Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:43 z biura Ecco - niezbyt tu lubianego, ale może ktoś był i podzieli się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nata55551 Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki 10.03.07, 15:11 Nie byłam w hotelu Dolphin Beach ale w 4* Possidi Paradise. Te dwa hotele są obok siebie jednak possidi paradise jest o nieco wyższym standardzie. Nie byłam w pokojach w Dolphin ale korzystałam z kafejki internetowej i musze powiedzieć, że recepcja i ogród sprawiają miłe wrażenia, restauracja też. Z tego co wiem turyści byli zadowoleni. Jeśli chodzi o samą miejscowość Possidi (w której znajdują się oba hotele) to przeznaczona jest dla osób, którzy tylko i wyłącznie chcą wypocząć. Nie ma tam żadnych dyskotek, sklepów (poza jednym spożywczym). Jest tylko dosłownie kilka małych barów. A jeśli chodzi o otoczenie przyrody to fantastyczne! Wzgórze porośnięte lasami piniowymi i jeszcze to turkusowe Morze Egejskie :) A jeśli o plaże chodzi to nie jest ona zbyt szeroka. Minusem są kamienie no i oczywiście jeżowce :) Leżaki płatne 5 euro dziennie. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz na meila. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malga Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.ula5.1000lecie.pl 10.03.07, 16:16 plaża koło obu tych hoteli istotnie jest wąska i kamienista ale około pół godzinki marszu - plaża albo drogą i jesteś na pustym cyplu z szeroką plażą z grubym piaskiem pomieszanym ze żwirkiem i pięknymi widokami, uwaga na słońce- ja po drodze pierwszego dnia spieklam sie na raka ale kupcie sobie parasol w sklepiku za jakies 7 euro i będzie super, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:58 Dzieki za informacje - skoro kilka barów to i da się zjeść jakiś posiłek w ciągu dnia /ew. w hotelu tylko śniadanie/; sklep spożywczy - ale owoce chyba w nim dostanę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marini2 Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:27 Hej ja też wybieram się w czerwcu z dwójką maluchów i żoną do tego hotelu. Skoro nie ma żadnych dyskotek i innych atrakcji, znaczy że można będzie wypocząć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:21 ja robię do niego dopiero przymiarki, moje "maluchy" już nie bardzo chcą ze starymi jeździć, więc muszę mieć akceptację ;-) do marini2 - juz wykupiłeś hotel? mam 4 talony po 100 zł każdy - równowazne w Ecco 200 zł za sztukę - nie imienne /mozna obnizyc sobie koszt wyjazdu/ - a że ten mój wyjazd ciut niepewny - chętnie talony odstapię. Wazne sa do listopada na regularne oferty - nie na mega fortuny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marini2 Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:27 jestem jak najbardziej zainteresowany, mój mail marini2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Dolphin Beach - Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:01 wysłałam maila na twój gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś