bass5 27.06.03, 11:25 czy byl ktos na objazdowej wycieczce po Grecji i moze cos blizej napisac, z jakim biurem? jestem z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mozaba Re: Grecja - objazd IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 13:11 Ja wybieram się na objazdówkę z Triady , wylot z Krakowa 28.07. br. Tydzień zwiedzania , a potem tydzień odpoczynku do wybory na Riwierze Olimpijskiej lub Chalkidiki. Na tym forum masz już relację z objazdówki z Triadą po Grecji - autor Kazimierz , więc poczytaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&T Re: Grecja - objazd IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 11:33 czy masz namiar na ten link??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozaba Re: Grecja - objazd IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:53 Mam , tylko coś mi się dzieje z komputerem i nie chce mi wyskoczyć link , a pisać "cyferek" mi się nie chce . Jeżeli masz wątki ułożone według ostatniego listu to na stronie "O " masz wątek "objazdowka z Triadą po Grecji od 28.07.03 r" wejć i tam znajdziesz link. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozaba Re: Grecja - objazd IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 23:57 Jeszcze raz ja . Wybacz błędy wyżej w tekście ,ale to nie ja mam dysgrafie a właśnie mój komputer przeskakuje i zamienia litery. Ale już wiem chyba co jest grane i naprawię. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Grecja - objazd 01.07.03, 07:19 Zajrzyj prosze pod adres forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=203&w=6299761&a=6393160 Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
lisica2 Re: Grecja - objazd 01.07.03, 09:57 bass5 napisała: > czy byl ktos na objazdowej wycieczce po Grecji i moze cos blizej napisac, z > jakim biurem? jestem z Krakowa www.wygodatravel.pl/wycieczki.php?kraj=Grecja Gorąco polecam. To najbardziej profesjonalne biuro jeśli chodzi o wycieczki objazdowe. Odpowiedz Link Zgłoś