Gość: boni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 09:42 Czy ktoś może był w tym hotelu i mógłby się podzielić swoją opinią? Będę wdzięczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boni Re: Hotel Forest Park, Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 14:55 Podbijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Hotel Forest Park, Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 17:11 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3487;name=Forest%20Park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boni Re: Hotel Forest Park, Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:28 Dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Hotel Forest Park, Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:56 Ja byłem tam 2 lata temu. Czysto i schludnie. Klimatyzacja bez zarzutów, sterowana we własnym zakresie czyli tak jak ci pasuje. Ładny basen i miejsce wokół basenu. Cicho bo dość daleko od ruchliwej ulicy. Z okien ładne widoki. Ja miałem widok na morze i góry. Miałem też super pokój "rodzinny" 2+2, duży i wygodny. Oczywiście zawsze też widać z okien kominy elektrowni ale w okolicach Iraklionu to normalne. Miła i grzeczna obsługa. Jednyny mankament to bardzo monotonne śniadania. No i może to że do plaży jest kawałek drogi. Ale przyjemnie się idzie na plażę bo z górki. Ogólnie bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boni Re: Hotel Forest Park, Kreta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:42 Cieszę się, że Ci się tam podobało! Ja się tam wybieram za tydzień. Bardzo dziękuję! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Hotel Forest Park, Kreta IP: 84.38.160.* 01.09.07, 11:43 Witam, wybieram się do tego hotelu 19.09 byłbym wdzięczny za jakieś info na jego temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś