Gość: ewa IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 07.05.03, 00:10 Czy korzystał ktoś z usług tego biura? Proszę o podzielenie się wrażeniami na temat jakości ich usług i hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivawawa Re: Na Kretę z TUI? 07.05.03, 09:38 korzystałem z usług TUI 3razy i zero zastrzeżeń do hoteli trzeba pamiętać, że hotele w grecji są niższego standardu niż np. w Hiszpani mimo, że mogą mieć tyle samo "gwiazdek" byłem np. w hotelu klasy A na Rodos = niby ichniejsze 4*, ale ja bym dał góra 3* (to był wyjazd akurat ze ScanHoliday) na Kos byłem z TUI w hotelu 4* superior - niby lepiej niż na Rodos, ale i tak najlepsze były hotele na Gran Canarii (oferta TUI) 4* - ja bym dał nawet 5* 3* - to lepiej niż 4* superior na Kos jeśli chodzi o posiłki w hotelach w grecji, to należy poprzestać na wykupieniu tylko ewentualnie śniadań obiadokolacje są w greckich hotelach mało urozmaicone i lepiej wyskoczyć sobie do jakiejś tawerny na coś greckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Na Kretę z TUI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 13:09 Obiadodokolacje mało urozmaicone w greckich hotelach?! To proponuję wybrać się do któregoś z Grecoteli (TUI). Oprócz kuchni europejskiej znajdziesz dania nie tylko greckie, ale też typowe dla danego regionu, np. kreteńskie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Na Kretę z TUI? 07.05.03, 17:06 Jezdze praktycznie rzecz biorac tylko z tego biura,zawsze bylo OK.Obiadow w hotelu absolutnie nie radze,nie ze wzgledu na wybor,ale atmosfere.Nie ma to,jak przytulna grecka tawerna,a nie wykupione w jednym miejscu obiady.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś