Gość: Turysta IP: *.chello.pl 14.07.03, 23:14 Bardzo proszę o wszelkie informacje na temat biura podróży Funclub (organizacja, standart budynków) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores3101 Re: Funclub ważne 15.07.03, 00:39 Przyznam, że też mnie to biuro bardzo interesuje, nie wiem kiedy planujesz wyjazd. Dzisiaj właśnie mój znajomy wybiera się z biurem Funclub do Kokino Nero, dopiero po powrocie będę miała jakies informacje tylko nie wiem czy te dwa tygodnie cię zadawalają. Jak ty sie czegoś dowiesz to też daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Funclub ważne IP: 217.153.7.* 06.08.03, 21:10 dolores3101 napisała: > Przyznam, że też mnie to biuro bardzo interesuje, nie wiem kiedy planujesz > wyjazd. Dzisiaj właśnie mój znajomy wybiera się z biurem Funclub do Kokino > Nero, dopiero po powrocie będę miała jakies informacje tylko nie wiem czy te > dwa tygodnie cię zadawalają. > Jak ty sie czegoś dowiesz to też daj znać Też się tam mam zamiar wybrać. Jeśli masz już jakieś informacje to bardzo o nie proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Funclub ważne IP: *.otenet.gr 15.07.03, 10:36 jesli chodzi o funclub to jest to dobre biuro z ktorym jezdzi glownie mlodziez. w kokkino jest baza sportow wodnych i wykfalifikowne instruktorki aerobiku- pogoda dopisuje,towarzystwo super, kadra tez wiec niz zastanwiajcie sie i przyjezdzajcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Funclub ważne IP: *.otenet.gr 15.07.03, 10:37 aha jesli chodzi o kwatery to sa to pokoje 2,3,4 osobowe z lazinka i kuchnia. wszyskie posiadaja taras i polozone sa w zacisznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Funclub ważne IP: *.com.pl 15.07.03, 21:43 Funclub- biuro ok. Nastawione na wyjazdy studenckie. Jedna uwaga, jesli planujesz wypad z druga osoba to radze doplacic do pokoju dwu-osobowego. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Funclub ważne IP: 217.153.7.* 06.08.03, 21:14 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Funclub- biuro ok. Nastawione na wyjazdy studenckie. > Jedna uwaga, jesli planujesz wypad z druga osoba to radze doplacic do pokoju > dwu-osobowego. > Pozdrawiam > > Agnieszka Mi nikt nic nie mówił o dopłacie a właśnie jadę z drugą osobą. Czy zatem może się zdarzyć, że bez pytania dostawią mi kogoś trzeciego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liv1 Re: Funclub ważne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 00:48 Z Funclubu byłam 2 razy i jestem bardzo zadowolona. Trzeba zaznaczyć że nie są to wyjazdy dla wymagających, jedzie praktycznie większość studentów, którzy są nastawieni na super zabawę. warunki są podstawowe tzn. malutkie pokoiki z łazienkami lodówka łóżko szafa i zlew, troszkę naczyń, kuchenka z 2 palnikami i jakiś obrazek na ścianie-koce są nie zmieniane od początku sezonu więc lepiej wziąc poszewki-bo są tylko prześcieradła, które się zaślizgują. Podróż jest uciążliwa ale jak są fajni ludzie to jest dobra zabawa i czas szybko leci. z Fuclubem jest jeden problem (mnie to nie spotkało ale część grupy tak) jeśli jedziesz po Parali to nie masz zagwarantowane że tam będziesz-część ludzi zawsze kwaterują w Olimpic Bech gdzie jest nudno i to miasto gdzie raczej się nie zabawisz-jest ze 1,5 kilometra do Parali, ale jest to uciążliwe tak dreptać :-) Są ze 4 hotele i grupę zozdzielają na te 4 miejsca-jeden hotel który jest na uboczu parali (nie pamiętam jak się nazywa) ma najlepsze warunki- jest koło Cokusa (disco :-))ja byłam na drugim końcu ale było super bo mieszkałam na parterze z wielkim tarasem i wszelkie imprezy były właśnie u nas. Musisz sobie w biurze zaklepać żeby nie zakwaterowali Cię w Olimpic Beach i dopłacić te 50 zl do pokoju 2 os. generalnie ja bawiłam się świetnie, ale dlatego ze super ludzie pojechali-turnus przed nami był drętwy i do tego nie miał pogody :-) Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makmar Re: Funclub ważne IP: *.csk.pl 10.08.03, 10:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=7267622 Odpowiedz Link Zgłoś