Gość: paula IP: 217.153.44.* 24.07.03, 08:59 czy ktos byl z VINGiem? jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walker Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 09:53 ja tam bylem, miod i wino pilem.Wlascicielem Kavosa jest Yanis, mlody przesympatyczny czlowiek.Natomiast Georgia Vicky to skromne apartamenty ale zajebiscie zlokalizowane-najpiekniejsze zachody i wscody slonca!!!Koniecznie wez z widokiem na morze!!!Cisza spokoj,kwiaty,ptaki spiewaja.....Calkiem spory basen,czysciutko.Co jeszcze chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.tg.akk.net.pl 24.07.03, 10:04 Z Vingiem jedziemy w tym roku po raz 5 . Zawsze jest super i ja osobiście nie mam się czego czepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:26 tyle ze to juz nie ten sam VING :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 217.153.44.* 24.07.03, 10:15 dzieki za szybka odpowiedz :-) mowisz ze Georgia sa skromne? tzn gorsze niz Kavos?? bo ja sie zastanawialam ktory wybrac a Gerogia ma niby wyzsza kategorie... daleko tam jest do plazy? a moze wiesz czy gdzies w okolicach da sie pozyczyc rowery? bo w Samym Stavros to pewnie nie bo to chyba mala wioska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:35 g.vicky ma wyzszy standard glownie ze wzgledu na lokalizacje na wzgorzu z cudownym widokiem, w Kavosie natomiast sa mniejsze pokoje ale nowsze wnetrza.Z rowerami w samym stawros jest klopot,natomiast rezydent powinien miec oferte wypozyczalni rowerow tyle ze rowery nie sa tam az takie tanie.Bardziej oplaca sie chyba skutery.Co do stawros to sa tam raptem dwa mini markety oddalone od hoteli ok 1km.,przy czym jeden nazwalbym raczej brud marketem(ten przy przystanku autobusowym).Plaz bezposrednio przy hotelach nie ma, ale sa trzy male ,piaszczyste plazyczki.Do najfajniejszej mozna dojsc z hotelu kavos brzegiem morza(uwaga na skalki).tam tez znajduje sie najlepsza tawerna w okolicy.( znowu te zachody slonca!!!).Cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 217.153.44.* 24.07.03, 10:50 jeszcze tylko jedno :-) podobno w KAVOSie mozna wykupic sniadania - warto? czy lepiej samemu sobie pichcic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 12:24 odpowiem tak- wykupcie sniadania bo warto a jak bedzie monotonne to kupicie sobie pomidorka czy inne warzywko i pasi.Zawsze sa oliwki,smaczny miodek i pieczywko,nie jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 217.153.44.* 24.07.03, 12:35 ok :-) dzieki za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaryma Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 213.77.89.* 24.07.03, 17:58 rowery można pożyczyć przez rezydenta. Kosztuje to 9 euro za dzień, nie ma zniżek za kilka dni. Rowery sa raczej kiepskiej jakosci, dosc zdezelowane. Warto chyba sie zorientować na własna reke w Chanii, bo coś mi się wydaje, ze moze byc taniej, a poza tym przynajmniej mozna wczesniej obejrzeć proponowany sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś