Dodaj do ulubionych

Rodos samochodem

IP: 81.210.87.* 19.07.07, 14:07
czesc
czy mozecie udzielic mi info na temat podrozy samochodem na Rodos - czy ktos
byl? i ogolnie jak wygladaja koszty noclegu, pola naqmiotowe, posilki - ceny
jedzenia, itp - slowem to wszytsko co jest niebedne zeby wypoczac na Rodods?
Prosze o info - bo wyjezdzam za 10 dni a kompletnie nic nie wiem na ten temat..
Obserwuj wątek
    • Gość: abrakadabra Re: Rodos samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:18
      mam nadzieję że wiesz iz Rodos to wyspa?
    • Gość: d.biel Re: Rodos samochodem IP: *.chello.pl 19.07.07, 21:40
      Na Rodos nie ma żadnego pola namiotowego, wiec musisz nastwić się na jakieś
      hotele lub pensjonaty. Sierpień to szczyt sezonu, więc ceny najwyższe i w
      ciemno może być ciężko cokolwiek znaleźć. Cany.... nie wiem dokładnie ile
      kosztuje codzienne jedzenie, gdyż bylam w hotel z opcją all i kupowałam jedynie
      jakieś drobiazgi dla dzieci. Za ok 2 E mozna kupić zgrzewkę wody mineralnej -
      to pamiętam. W tym roku byliśmy przejazdem na Kos i tam za skromny, ale bardzo
      smaczny i obfity obiad zapłaciliśmy ok 20 E. Myślę, że na Rodos ceny podobne.
      • Gość: ... Re: Rodos samochodem IP: *.rtk.net.pl 19.07.07, 22:45
        • Gość: ... Re: Rodos samochodem IP: *.rtk.net.pl 19.07.07, 22:52
          Kolego rodos jest tak mala wyspa ze jak masz hotel to nigdzie nie musisz spac
          zawsze wieczorem mozesz do niego wrocic i to gora w godzine trzydziesci minut,
          plan podrozy tez ci nie potrzebny autko gora na 2 dni i zwiedzal bym tylko
          prawa strone lewa dzika nic tam nie ma chyba ze chcesz polatac na plazy na
          golasa :) nie chce mi sie szukac jak to sie pisze to napisze tak jak umie
          polecam plaze tsambika i wyjscie po schodach do koscolka tez tsambika wjezdza
          sie tam jeden skret przed zjazdem na plaze widoki bajeczne pozniej Lindos i
          obowiazkowo zamek koszt chyba 6 euro od osoby ale widoki warte kazdej ceny
          pozniej mozesz sobie zjechac na byle jaka plaze albo droga ubito czegos
          poszukac drugi dzien prassonisi polaczenie dwuch morz fajna sprawa na 3 dzien
          po tej lewej strone sa jakies pierdoly ale nie za ciekawe dolina motyli kiszka
          jakies tam ruiny tez slabe przy lindos wszystko sie kryje no i oczywiscie Rodos
          noca i dnie mstare miasto ale tam juz mozna autobusem skoczyc i nie martwic sie
          o kierowce, lubiacym zabawe polecam Faliraki najelpsza imprezownia na wyspach
          greckich dyskoteka na dyskotece Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka