vetigota 15.07.03, 15:13 wybieram się ze scanem do tego hotelu na Riwierze Olimpijskiej, czy ktoś może podzielić się swoimi wspomnieniami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcias_sz hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 11:31 ja tez tam jade jesli chcesz cos o tym przeczytac to wejdz na leptokarie. tam jest opisany. dla naszego pocieszenia w dobrym tonie. to mnie najbardziej cieszy. ja jade 22 sierpnia a ty. moze sie spotkamy. Jesli ktos moze jeszcze cos na ten temat nawypisywac to bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
vetigota Re: hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 11:38 ja wybieram się 29 sierpnia i liczę na to, że pogoda będzie słoneczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz Re: hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 12:57 No prosze ja w tym czasie jeszcze będę, ponieważ spędzam tam dwa tygodnie. Miło już wiedzieć, że ludzie tam jednak jeżdżą. Tak więc okazuje się, że bardzo prawdopodobne jest nasze spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vetigota Re: hotel OlympianBay ze Scan 16.07.03, 13:53 to miło, miałam jechać 1 sierpnia, ale ponieważ jestem w trakcie przeprowadzki to wszytko się pozmieniało. Napisz mi najlepiej na moj email jaki pokoj wybrałaś, w budynku głównym czy bungalowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz pokój 17.07.03, 09:01 Ja wybrałam pokój z widokiem na morze. Wydaje mi się to najpewniejsza rzeczą. Nie chciałam mieszkać w bungalowach. A i widok będzie przepiekny. Mam nadzieje. Nie po to wybieralam ten hotel, żeby narzekać. I tak jestem pełna optymizmu. Wiele zależy od nastawienia. Już sie nie mogę doczekac kiedy bede opalać się na plaży i kąpać w ciepłym morzu. Że już nie wspomnę o wycieczkach. Mam nadzieję, że to będą bajeczne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: hotel OlympianBay ze Scan IP: *.k.mcnet.pl 17.07.03, 10:30 Byłam tam w ubiegłym roku. Obiekt położony w ogrodzie, hotel plus bungalowy (ja mieszkałam w bungalowach, bungalowy mają indywidualnie sterowaną klimatyzację co było dużym plusem), cztery baseny (w tym brodzik dla dzieci), jedzenie bardzo dobre, sprzątanie codziennie. Do najbliższej miejscowości Leptokarii ok. 3 km. Byam bardzo zadowolna, minusów żadnych nie widziałam (a raczej jestem czepliwa). Pozdrawiam i życzę miłych wakacji Ania Odpowiedz Link Zgłoś
vetigota Re: hotel OlympianBay ze Scan 17.07.03, 10:48 Aniu, podaj jakieś namiary na siebie, email, mam parę pytań i byłabym wdzięczna za informacje od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
alsu Re: hotel OlympianBay ze Scan 17.07.03, 10:51 vetigota napisała: > Aniu, podaj jakieś namiary na siebie, email, mam parę pytań i byłabym wdzięczna > > za informacje od Ciebie Bardzo proszę, podaję wyżej. A Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz hotel OlympianBay ze Scan 17.07.03, 12:33 tak sie ciesze ze wreszcie mam takie dobre wiesci o tym hotelu. Ja co prawda wykupilam pokój z widokiem na morze w budynku glownym. Wiec jesli bungalowy sa ok. to juz jestem w zupełnosci spokojna. Maz sie bardzo ucieszy. Och mój optymizm i radosc ducha wzrosły niesamowicie. Szkoda tylko, że musze czekac na to jeszcze ponad miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uldzia Re: hotel OlympianBay ze Scan IP: *.dami.pl 17.07.03, 15:36 kamcias_sz napisała: > tak sie ciesze ze wreszcie mam takie dobre wiesci o tym hotelu. Ja co prawda > wykupilam pokój z widokiem na morze w budynku glownym. Wiec jesli bungalowy sa > ok. to juz jestem w zupełnosci spokojna. Maz sie bardzo ucieszy. > Och mój optymizm i radosc ducha wzrosły niesamowicie. Szkoda tylko, że musze > czekac na to jeszcze ponad miesiac. Ja też miałam pokój z widokiem na morze.Troszkę zasłaniają drzewa,ale coś tam widać. Nad morze idzie się przez śliczny ogród. Po drugiej stronie hotelu jest widok na Olimp.Przepięknie to wygląda.Z chęcią pojechałabym tam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias_sz Re: hotel OlympianBay ze Scan 07.08.03, 11:24 juz sie nie moge doczekac kiedy tam pojade. a tu ponad 2 tygodnie. najchetniej tobym juz tam sie teleportowala. Odpowiedz Link Zgłoś