Gość: Mia IP: *.aster.pl 22.06.07, 20:28 Chetnie odpowiem na pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia27 Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:16 ja jestem chętna na każde info lecę do Gouves z Itaką w połowie lipca masz może gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.aster.pl 24.06.07, 12:34 Nie mam gg, moge pisac na priva. Ogolnie jestem zadowolona, hotel jest naprawde duzy, sklada sie z kilku czesci hotelowych (jedne sa lepsze inne gorsze- starsze, Itaka miala pokoje zarowno w tej lepszej jak i gorszej czesci), jedzenia full, ALL nie jest najlepszy, na terenie hotelu w ciagu dnia (nie liczac posilkow i wieczoru) ALL funkcjonowal tylko w 1 barze i jesli ktos jest ulokowany w oddalonej czesci hotelowej od baru to moze byc dyskmfort chodzenia po drinki czy przekaski. Pokoje calkiem ok, wlasciwie zgodne z opisem Itaki, sparzatanie codziennie, tez bez zastrzezen. Gouves nie jest duza miejscowoscia, ale ma b. ladna plaze w porownaniu do innych krtenskich miejscowosci. Sporo zwiedzilam samochodem, naprawde polecam wypozyczenie auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia27 Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:23 A masz może fotki z terenu hotelu i plaży.Jestem cały czas pełna lęku ponieważ jadę z dwoma maluchami.Myślisz że jest możliwość zmiany zakwaterowania jeśli zostanie nam przydzielony stary budynek:(Mieliście jakiś posiłek w samolocie i możliwość wyboru miejsca?Co polecisz godnego do zwiedźania w okolicy z maluchami?I może masz jakieś rady dla rodziców z dwójka maluchów.Czy leżaków przy basenie było wystarczająco?Zabierać ręczniki?Oj już sama nie wiem o co pytać.Będę wdzięczna za odpowiedź.Proszę i dziękuję :)Jak będziesz mogła mi pokazać jakieś zdjęcie to bardzo proszę lala.sylwia@interia.pl.Tu jest mój mail lala.sylwia@interia.pl.Poprosze o Twojego maila bo ja nie wiem jak się pisze na priv:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:29 Przeslalam juz wszystko na mejla. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna995 Re: do Mia 28.06.07, 12:56 Czy byłaś w hotelu Gouves Park? roszę o informacje, które przesłałaś mojej poprzedniczce. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
groszek2006 a nadaje się ten hotel dla rodziny z roczmy 28.06.07, 13:33 dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: a nadaje się ten hotel dla rodziny z roczmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:39 Tak, spokojnie mozna tam jechac z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: do Mia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:41 Nie wiem jakie rzeczy cie interesuja, poprzedniczka pytala o wiele pod katem dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.centertel.pl 12.08.07, 00:08 Witam jestem chętna na wszystkie informacje o tym hotelu - Gouves Park na Krecie, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mru Re: Gouves Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 17:00 Witam, mam pytanie odnośnie łazienek. W jakim są stanie? i apropo komarów, czy widoczne było inne robactwo? chcemy jechać w czerwcu 2008 - z 1,5 rocznym już wtedy synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMDER Re: Gouves Park IP: 83.168.106.* 22.11.07, 20:50 W dniach 5-12 pażdźiernika byłem w tym hotelu. Komarów nie było. Byłem w nowej części - tej najblizej morza. Łazienki czyste - pisze w liczbie mnogiej bo byłem z rodziną, która tez nie narzekała na warunki. Robactwa nie widziałem. Okolica mało ciekawa, ale mając samochód można dużo zwiedzić. Ogólnie - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Wrociłam z Krety z Itaką - Gouves IP: *.chello.pl 23.11.07, 22:16 Hej, ja zamiast pytać, wolę zobaczyć :) wrzuć kilka fotek na navigeo.net. Ja ostatnio tam buszuję i jest fajny serwis dla podróżników Odpowiedz Link Zgłoś
darekhl [...] 24.11.07, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś