Dodaj do ulubionych

hotel Doreta Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:39
Poszukuje informacji an atemat Hotelu Doreta Beach na Rodos. Bardzo mała
wiadomoci można uzyskać o tym Hotelu. Lecimy z Trada ( pierwszy raz z tym
biurem) 28 czerwca na 2 tygodnie z Krakowa. Pozdrawiam i z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: szczecinianie Re: hotel Doreta Beach IP: *.globalconnect.pl 13.06.07, 20:51
      Cześć my też lecimy 28 czerwca na 2 tygodnie ale z niemieckiego biura podróży i
      wylatujemy z lotniska Berlin Tegel
      • Gość: Aga Re: hotel Doreta Beach IP: 217.153.205.* 14.06.07, 10:07
        Wróciłam z tego hotelu w ub. tygodniu. Odpowiem na pytania.
        • Gość: Ula Re: hotel Doreta Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 23:19
          Bardzo proszę o krótki opis z pobytu w Doreta Beach.Co jest fajne a co
          marne.Dzięki za info
          • olmapluta Re: hotel Doreta Beach 20.06.07, 09:48
            Witam;
            razem z rodzinką byłam na rodos od 1 do 15 czerwca w Doreta Beach.
            Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Jest to duży hotel ma 5 pięter
            i to co mi sie tam podobało wszystko jest blisko.tzn jadalnia restauracja basen
            mini klub dla dzieci.Obsługa bardzo dobra.Codziennie sprzątane pokoje ,wymiana
            reczników i poscieli.Jedzenie super i jest go bardzo dużo do wyboru. Jeżeli
            wybierasz się tam z małym dzieckiem to lepiej weż słoiczki bo tam nie dają dań
            dla małych dzieci.W razie pytań moje gg 214566
            Pozdrawiam
        • Gość: gaga Re: hotel Doreta Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:39
          Jak jest Twoja opinia o tym hotelu, jakie warunki, plaża. My lecimy z Triadą 28
          czerwca. Co warto zobaczyć a czego się wystrzegać. czekam na wiadomości.
          dziekuję
          • Gość: kelner Stefan Re: hotel Doreta Beach IP: *.acn.waw.pl 20.06.07, 21:23
            warto obejrzec wszystkie toalety i sale jadalnianą.
            nie polecam korytarzy na drugim i trzecim piętrze, może dla tego ,ze nie
            przepadam za tymi cyframi, a moze dlatego ze bylo za wysoko.
            mydło w poszczególnych pokojach (łazienkach) ma inny zapach, ale da sie z tym
            zyc, pod warunkiem, ze sie przebywa tylko w jednym pokoju.
            aha, warto zaglądnąć pod łóżko, żeby sprawdzić, czy przypadkiem nie jest
            przymurowane do podłoża.
            pozdrawiam wszaczowicówhotelarzy
        • Gość: gość Re: hotel Doreta Beach IP: *.subscribers.sferia.net 31.07.07, 12:15
          Mqm pytanie czy w hotelu doreta beach jest cos takiego jak :

na poczatku dostaje sie karty i za te karty mozna wypozyczyc za darmo reczniki ?

Prosze o odp.na mail-a (ania.krecia@wp.pl)

dzieki
          ~Annia
        • Gość: adam Re: hotel Doreta Beach IP: *.elsat.net.pl 11.11.07, 17:19
          prosze o wszelkie informacje na temat tego hotelu.Szcególnie chodzi
          mi o czystosc i jedzenie. pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: hotel Doreta Beach IP: 217.153.205.* 20.06.07, 09:50
      Rodos to piękna wyspa. Wypożyczyliśmy auto w autoway (dostawa do hotelu, pełny
      pakiet ubezpieczenia, odbiór tez z hotelu - polecam). Hotelowa plaża taka
      sobie - z kamykami. Piękna plaża z piaskiem , woda cudo, płytko - Agathi Beach.
      Śliczna jest tez plaża Tsambika i Zatoka Anthonego Quina ma też urok. Super
      knajpka z takim greckim klimacikiem - Maria, po drodze do plaży Tsambika.
      Byliśmy też w wiosce w górach - Embona. Tam smakowalismy pyszny likier w
      kolorze .... denaturatu. Dotarlismy do Prassonisi (ale tam wieje!). Doline
      motyli odpuściliśmy bo to nie był sezon na motyle. I oczywiście miasto Rodos -
      piękne. Ale Lindos podobało mi się dużo bardziej. Do Lindos fajnie wybrać się
      stateczkiem z Rodos. Popłynęłismy tez na Symi. Wycieczka męcząca. Ale warto.
      Cudny port w Gialos. Urocze kamieniczki.
      Teraz co do biura podrózy - Triady. Nie mam zastrzeżeń. Rezydenci 4 razy w
      tygodniu byli w hotelu. Dobrze doradził nam z lekarzem i w sprawie kart
      telefonicznych (żeby nie przepłacać).
      Hotel - w bardzo spokojnej okolicy. Czysty. Pokoje nie za duże. Leżaki trzeba
      zajmować wcześniej. Basen głęboki o 1,80 do 2,30. Plus brodzik - gł. 0,6 m.
      Animatorzy super. Dziewczyna od dzieci trochę słaba. Dla dzieci o 21 dyskoteki.
      Potem dla dorosłych jakiś program trwajacy do 40 minut. Jedzenie na okrągło. Na
      śniadanie duży wybór ale zawsze to samo. Menu na Lunch i kolację ustalone w
      rozkładzie tygodniowym - średnie. Niektóre dzieci miały problemy żołądkowe.
      Polecam wziąć sejf (25euro na 2 tyg.)- w trakcie naszego pobytu były kradzieże.
      Za przedłużenie pobytu w pokoju dopłacaliśmy 33 euro. Jeśli macie jeszcze
      pytania to pytajcie. Pozdrawiam Aga.
      • Gość: Marcin Re: hotel Doreta Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:27
        bylem od 7-06-2007 przez 14 dni z Triadą.
        Jedzenie super, hotel, baseny też,plaża troszke gorsza niz w opisie ale
        doprzeżycia.
        fajni rezydencji szczegolnie Ukrainka od dzieci.
        piekna wyspa do zwiedzania autem z wypozyczalniok.85 euro za 3 dni toyota aygo
        z klimą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka