Dodaj do ulubionych

Agia Pelagia

28.03.07, 17:05
Czy moze ktos wybiera sie pod koniec czerwca do Agia Pelagia
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Agia Pelagia IP: *.icpnet.pl 29.03.07, 09:53
      Witam, nie wybieram sie do Agi Pelagi(nie wiem jak to sie odmienia) w tym roku
      ale bylam w zeszłym:)Malutka miejscowość, niewiele atrakcji ale za to piekne
      widoki:)Polecam wynająć samochód lub skuter bo w samej Agi Pelagi to niewiele
      atrakcji:)Miłych wakacji!!
      P.S.A do jakiego hotelu jedziesz jeśli mozna wiedzieć?
      • rafi1015 Re: Agia Pelagia 29.03.07, 19:10
        Marta w pełni się z Tobą zgadzam. W Agia Pelagia można z cała pewnością sie
        dobrze wynudzić ale na pewno także odpocząć. Wkurzało mnie tylko chodzenie po
        tych wąskich ulicach prowadzących do centrum z okolicznych wzniesien i uwaga
        na jeżdzące niebezpiecznie samochody. Byłem w hotelu pomiędzy plażami Agia
        Pelagia i Lygaria.
    • Gość: wadamczyk1 Re: Agia Pelagia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:52
      wybieram sie do hotelu EVA MARE
    • wadamczyk1 Re: Agia Pelagia 03.04.07, 19:46
      to leci ktoś tam w tym samym czasie ????
      • Gość: butty Re: Agia Pelagia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:57
        Heyka,

ja lęce 20 czerwca i juz się nie mogę doczekać. Hotel Bella Vista
        • Gość: Anutka9 Re: Agia Pelagia IP: 81.210.12.* 18.05.07, 16:30
          Ja też Bella Vista ale 11-25 lipiec. Tak a propos - czy ktoś się orientuje ile
          może kosztować wynajęcie samochodu? Skuter nie wchodzi w grę bo udajemy się z
          rocznym dzieckiem.
          • neronka [...] 18.05.07, 17:20
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • voyager747 Re: Agia Pelagia 18.05.07, 21:11
              Za jakiś mały samochodzik ok.25 euro za dobę. My wypożyczaliśmy w Agia Pelagia i
              było to seicento( straszny grat, ale się nie rozpadł).Dojechaliśmy nim nawet na
              Balos, ale było ciężko:)Plaża w Agia Pelagia jest całkiem fajna.
            • yanga Re: Agia Pelagia 18.05.07, 22:35
              Ale na stronie Autowaya żeby dowiedzieć się o cenę, trzeba podać dane osobowe.
              Niezupełnie mi to odpowiada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka