jola002 24.05.07, 12:51 Może ktoś juz był w tym roku , albo ma namiary na ampartamenty albo kwatery prywatne w Paralii . Nie chcę jechać w ciemno , bo jadę tylko na tydzień i nie będe wtedy z walizkami szukać jakiegoś lokum . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: kwatery Paralia IP: *.mmj.pl 24.05.07, 13:38 Znajdziesz w parę minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala.j. Re: kwatery Paralia IP: *.bph.pl 24.05.07, 16:00 Byłam w ubiegłym roku w Paralii i naprawdę nie musisz się martwić. Kwater całe mnóstwo, co drugi budynek wiszą ogłoszenia o wynajmie pokoi. Niestety nie mam żadnego namiaru, ale naprawdę nie masz się czego obawiać. pozdrawiam, Twoja imienniczka Odpowiedz Link Zgłoś
r.zaborska Re: kwatery Paralia 27.05.07, 21:09 kalimera, wróciłam teraz z Paralii po majowym weekendzie, mieszkałam w hotelu nad samym brzegiem morza; od centrum miasteczka 20 min spacerkiem, hotel posiada tez tańsze bungalowy (to pawilony 1- pietrowe z pokojami z łazienką, tarasikiem lub balkonem). Byłam z wycieczką, więc nie znam cen.Mogęprzesłać ci zdjęcie. renata Odpowiedz Link Zgłoś
jola002 Re: kwatery Paralia 28.05.07, 07:52 Witam wysłałam do pani wiadomosć na pocztę . Pozdrawiam i dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś