Dodaj do ulubionych

Grecja - objazd

27.06.03, 11:25
czy byl ktos na objazdowej wycieczce po Grecji i moze cos blizej napisac, z
jakim biurem? jestem z Krakowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Mozaba Re: Grecja - objazd IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 13:11
      Ja wybieram się na objazdówkę z Triady , wylot z Krakowa 28.07. br. Tydzień
      zwiedzania , a potem tydzień odpoczynku do wybory na Riwierze Olimpijskiej lub
      Chalkidiki. Na tym forum masz już relację z objazdówki z Triadą po Grecji -
      autor Kazimierz , więc poczytaj. Pozdrawiam.
      • Gość: M&T Re: Grecja - objazd IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 11:33
        czy masz namiar na ten link???
        • Gość: Mozaba Re: Grecja - objazd IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:53
          Mam , tylko coś mi się dzieje z komputerem i nie chce mi wyskoczyć link , a
          pisać "cyferek" mi się nie chce . Jeżeli masz wątki ułożone według ostatniego
          listu to na stronie "O " masz wątek "objazdowka z Triadą po Grecji od 28.07.03
          r" wejć i tam znajdziesz link. Pozdrawiam
          • Gość: Mozaba Re: Grecja - objazd IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:57
            Jeszcze raz ja . Wybacz błędy wyżej w tekście ,ale to nie ja mam dysgrafie a
            właśnie mój komputer przeskakuje i zamienia litery. Ale już wiem chyba co jest
            grane i naprawię.
    • gale Re: Grecja - objazd 01.07.03, 07:19
      Zajrzyj prosze pod adres forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=203&w=6299761&a=6393160

Pozdrawiam,
    • lisica2 Re: Grecja - objazd 01.07.03, 09:57
      bass5 napisała:

> czy byl ktos na objazdowej wycieczce po Grecji i moze
      cos blizej napisac, z
      > jakim biurem? jestem z Krakowa

www.wygodatravel.pl/wycieczki.php?kraj=Grecja
      Gorąco polecam. To najbardziej profesjonalne biuro jeśli
      chodzi o wycieczki objazdowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka