26-08em 23.07.07, 18:24 Czy ktos byl,na tej pieknej wyspie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: Karpathos 23.07.07, 22:49 Jaaa... W lipcu 2005 - tydzień. Wybyłam z Polski czarterem na Rodos i stamtąd od razu promem na karpathos, bo tak mi najbardziej odpowiadało. Coś wyskrobałam na swojej betaki.friko.pl Pod opisem podróży - galeria [amatorska] Pozdrawiam. B. PS. Wyspa ofkors śliczna - marzyłam o niej od lat:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
26-08em Re: Karpathos 24.07.07, 18:51 Milo mi,ze jest ktos na tym forum kto zobaczyl piekno tej jeszcze nieskazonej przez turystow wyspy...bylismy w tym roku w maju i tak jak dwa lata temu jestem zauroczana tym malym kawalkiem ziemi!jest tam jeszcze tak naturalnie i spokojnie !Pozdrawiam cieplutko z zapachem karpothowskich ziol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Karpathos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:47 bylam tam w ubieglym roku, samolotem na Rodos a potem olympic Airways. to tzw dziura ale prawdziwa nie skazona turystyka, moze troche nimickojezycznych surferów bo warunki do surfingu sa wysmienite, byly nawet mistrzostwa swiata tam w ubieglym roku ja pamietam ze przez 14dni jadlam ten sam chleb ubieczony przez gospodarza na poczatku aha nie widzialam tam 4* hoteli ani klimatyzacji... Odpowiedz Link Zgłoś
26-08em Re: Karpathos 27.07.07, 14:20 nie ma tam hoteli 4*ale chleb smakuje wysmienicie zwlaszcza kiedy jest swiezy!Maj to najlepsza pora na zwiedzanie tej wyspy,bylismy tam tylko tydzien i do dyspozycji mielismy Kawasaki 650 , powiem ze warto zobaczyc ze wszystkich stron ten maly jeszcze naturalny kawalek swiata!Cos dla indywidualistow.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś