo chcą ze
              starymi jeździć, więc muszę mieć akceptację ;-)
              do marini2 - juz wykupiłeś hotel? mam 4 talony po 100 zł każdy - równowazne w
              Ecco 200 zł za sztukę - nie imienne /mozna obnizyc sobie koszt wyjazdu/ - a że
              ten mój wyjazd ciut niepewny - chętnie talony odstapię. Wazne sa do listopada
              na regularne oferty - nie na mega fortuny itp.
              • Gość: marini2 Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:27
                jestem jak najbardziej zainteresowany, mój mail marini2@gazeta.pl
                • Gość: gość Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:01
                  wysłałam maila na twój gazetowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka