zebroid 29.07.03, 13:02 Czy ktoś tam z nimi był? Dokładniej chodzi o Ayia Napa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Cypr z Ecco Holiday IP: 195.136.95.* 29.07.03, 13:49 ja byłam w kwietniu z nimi w hotelu Pierre Anne Odpowiedz Link Zgłoś
zebroid Re: Cypr z Ecco Holiday 29.07.03, 14:07 o fajnie, ja też własnie tam uderzam:) powiedz coś więcej, jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Cypr z Ecco Holiday IP: 195.136.95.* 29.07.03, 14:59 No więc generalnie było ok poza jednym faktem, który jednym moze przeszkadzac a innym nie - Hotel ma z jednej strony morze, a z drugiej wesołe miasteczko (coż to była za rodość dla dzieci, które zabraliśmy ze sobą:-)...Więc jak sie trafią okna na tę stronę to do późna słychać muzykę i inne odgłosy jak to przy karuzelach. Ja byłam w kwietniu więc jeszcze nie było dużych tłumów - w hotelu czysto, jedzenie też całkiem niezłe. Nie wiem w sumie jak z kąpielą w morzu przy hotelu bo dla mnie woda była za zimna, ale stosunkowo niedaleko jest piaszczysta plaża, gdzie na pewno można się spokojnie kąpać. Ja generalnie byłam zadowolona, szczególnie ze zapłaciłam małe pięniądze. Acha, z usług rezydentów nie mam zwyczaju korzystać więc w tej kwestii nie mogę się wypowiadac - wypożyczyliśmy samochód i zwiedzaliśmy na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
zebroid Re: Cypr z Ecco Holiday 29.07.03, 15:16 O fajnie, bo mam pokój z widokiem na morze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Cypr z Ecco Holiday IP: 195.136.95.* 29.07.03, 15:21 No to moze nie bedziesz mial tak głosno tam sa własciwie dwa budynki - jeden równolegle a drugi prostopadle do morza ja byłam w tym drugim wiec mialam widok i na morze i na wesołe miasteczko więc był i szum fal i dyskoteka:-) Odpowiedz Link Zgłoś