Gość: vanilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:27 Planujemy z miśkiem wakacje w Grecji. Naszła nas myśl o zorganizowaniu tam ślubu. Czy ktoś mnie może oświecić czy jest to możliwe? z gory dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Ślub w Grecji IP: 80.54.0.* 24.07.07, 13:36 Pewnie, że jest. To nie Polska, że robią łaskę z czymkolwiek. A plener to szczyt fanaberii... Polecam powchodzić sobie na oficjalne stronki różnych wysp. Praktycznie na każdej są informacje o ślubach na miejscu. A tu coś, co powinno Was zainteresować: www.kreta.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=780&id_oferty=109794 Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
sprytne_kartofelki Re: Ślub w Grecji 24.07.07, 20:50 Tak, to jest możliwe :) Najlepiej skontaktuj się z polską ambasadą, przedstawią Ci całą procedurę, a ta niestety jest dość złożona. www.athens.polemb.net/ Szczegóły procedury tutaj: www.tinyurl.pl?PLNHhITZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanilla Re: Ślub w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:45 Dzięki kochani :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Ślub w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:25 daczego opowiadaci takie bzdury !!! że jest złożona itd. jeżlie nie byliści tam i nie braliści ślubu to po co opowidaci bzdury nie róbcie takich numerów nastepnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: Ślub w Grecji IP: *.slowianin.pl 25.07.07, 13:41 tu jest opis ślubu na Krecie www.explorecrete.com/mycrete/various/caroline-wedding.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Ślub w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 15:28 ja podam konkrety ponieważ sam brałem ślub na cyprze więc prosze podam wam szczegóły tel 506082400 i nie pytajcie różnych szrlatanów na forach bo oni niewiele wiedzą chcą być mądzrzy i zrobią wam wode z muzgu jeżeli jesteście poważni to mogę udzielić wam wszelkiej info kreta -cypr Odpowiedz Link Zgłoś
maga98 Re: Ślub w Grecji 25.07.07, 16:11 Muzgu, statułetka.....i wiele innych takich kwiatków. Nie wytrzymałam, oczy bolą... Odpowiedz Link Zgłoś