Dodaj do ulubionych

KAVOS lub GEORGIA VICKY??

IP: 217.153.44.* 24.07.03, 08:59
czy ktos byl z VINGiem? jakie wrazenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: walker Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 09:53
      ja tam bylem, miod i wino pilem.Wlascicielem Kavosa jest Yanis, mlody
      przesympatyczny czlowiek.Natomiast Georgia Vicky to skromne apartamenty ale
      zajebiscie zlokalizowane-najpiekniejsze zachody i wscody slonca!!!Koniecznie
      wez z widokiem na morze!!!Cisza spokoj,kwiaty,ptaki spiewaja.....Calkiem spory
      basen,czysciutko.Co jeszcze chcesz wiedziec?
      • Gość: anika Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.tg.akk.net.pl 24.07.03, 10:04
        Z Vingiem jedziemy w tym roku po raz 5 . Zawsze jest super i ja osobiście nie
        mam się czego czepić.
        • Gość: raf Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:26
          tyle ze to juz nie ten sam VING :(
      • Gość: Paula Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 217.153.44.* 24.07.03, 10:15
        dzieki za szybka odpowiedz :-) mowisz ze Georgia sa skromne? tzn gorsze niz
        Kavos?? bo ja sie zastanawialam ktory wybrac a Gerogia ma niby wyzsza
        kategorie... daleko tam jest do plazy?
        a moze wiesz czy gdzies w okolicach da sie pozyczyc rowery? bo w Samym Stavros
        to pewnie nie bo to chyba mala wioska??
        • Gość: walker Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:35
          g.vicky ma wyzszy standard glownie ze wzgledu na lokalizacje na wzgorzu z
          cudownym widokiem, w Kavosie natomiast sa mniejsze pokoje ale nowsze wnetrza.Z
          rowerami w samym stawros jest klopot,natomiast rezydent powinien miec oferte
          wypozyczalni rowerow tyle ze rowery nie sa tam az takie tanie.Bardziej oplaca
          sie chyba skutery.Co do stawros to sa tam raptem dwa mini markety oddalone od
          hoteli ok 1km.,przy czym jeden nazwalbym raczej brud marketem(ten przy
          przystanku autobusowym).Plaz bezposrednio przy hotelach nie ma, ale sa trzy
          male ,piaszczyste plazyczki.Do najfajniejszej mozna dojsc z hotelu kavos
          brzegiem morza(uwaga na skalki).tam tez znajduje sie najlepsza tawerna w
          okolicy.( znowu te zachody slonca!!!).Cos jeszcze?
          • Gość: paula Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 217.153.44.* 24.07.03, 10:50
            jeszcze tylko jedno :-) podobno w KAVOSie mozna wykupic sniadania - warto? czy
            lepiej samemu sobie pichcic?
            • Gość: walker Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 12:24
              odpowiem tak- wykupcie sniadania bo warto a jak bedzie monotonne to kupicie
              sobie pomidorka czy inne warzywko i pasi.Zawsze sa oliwki,smaczny miodek i
              pieczywko,nie jest złe.
              • Gość: paula Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 217.153.44.* 24.07.03, 12:35
                ok :-) dzieki za info :-)
                • Gość: klaryma Re: KAVOS lub GEORGIA VICKY?? IP: 213.77.89.* 24.07.03, 17:58
                  rowery można pożyczyć przez rezydenta. Kosztuje to 9 euro za dzień, nie ma
                  zniżek za kilka dni. Rowery sa raczej kiepskiej jakosci, dosc zdezelowane.
                  Warto chyba sie zorientować na własna reke w Chanii, bo coś mi się wydaje, ze
                  moze byc taniej, a poza tym przynajmniej mozna wczesniej obejrzeć proponowany
                  sprzęt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka