Gość: Netka IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.07, 23:45 Witam! czy ktoś z Was był w tym hotelu?? Jakoś nie udało mi sie znaleźć żadnych opinii o nim, z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego urlopu w Grecji!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 07:24 Hej, my z mężem lecimy z Katowic 14.06 na 2 tygodnie do tego hotelu, jedynie co narazie wyczytałam z forum na www.wakacje.pl że to dziura (Anissarras)... ale to tylko jedna jak dotąd opinia. Ogólnie z netu co można się dowiedzieć to że są tam piękne czyste piaszczyste plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netka Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.05.07, 12:28 My z chłopakiem lecimy 6.06 z Wrocławia, też wyczytałam, że to mała spokojna miejscowosć ale 2,5 km od niej jest Hersonissos-centrum rozrywkowe więc zawsze można się tam udać w razie gdybyśmy umierali z nudów w Anissaras. Polecam zobaczyć sobie Anissaras na maps.google.com wszystko ładnie widać, część plaży to niestety betonowe płyty z leżakami ale już obok faktycznie piasek:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 12:58 na ile dni lecicie? W sumie lecicie wcześniej więc moglibyście napisać mi o swoich odczuciach co do hotelu i okolicy ale co to da przeciez już mamy wczasy zapłacone a o rezygnacji nie ma mowy... Mam nadzieję że będzie fajnie i wczasy będa udane czego i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netka Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 19:10 Ano tez mam taka nadzieje, ze wszytko w hotelu bedzie ok i nie natkniemy sie na takie niespodzianki jak robale wylazace z kratki lazienkowej, smrod, lub pokoj z widokiem na smietnik :)oczywiscie zaraz po powrocie opisze wrazenia, to bedzie na dzien przed Waszym wylotem bo my wracamy 13. 06. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 07:38 Netko, jakbys mogła to napisz mi maila ze swoimi "przeżyciami" w hotelu Anna Maria na moją skrzyneczkę. Coś o hotelu, okolicy, gdzie warto jeść i gdzie tanio można zrobic zakupy. Będę Ci wdzięczna.Mój mail : nika_78@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:34 ej nikt tam nie był jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś