Gość: aga IP: 194.204.135.* 25.07.07, 17:19 W ofertach biur pordróży piszą ,że jest tam wiele dykotek,. Był ktoś osobiście? jeśli tak to napiszcie jakie lokale są godne polecenia? jakie ceny? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: kalithea dyskoteki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:37 Kalitea to są właściwie przedmieścia Rodos. Gdyby nie znak to właściwie trudno rozgraniczyć co jest co. Te dyskoteki to chyba raczej w mieście Rodos, ale mogę się mylić, bo specjalnie nie byłam zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
katherina13 Re: kalithea dyskoteki ? 26.07.07, 09:26 Lub w Faliraki tam jest sporo. Ja mieszkałam w faliraki to sąsiednia miejscowość. Chyba że mówisz o Kalithea na Chalkidiki a nie na Rodos - to nie wiem. Jeśli chodzi o tą na Rodos to bardzo mała miejscowość to rzeczywiście przedmieścia Stolicy wyspy i nie wiem czy tam się coś dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kalithea dyskoteki ? IP: *.devs.futuro.pl 26.07.07, 11:23 sorry chodziło mi o kalithea na chalikidiki. Ale dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kalithea dyskoteki ? IP: 217.153.94.* 26.07.07, 11:51 oj bardzo tam drogo! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusijaa Re: kalithea dyskoteki ? 26.07.07, 17:25 drogo?? dyskoteki sa super!!!! zaraz za kalitea w strone hanioti. jest ich duzo, kazda w innym stylu. czeste koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: kalithea dyskoteki ? IP: *.awf.edu.pl 27.07.07, 10:06 U wylotu z Kalithea w stronę Kriopigi widziałam 3 'hangary' na szczerym polu, ale przy drodze. Coś jak markety na obrzeżach miasta :) W środku nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś