Dodaj do ulubionych

szukam nauczyciela jezyka nowogreckiego

30.07.03, 16:33
Poszukuje nauczyciela (z okolic Slaska), ktory moglby uczyc mnie
nowogreckiego. Lub szukam kursow jezyka nowogreckiego. Ktokolwiek widzial,
ktokolwiek wie gdzie na slasku uczy sie greckiego, prosze o namiary.
Dziekuje, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janosik6 a z jakiego jestes miasta ? 30.07.03, 16:45
      • elinida Re: a z jakiego jestes miasta ? 30.07.03, 19:16
        z zabrza
    • Gość: Marta Podleśna Re: szukam nauczyciela jezyka nowogreckiego IP: *.ynet.pl 30.07.03, 20:31
      Cześć,

ucze się j. greckiego z kursu,
      znajdziesz gopod tym adresem (bezpośredni link)
      didymos.kypros.org/LearnGreek/mod/resource/view.php?id=343
      Pozdrawiam i życze miłej nauki.
      Marta
      www.hellada.sns.pl
      • elinida Re: szukam nauczyciela jezyka nowogreckiego 30.07.03, 20:53
        Ja su :)
        Dziekuje :)
        Ja tez bylam na tej stronie i przerobilam nawet dwie lekcje, ale teraz ta
        strona nie wiem czemu nie chce mi sie ladowac :(((((((((((((((((
        Mam tez ksiazke Barbajorgos, ale na drugiej lekcji wysiadlam, uczac sie sama,
        gdyz sie zalamalam nie rozumiejac wszystkiego :-/
        Teraz bylam w Grecji kupilam sobie ksiazke "ta nea ellinika gia ksenous" ze
        slownikiem z tylu angielskim i rosyjskim :) Moze i ona cos pomoze :-)
        W ostatecznosci bede posilkowala sie tymi ksiazkami :-) zawsze to cos wiecej
        niz nic :-)\
        A u Ciebie strona tego kursu sie spokojnie otwiera?????? moze u nas cos admin
        nabroil, ze juz sie nie otwiera :((((((
        Pozdrawiam :)
      • elinida Re: szukam nauczyciela jezyka nowogreckiego 01.08.03, 12:24
        Gość portalu: Marta Podleśna napisał(a):

> Cześć,
        >
        > ucze się j. greckiego z kursu,
        A jedno male pytanko mam w sprawie tej strony z kursem... czy u Ciebie personal
        Journal tez wyrzuca blad przy otwieraniu i ma puste okienko?
        pozdrawiam
        • Gość: Marta Podleśna Re: szukam nauczyciela jezyka nowogreckiego IP: *.ynet.pl 01.08.03, 13:10
          Czesc,

przed chwila weszlam na strone z kursem, by sprawdzic czy i u mnie jest tak jak
          piszesz, jednak nie.... czasami sie zdaza ze sie dlugo laduje, widac grecki
          serwer nie odpowiada i wtedy jest blad - z taka sytuacja sie zgodze.
          Zastanawiam sie nad kupnem tej ksiazki, ale boje sie, ze skonczy sie jak z
          uczeniem sie ze slownika, czyli na niczym:-(( na totalnym braku cierpliwosci.
          Dlatego narazie zostaje przy kursie internetowym.

Daj znac, czy juz cos lepiej zaczelo dzialac.

Pozdrawiam.
          Marta
          www.hellada.sns.pl
          • elinida ksiazka 01.08.03, 13:53

> Czesc,
            >
            > przed chwila weszlam na strone z kursem, by sprawdzic czy i u mnie jest tak
            jak
            >
            > piszesz, jednak nie.... czasami sie zdaza ze sie dlugo laduje, widac grecki
            > serwer nie odpowiada i wtedy jest blad - z taka sytuacja sie zgodze.
            > Zastanawiam sie nad kupnem tej ksiazki, ale boje sie, ze skonczy sie jak z
            > uczeniem sie ze slownika, czyli na niczym:-(( na totalnym braku cierpliwosci.
            > Dlatego narazie zostaje przy kursie internetowym.
            >
            > Daj znac, czy juz cos lepiej zaczelo dzialac.

Geia Sou :)
            Oł,jeeeeeee!!! :-) strona dzisiaj otwiera sie praktycznie od razu :-) TYlko
            szkoda ze ten Personal Journal nie dziala mi :( nie mam ocen :(
            Do tej ksiazki jest kaseta, ale jak pierwszy raz ja sluchalam to bylam
            przerazona, tak szybko mowia, nie nadarzylam czytac z tym co mowili. Tragedia.
            Jesli chcesz wysle Ci jak wygladaja jakies lekcje, moze 1 i 2???? Zeskanuje Ci
            i wysle. Bedziesz miala jako takie pojecie jak ta ksiazka wyglada.
            A rzeczywiscie samemu ciezko sie to przerabia, przetlumaczenie czytanki,
            cwiczenia, duzo czasu to zajmuje.
            Pozdrawiam

> Pozdrawiam.
            > Marta
            > www.hellada.sns.pl
            • Gość: Marta Podleśna Re: ksiazka IP: *.ynet.pl 01.08.03, 16:22
              Jasu,
              zapomnialam dodac,ze u mnie tez byly i sa problemy z ocenianiem. Jesli nie
              sprawi Ci to problemu mozesz przeslac mi te lekcje, bede bardzo wdzieczna:-)
              moj @ to greece@wp.pl

Pozdrawiam.
              Marta
              www.hellada.sns.pl
              • elinida Re: ksiazka 01.08.03, 17:57

> Jasu,
                > zapomnialam dodac,ze u mnie tez byly i sa problemy z ocenianiem. Jesli nie
                > sprawi Ci to problemu mozesz przeslac mi te lekcje, bede bardzo wdzieczna:-)
                > moj @ to greece@wp.pl
                >
                :) endaksi, jeszcze dzis wysle :)

Zdobywcy szczytow Olimpu laczcie sie ;)
                • Gość: Agape Re: ksiazka IP: *.chomiczowka.net.pl 01.08.03, 22:44
                  Ja polecam książkę Małgorzaty Borowskiej
                  "Intensywny kurs języka nowogreckiego".
                  • elinida Re: ksiazka 01.08.03, 23:28
                    Barbajorgos tez jest Malgorzaty Borowskiej :)
                  • elinida Re: ksiazka 01.08.03, 23:56
                    Gość portalu: Agape napisał(a):

> Ja polecam książkę Małgorzaty Borowskiej
                    > "Intensywny kurs języka nowogreckiego".

Ale dzieki :-) postaram sie ją znalezc :-)
                  • elinida Intensywny kurs języka nowogreckiego 02.08.03, 13:09
                    Szukalam tej pozycji, ale google znalazly tylko dwa wystapienia tej ksiazki, na
                    stronie OBTA, wydawnictwo 1991, pewno nigdzie juz tej ksiazki nie ma. A ciekawa
                    jestem jak wyglada to 'intensywne' :D Z greckim to i tak sie za bardzo
                    intensywnie nie da, tylko bardzo pomalutku :)pozdrawiam
                    • Gość: kasia.wrobel@inter Re: Intensywny kurs języka nowogreckiego IP: *.otenet.gr 02.08.03, 16:50
                    • Gość: Agape Re: Intensywny kurs języka nowogreckiego IP: *.chomiczowka.net.pl 02.08.03, 19:37
                      Jak każdy język, początki łatwe, a potem zaczynają pojawiać się trudnośći :(
                      Ja uczyłam sie greckiego na kursie właśnie z tej książki,
                      więc jeżeli polecił ją sam Grek to znaczy, że chyba jest dobra.
                      Pozdrawiam:)
                      • elinida mam juz nauczyciela greckiego :))))))))) JUPI!!!!! 02.08.03, 19:57
                        mam juz nauczyciela greckiego :))))))))) od nastepnej soboty
                        lekcje :))))))))))))))))) JUPI!!!!!!! :)))))))))))
                        • Gość: Mnika Re: mam juz nauczyciela greckiego :))))))))) JUPI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 13:24
                          Sluchajcie w sieci mozna zamowic software do nauki greckiego jest pare
                          pozycji,koszt ok 400pln wiec jesli ktos mialby ochote sie zrzucic mozemy cos
                          wykabinowac.Pozdrawiam.
                          Piszcie na emaila seismica@gazeta.pl
                          • elinida gdzie to mozna kupic? :> 24.11.03, 17:15
                            A gdzie to mozna kupic?????????
                            Prosze namiary na szczegolowsze informacje:>
                            Pozdrawiam

> Sluchajcie w sieci mozna zamowic software do nauki greckiego jest pare
                            > pozycji,koszt ok 400pln wiec jesli ktos mialby ochote sie zrzucic mozemy cos
                            > wykabinowac.Pozdrawiam.
                            > Piszcie na emaila seismica@gazeta.pl
                            • Gość: mnika Re: gdzie to mozna kupic? :> IP: *.k.mcnet.pl 25.11.03, 06:21
                              Jak znajde chwile to ci napisze te namiary,ale ogolnie rzecz mowiac to w
                              sklepach greckich internetowych sa ze 3.Pozdrawiam.
                            • Gość: Mnika Re: gdzie to mozna kupic? :> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 10:44
                              www.cdrom-shop.com/index.asp
                              www.greekshops.com
                              www.greektownimports.com/
                              Nie pamietam gdzie jest najtaniej.Gdybys zdecydowala sie kupic chetnie
                              zgadalabym sie co do odkupienia czy dolozenia sie do zakupow.Pozdrawiam.
                              • elinida Re: gdzie to mozna kupic? :> 28.11.03, 21:06
                                Dzieki za linki, ale...
                                Czy ja dobrze widze, ze to są do nauki greckiego, ale nie po polsku? :-/ np. po
                                angielsku?
                                Eeeeeeeeeee... nie ma nic gorszego niz nauka jezyka obcego w jezyku obcym :-/
                                ktorego zreszta dobrze sie nie zna :-/
                                A widzialas gdzies nauke greckiego ale po polsku? tooo by bylo cos. :)
                                Pozdrawiam
                                Eli
                                • Gość: Mnika Re: gdzie to mozna kupic? :> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 11:40
                                  Nie widzialam ale z tego co ja zrozumialam to owszem menu jest po angielsku ale
                                  do reszty to chyba nie koniecznie musisz znac angielski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka