Dodaj do ulubionych

Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves

IP: *.aster.pl 22.06.07, 20:28
Chetnie odpowiem na pytania :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia27 Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:16
      ja jestem chętna na każde info lecę do Gouves z Itaką w połowie lipca masz może
      gg??
      • Gość: Mia Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.aster.pl 24.06.07, 12:34
        Nie mam gg, moge pisac na priva.
        Ogolnie jestem zadowolona, hotel jest naprawde duzy, sklada sie z kilku czesci
        hotelowych (jedne sa lepsze inne gorsze- starsze, Itaka miala pokoje zarowno w
        tej lepszej jak i gorszej czesci), jedzenia full, ALL nie jest najlepszy, na
        terenie hotelu w ciagu dnia (nie liczac posilkow i wieczoru) ALL funkcjonowal
        tylko w 1 barze i jesli ktos jest ulokowany w oddalonej czesci hotelowej od
        baru to moze byc dyskmfort chodzenia po drinki czy przekaski.

Pokoje calkiem ok, wlasciwie zgodne z opisem Itaki, sparzatanie codziennie, tez
        bez zastrzezen.
        Gouves nie jest duza miejscowoscia, ale ma b. ladna plaze w porownaniu do
        innych krtenskich miejscowosci. Sporo zwiedzilam samochodem, naprawde polecam
        wypozyczenie auta.
        • Gość: sylwia27 Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:23
          A masz może fotki z terenu hotelu i plaży.Jestem cały czas pełna lęku ponieważ
          jadę z dwoma maluchami.Myślisz że jest możliwość zmiany zakwaterowania jeśli
          zostanie nam przydzielony stary budynek:(Mieliście jakiś posiłek w samolocie i
          możliwość wyboru miejsca?Co polecisz godnego do zwiedźania w okolicy z
          maluchami?I może masz jakieś rady dla rodziców z dwójka maluchów.Czy leżaków
          przy basenie było wystarczająco?Zabierać ręczniki?Oj już sama nie wiem o co
          pytać.Będę wdzięczna za odpowiedź.Proszę i dziękuję :)Jak będziesz mogła mi
          pokazać jakieś zdjęcie to bardzo proszę lala.sylwia@interia.pl.Tu jest mój mail
          lala.sylwia@interia.pl.Poprosze o Twojego maila bo ja nie wiem jak się pisze na
          priv:(
          • Gość: Mia Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:29
            Przeslalam juz wszystko na mejla.
            • marianna995 Re: do Mia 28.06.07, 12:56
              Czy byłaś w hotelu Gouves Park? roszę o informacje, które przesłałaś mojej
              poprzedniczce. Dziekuję
              • groszek2006 a nadaje się ten hotel dla rodziny z roczmy 28.06.07, 13:33
                dzieckiem?
                • Gość: Mia Re: a nadaje się ten hotel dla rodziny z roczmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:39
                  Tak, spokojnie mozna tam jechac z dzieckiem.
              • Gość: Mia Re: do Mia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:41
                Nie wiem jakie rzeczy cie interesuja, poprzedniczka pytala o wiele pod katem
                dziecka.
    • Gość: Aga Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.centertel.pl 12.08.07, 00:08
      Witam

jestem chętna na wszystkie informacje o tym hotelu - Gouves Park na
      Krecie, dziękuję
      • Gość: mru Re: Gouves Paerjk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 16:52
    • Gość: mru Re: Gouves Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 17:00
      Witam, mam pytanie odnośnie łazienek. W jakim są stanie? i apropo
      komarów, czy widoczne było inne robactwo? chcemy jechać w czerwcu
      2008 - z 1,5 rocznym już wtedy synkiem.
      • Gość: ROMDER Re: Gouves Park IP: 83.168.106.* 22.11.07, 20:50
        W dniach 5-12 pażdźiernika byłem w tym hotelu. Komarów nie było.
        Byłem w nowej części - tej najblizej morza. Łazienki czyste - pisze
        w liczbie mnogiej bo byłem z rodziną, która tez nie narzekała na
        warunki. Robactwa nie widziałem. Okolica mało ciekawa, ale mając
        samochód można dużo zwiedzić. Ogólnie - polecam.
    • Gość: Pola Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.chello.pl 23.11.07, 22:16
      Hej, ja zamiast pytać, wolę zobaczyć :) wrzuć kilka fotek na
      navigeo.net. Ja ostatnio tam buszuję i jest fajny serwis dla
      podróżników
    • darekhl [...] 24.11.07, 22:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka