Dodaj do ulubionych

ALL INCLUSIVE

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 21:48
Czy bardziej sie opłaca wykupic all inclusive za 2500 czy moze lepiej 2
posiłki za 1900?
Obserwuj wątek
    • Gość: dg Re: ALL INCLUSIVE IP: 195.94.206.* 16.08.03, 08:46
      Policz sobie minimum 1 euro za każdy napoj do posiłku, minimum 2 euro z piwko,
      5 euro za drinki, to zobaczysz jak tania jest dopłata do oferty all.
      Pozdrawiam
    • Gość: greek Re: ALL INCLUSIVE IP: *.zywiec.plusnet.pl 18.08.03, 11:04
      Witaj.
      Co do all inclusive - to zależy gdzie, w jakim terminie i liczbie osób
      jedziesz. Czasami się opłaca a czasami nie. Dopłata do all inclusive to koszt
      ok 400-500 PLN/os. Jeżeli jedzie się w środku sezonu na południe i to np. z
      dzieckiem gdzie temperatury przekraczają 40 stopni - napoi idą całe hektolitry
      i wtedy all inclusive to zbawienie. Nie przejmujesz się niczym tylko
      podchodzisz do pool-baru i pijesz.
      Jeśli masz zamiar dużo zwiedzać, podróżować po okolicy all inclusive jest bez
      sensu. Płacisz a nie korystasz.
      Podobnie "po sezonie" kiedy temperatura nie jest już tak wysoka. Poza tym
      okoliczne lokale mają w sobie tyle uroku.... Być gdzieś i nie zasmakowac
      lokalnych potraw, drinków, czy choćby skorzystać z uroku wieczoru lub nocy i
      posiedzieć w lokalnej tawernie, barze, klubie słuchając muzyki i pijąc drinki
      przygotowane jednak "trochę inaczej" niż hotelowe all inclusive?...... Wybór
      należy do Ciebie. Pozdrawiam.
      • Gość: Betinka Re: ALL INCLUSIVE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 14:40
        trzeba też zwrócić uwagę na bardzo czestą uwage że ta oferta nie obejmuje
        napojów...i wtedy naprawde się to nie opłaca!! a kuchnia grecka jest tak pyszna
        że szkoda sie uwiązywać do jednego miejsca.,...
        pozdrawiam
        • Gość: greek Re: ALL INCLUSIVE IP: *.zywiec.plusnet.pl 19.08.03, 11:59
          Oferta all inclusive nie obejmyje napojów?? - to co obejmuje - barmana? Zawsze
          w all są wszelkie możliwe napoje do dyspozycji. Miałaś jakieś doświadczenie
          gdzie all.. nie obejmuje napojów??? Opisz proszę. Pzdr.
          • Gość: Betinka Re: ALL INCLUSIVE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 12:09
            uppsss....ja wiedziałam że tak będzie.:-(
            Nigdy nie wykupuję oferty all inclusive bo raczej wędruję ale zauważyłam w
            opisie ofert (tym szczegółowym) "nie dotyczy napojów do kolacji.." Nie jest to
            moje doświadczenie więc nie powinnam się wypowiadać...ale naprawdę to mi się
            rzuciło w oczy.......
            Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: Betinka Re: ALL INCLUSIVE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 12:22
            Specjalnie zaczęłam przeglądać oferty AI żeby przeprosić za ten post....tak
            było w ubiegłym roku ale dziś też znalazłam ptaszki...typu AI= 2 posiłki, ale w
            wiekszości zaznaczono że napoje chłodzace i alkoholowe w godz 11-23. Tak jak
            wielokrotnie powtarzałam : czytać umowy i wszystko bedzie ok,
            pozdrawiam Greek ;-)
            • Gość: greek Re: ALL INCLUSIVE IP: *.zywiec.plusnet.pl 19.08.03, 12:35
              Utnijmy ten wątek Betinka.
              Byłem na kilku all i wszystkie napitki (śniadania, obiady, kolacje, pool-bar do
              23:00) były all - wliczone, dostępne, wypite do bólu etc. Może kurcze w jakichś
              umowach i biurach jest inaczej? Ale że trzeba czytać co się podpisuje - to fakt
              nieukrywany. Pozdrawiam.
              P.S. Nie przepraszaj bo nie ma za co. Moc pzdr.
    • Gość: mm Re: ALL INCLUSIVE IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 19.08.03, 15:55
      oj nie kupuj jedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      i nie All bo już utkwisz w hotelu!!
      polecam mój wcześniejszy wątek (przy okazji postu o wyspie KOS) - Greckie
      tawerny to spełnienie marzeń, a jedzenie hotelowe to niestety kiepski wybór
      i "nie greckie" to hotelowe jedzenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka