Dodaj do ulubionych

wrócilismy z Korfu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:54
Nie spodziewaliśmy się,że wyspa jest taka śliczna....!!!Dziękujemy
wszystkim,którzy przed naszym wyjazdem przekazali nam na forum informacje-
bardzo się przydały.Jeżeli zajrzy tutaj flisvos,to....zazdrościmy,że "masz
wyspę codziennie"....Wszystkim,którzy będą spędzać wakacje na Korfu,życzymy
podobnych wrażeń....
Obserwuj wątek
    • Gość: lucia77 Re: wrócilismy z Korfu IP: *.bredband.comhem.se 22.06.07, 21:27
      Jak milo takie wypowiedzi czytac :-)

a gdzie dokladnie byliscie :)
      • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: wrócilismy z Korfu IP: 80.54.0.* 22.06.07, 22:52
        Lucia, a Tobie to co? :) Bo źle to wygląda...

Pozdrawiam
        Marcin
    • Gość: lucia77 Re: wrócilismy z Korfu IP: *.bredband.comhem.se 23.06.07, 00:33
      Oooo a czemu zle to wyglada ?

to juz zapytac nie wolno ?

P. Marcinie - czy jest Pan moze moderatorem ???

• Gość: Marcin Re: wrócilismy z Korfu IP: 80.54.0.* 23.06.07, 00:45
        Lucia. Tobie to Korfu się podoba, czy nie podoba? Bo już sam nie wiem:) O to mi chodzi...

Najpierw byłaś bardzo krytyczna. Teraz widziałem dwa posty pozytywne. Wcześniej też pisałaś pozytywnie. Aneta ma teraz wyobrażenie, że to busz jakiś z dzikimi psami, kotami i w ogóle;)

Nie jestem moderatorem

Pozdrawiam
        Marcin
    • Gość: lucia77 Re: wrócilismy z Korfu IP: *.bredband.comhem.se 23.06.07, 00:52
      Widze , ze moje wypowiedzi Cie bardzo interesuja ... ciesze sie , choc zaczyna
      to juz byc nudne :(

Zmieniasz watek poraz kolejny ... takze wrocmy do tematu .

Pa Lucia77

• Gość: Marcin Re: wrócilismy z Korfu IP: 80.54.0.* 23.06.07, 01:24
        Lucia, zupełnie nie tak to odbierasz jak mam na myśli.

Ja nie mam nic do Ciebie, ani do Twoich wątków. Wiem, że z Twojej perspektywy być może wygląda to inaczej, ale tak nie jest. Ja po prostu staram się doradzić ludziom szukającym informacji w oparciu o fakty. I tylko tyle. Po prostu większość osób albo nic nie robi, albo pisze bardzo ogólnie (no super, fajnie, źle bo tak itp.) i sporadycznie. Dla mnie to nie szanowanie kogoś. Dlatego staram się wyczerpać zawsze temat i odpowiedzieć obiektywnie na wszelkie pytania. To, że ktoś opiera się na faktach i pisze więcej niż zdanie to rzadkość, która sprawia mylne wrażenie złośliwości. Jeśli o coś się dopytywałem to tylko dlatego, że nie było racjonalnych argumentów, a słowa odciskają już opinię. Nie jest to złośliwość. Zwykła rzetelność informacyjna:)

Daleko mi do złośliwości względem Ciebie. Daleko mi też do zabraniania Ci pytania lub własnych poglądów! I równie mi daleko od tego żebym faworyzował jedną wyspę. Ja należę do tych "prawdziwszych" maniaków greckiego urlopowania po wyspach. Poznasz ich po tym, że nigdy przenigdy nie powiedzą Ci, że tylko jedna wyspa jest super bo tak i tyle. Każda jest piękna na swój sposób. Oczywiście jedna w sercu jest bardziej, inna mniej. Nie ma tak jednak, że tylko tam i już. Dlatego też i staram się doradzić w różnych kierunkach jeśli potrafię. I tyle filozofii. Akurat tak się składa, że łapię atmosferę swojego wyjazdu i mam nudne tłumaczenie na tapecie. Więc tym bardziej:)

Do autorki wątku - także ogromnie się ciesze, że podobało się na Korfu!

Pozdrawiam
        Marcin

• Gość: wera Re: wrócilismy z Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:02
          Byliśmy w Moraitice.Autobusami pojechalismy do
          Benitses,Paleokastritsy,Doukades,Kanoni,Achilleo,Lefkimmi,Sidari,Pelekas,Gouvii,
          Kassiopi,Ano Korakiano,no i ,oczywoście,do stolicy.Piechotą z Moraitiki
          doszliśmy do Messongi,Gardiki i do pięknej,położonej dość wysoko,wioski
          Chlomos...Wcześniej w ten sam sposób zwiedziliśmy Kretę i Rodos.Natomiast
          Grecję zobaczyliśmy z "objazdówką".Wszędzie jest ślicznie,ale Korfu jest
          najbardziej "zieloną"wyspą-nie znaczy to,że mam zamiar sugerować,że tylko tam
          trzeba koniecznie pojechać....Pozdrawiam wszystkich,którzy kontynuują mój
          post!!!
          • Gość: viking2579 Re: wrócilismy z Korfu IP: *.ang.sth.bostream.se 23.06.07, 14:04
            Ciesze sie, ze Wam sie podobalo bo bede na Korfu w sierpniu po raz pierwszy.
            Czy w Moraitice slychac lotnisko, bo zdaje mie sie, ze lezy dosc niedaleko?
            Pozdr
            /Jurek
            • Gość: wera Re: wrócilismy z Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:06
              Bądź spokojny-prawie nie usłyszysz...Myśmy słyszeli kilka
              razy "słabiutko"...Jestem przekonana,że Moraitika Ci się spodoba.Życzę super
              wakacji i pozdrawiam!!!
    • flisvos Re: wrócilismy z Korfu 24.06.07, 15:17
      bardzo sie ciesze,ze sie podobalo:)
      to piekne miejsce na wakacje i do mieszkania, morze, troche gorek, wszedzie
      zielono, czyste plaze.... ech a tu do pracy czas uciekac:))
      pozdrawiam serdecznie z Corfu:))
      • Gość: wera Re: wrócilismy z Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:20
        Dziękujemy..również pozdrawiamy Ciebie i....super wyspę!!
        • flisvos Re: wrócilismy z Korfu 25.06.07, 14:43
          od kilku dni juz nie taka super, bo przy takich upalach nie da sie nawet
          podziwiac jej piekna:)
          aby do wrzesnia....
          • Gość: wera Re: wrócilismy z Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:32
            Wyobrażam sobie...W ubiegłym roku byliśmy 2 tyg.na Rodos/do 24.06./-ostatnie
            dwa dni upały przeszkodziły nam w "zaliczeniu" 2 wiosek...Teraz,na
            Korfu,było "w sam raz"i dlatego mogliśmy tyle zobaczyć...Pozdrawiamy!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka