Dodaj do ulubionych

Hotel Gerakina Beach - Chalkidiki

01.06.07, 15:19
Czy ktoś tam był? Proszę o opinie. Szukałam na różnych polskich forach
internetowych, ale niestety wygląda na to, że Polacy raczej nieczęsto tam
jeżdżą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiesiek Re: Hotel Gerakina Beach - Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:35
      Dzisiaj wrocilismy z tego hotelu. Pełen podziw , super jedzenie ,tuż przy plaży.
      Ocena w skali do 10 to 9
      • cinia3 Re: Hotel Gerakina Beach - Chalkidiki 04.07.07, 06:47
        Ja też wróciłam wczoraj i mam podobne wrażenia. Naprawde super wakacje za
        stosunkowo tanie jak na Grecję zakwaterowanie. Jedynie sporty wodne mogłyby być
        tańsze. No ale nie można mieć wszystkiego. Jedzenie super, obsługa też bardzo
        miła i uczynna. Liczne atrakcje oferowane na terenie hotelu sprawiły, że mając
        swój samochód ruszyliśmy się tylko dwa razy, żeby zwiedzić Sitonię i Kasandrę.
        Szczególnie podobały mi sie plaże na Sitonii - idealne warunki do pływania w
        masce.
        • Gość: Mirek Re: Hotel Gerakina Beach - Chalkidiki IP: *.bph.pl 16.07.07, 15:57
          Jadę tam za dwa tygodnie, z dzieckiem i jeśli może ktoś odpowiedzieć to mam
          jedno pytanie: czy dziecko może chodzić po plaży i kąpać się w morzu bez
          dodatkowej ochrony stóp (buciki), słowem czy plaża jest piaszczysta? Z góry
          dziękuję.
    • Gość: Bo.Ka Re: Hotel Gerakina Beach - Chalkidiki IP: 193.109.212.* 04.07.07, 15:07
      Byliśmy tam 2 lata temu. Było super. Polaków niewielu. Przeważają Rosjanie,
      Niemcy i o dziwo Anglicy. Hatel super, Wykupiliśmy opcję od strony morza.
      Basen duży ze słodką weodą przy samej plaży. Piękna zieleń dookoła hotelu i
      bungalowów. Teren bardzo zadbany. Jedzenie było super. Jedyny mankament
      Chalkidiki, to to że wszędzie, oprócz Salonik jest daleko. Jeżeli jedziecie
      samochodem to polecam Werginę. Jest tam świetne muzeum, z grobami władców
      macedońskich. Bilet radzę kupić na samo muzeum, bo w Werginie nic więcej
      właściwie nie ma do zobaczeni. Wprawdzie są wejściówki łączne do pałacu, ale to
      tylko sterta i to nieduża kamyków. Posadzka, o tkórej piszą w przewodnikach
      jest zakryta i zasypana piaskiem,podobno po to aby się nie niszczyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka