Dodaj do ulubionych

Korfu Agios Gordios

09.02.19, 10:12
WItam, planuje pobyt w 2 polowie lipca w hotelu Mayor LA GROTTA VERDE ( z widokiem na morze budynek główny) może ktoś był w tej miejscowosci mozę cos wiecej powiedziec.
Konkretnie chodzi mi o temp wody w tej miejscowości . Czytałem ze nieco wyzej na zachodzie w okolicy Paleokatritsa woda lodówka... Nie chce się spażyć zależy mi na kąpielach :)
Obserwuj wątek
    • pogo1992 Re: Korfu Agios Gordios 09.02.19, 11:17
      Znalazlem na zagranicznym forum opinie i jeden z forumowiczow pisze o tym, ze rozmawial z greckim oceanografem i stwierdzil ze; na wyspach jonskich w tym korfu woda z reguly jest zimniejsza. Z ciepla woda mozna spotkac sie na wschodni wybrzezu. Z tym ze tam widzialem tylko kassiopi ciekawe ale plaze kamienie wiec odpada. Poszukiwan ciag dalszy
    • grekan Re: Korfu Agios Gordios 09.02.19, 12:01
      ..na pewno nie spaRZysz sie....
      • pogo1992 Re: Korfu Agios Gordios 09.02.19, 17:17
        No nie wiem duzo osob twierdzi ze woda na korfu jest zimna. Dla mnie ciepla woda to minimum 24 stopnie
        • pogo1992 Re: Korfu Agios Gordios 09.02.19, 18:25
          Wybralismy marmari kos
    • annajulia88 Re: Korfu Agios Gordios 16.02.19, 21:45
      co prawda już wybraliście Kos ale ja mimo to wypowiem się na temat tej miejscowości :)
      miałam tam praktyki w hotelu, który mieliście w planie (ale jeszcze przed jego wykupieniem) - teraz to jest w standardzie Lux :) Hotel wychwalany, sama miejscowość czarująca :)) widoki piękne.. Plaża dłuuuuga.. piaszczysta :) woda o tej porze roku cieplutka-chyba,że będzie wiał Maestro ;) ale tego nie da się przewidzieć.. i tak w Paleokastritsy jest najzimniejsza woda !! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka