Dodaj do ulubionych

Funclub ważne

IP: *.chello.pl 14.07.03, 23:14
Bardzo proszę o wszelkie informacje na temat biura podróży Funclub
(organizacja, standart budynków)

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • dolores3101 Re: Funclub ważne 15.07.03, 00:39
      Przyznam, że też mnie to biuro bardzo interesuje, nie wiem kiedy planujesz
      wyjazd. Dzisiaj właśnie mój znajomy wybiera się z biurem Funclub do Kokino
      Nero, dopiero po powrocie będę miała jakies informacje tylko nie wiem czy te
      dwa tygodnie cię zadawalają.
      Jak ty sie czegoś dowiesz to też daj znać
      • Gość: bartek Re: Funclub ważne IP: 217.153.7.* 06.08.03, 21:10
        dolores3101 napisała:

> Przyznam, że też mnie to biuro bardzo interesuje, nie wiem kiedy planujesz
        > wyjazd. Dzisiaj właśnie mój znajomy wybiera się z biurem Funclub do Kokino
        > Nero, dopiero po powrocie będę miała jakies informacje tylko nie wiem czy te
        > dwa tygodnie cię zadawalają.
        > Jak ty sie czegoś dowiesz to też daj znać

Też się tam mam zamiar wybrać. Jeśli masz już jakieś informacje to bardzo o nie
        proszę.

Pozdrawiam
    • Gość: Krzysiek Re: Funclub ważne IP: *.otenet.gr 15.07.03, 10:36
      jesli chodzi o funclub to jest to dobre biuro z ktorym jezdzi glownie mlodziez.
      w kokkino jest baza sportow wodnych i wykfalifikowne instruktorki aerobiku-
      pogoda dopisuje,towarzystwo super, kadra tez wiec niz zastanwiajcie sie i
      przyjezdzajcie. Pozdrawiam
    • Gość: Krzysiek Re: Funclub ważne IP: *.otenet.gr 15.07.03, 10:37
      aha jesli chodzi o kwatery to sa to pokoje 2,3,4 osobowe z lazinka i kuchnia.
      wszyskie posiadaja taras i polozone sa w zacisznym miejscu.
    • Gość: Agnieszka Re: Funclub ważne IP: *.com.pl 15.07.03, 21:43
      Funclub- biuro ok. Nastawione na wyjazdy studenckie.
      Jedna uwaga, jesli planujesz wypad z druga osoba to radze doplacic do pokoju
      dwu-osobowego.
      Pozdrawiam

Agnieszka
      • Gość: bartek Re: Funclub ważne IP: 217.153.7.* 06.08.03, 21:14
        Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> Funclub- biuro ok. Nastawione na wyjazdy studenckie.
        > Jedna uwaga, jesli planujesz wypad z druga osoba to radze doplacic do pokoju
        > dwu-osobowego.
        > Pozdrawiam
        >
        > Agnieszka

Mi nikt nic nie mówił o dopłacie a właśnie jadę z drugą osobą. Czy zatem może
        się zdarzyć, że bez pytania dostawią mi kogoś trzeciego?

Pozdrawiam
        • Gość: liv1 Re: Funclub ważne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 00:48
          Z Funclubu byłam 2 razy i jestem bardzo zadowolona. Trzeba zaznaczyć że nie są
          to wyjazdy dla wymagających, jedzie praktycznie większość studentów, którzy są
          nastawieni na super zabawę. warunki są podstawowe tzn. malutkie pokoiki z
          łazienkami lodówka łóżko szafa i zlew, troszkę naczyń, kuchenka z 2 palnikami i
          jakiś obrazek na ścianie-koce są nie zmieniane od początku sezonu więc lepiej
          wziąc poszewki-bo są tylko prześcieradła, które się zaślizgują. Podróż jest
          uciążliwa ale jak są fajni ludzie to jest dobra zabawa i czas szybko leci. z
          Fuclubem jest jeden problem (mnie to nie spotkało ale część grupy tak) jeśli
          jedziesz po Parali to nie masz zagwarantowane że tam będziesz-część ludzi
          zawsze kwaterują w Olimpic Bech gdzie jest nudno i to miasto gdzie raczej się
          nie zabawisz-jest ze 1,5 kilometra do Parali, ale jest to uciążliwe tak
          dreptać :-) Są ze 4 hotele i grupę zozdzielają na te 4 miejsca-jeden hotel
          który jest na uboczu parali (nie pamiętam jak się nazywa) ma najlepsze warunki-
          jest koło Cokusa (disco :-))ja byłam na drugim końcu ale było super bo
          mieszkałam na parterze z wielkim tarasem i wszelkie imprezy były właśnie u nas.
          Musisz sobie w biurze zaklepać żeby nie zakwaterowali Cię w Olimpic Beach i
          dopłacić te 50 zl do pokoju 2 os. generalnie ja bawiłam się świetnie, ale
          dlatego ze super ludzie pojechali-turnus przed nami był drętwy i do tego nie
          miał pogody :-) Miłej zabawy.
    • Gość: makmar Re: Funclub ważne IP: *.csk.pl 10.08.03, 10:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=7267622

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka