Dodaj do ulubionych

Hotel Anna Maria w Anissaras

IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.05.07, 23:45
Witam! czy ktoś z Was był w tym hotelu?? Jakoś nie udało mi sie znaleźć
żadnych opinii o nim, z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam i
życzę wszystkim udanego urlopu w Grecji!!!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: nika Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 07:24
      Hej, my z mężem lecimy z Katowic 14.06 na 2 tygodnie do tego hotelu, jedynie co
      narazie wyczytałam z forum na www.wakacje.pl że to dziura (Anissarras)... ale
      to tylko jedna jak dotąd opinia. Ogólnie z netu co można się dowiedzieć to że
      są tam piękne czyste piaszczyste plaże.
      • Gość: Netka Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.05.07, 12:28
        My z chłopakiem lecimy 6.06 z Wrocławia, też wyczytałam, że to mała spokojna
        miejscowosć ale 2,5 km od niej jest Hersonissos-centrum rozrywkowe więc zawsze
        można się tam udać w razie gdybyśmy umierali z nudów w Anissaras. Polecam
        zobaczyć sobie Anissaras na maps.google.com wszystko ładnie widać, część plaży
        to niestety betonowe płyty z leżakami ale już obok faktycznie piasek:).
        • Gość: nika Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 12:58
          na ile dni lecicie? W sumie lecicie wcześniej więc moglibyście napisać mi o
          swoich odczuciach co do hotelu i okolicy ale co to da przeciez już mamy wczasy
          zapłacone a o rezygnacji nie ma mowy... Mam nadzieję że będzie fajnie i wczasy
          będa udane czego i Wam życzę.
          • Gość: Netka Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 19:10
            Ano tez mam taka nadzieje, ze wszytko w hotelu bedzie ok i nie natkniemy sie na
            takie niespodzianki jak robale wylazace z kratki lazienkowej, smrod, lub pokoj
            z widokiem na smietnik :)oczywiscie zaraz po powrocie opisze wrazenia, to
            bedzie na dzien przed Waszym wylotem bo my wracamy 13. 06. Pozdrowienia
            • Gość: Nika Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 07:38
              Netko, jakbys mogła to napisz mi maila ze swoimi "przeżyciami" w hotelu Anna
              Maria na moją skrzyneczkę. Coś o hotelu, okolicy, gdzie warto jeść i gdzie
              tanio można zrobic zakupy. Będę Ci wdzięczna.Mój mail : nika_78@o2.pl
    • Gość: matt Re: Hotel Anna Maria w Anissaras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:34
      ej nikt tam nie był jeszcze???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka