Gość: P IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 21:48 Czy bardziej sie opłaca wykupic all inclusive za 2500 czy moze lepiej 2 posiłki za 1900? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dg Re: ALL INCLUSIVE IP: 195.94.206.* 16.08.03, 08:46 Policz sobie minimum 1 euro za każdy napoj do posiłku, minimum 2 euro z piwko, 5 euro za drinki, to zobaczysz jak tania jest dopłata do oferty all. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greek Re: ALL INCLUSIVE IP: *.zywiec.plusnet.pl 18.08.03, 11:04 Witaj. Co do all inclusive - to zależy gdzie, w jakim terminie i liczbie osób jedziesz. Czasami się opłaca a czasami nie. Dopłata do all inclusive to koszt ok 400-500 PLN/os. Jeżeli jedzie się w środku sezonu na południe i to np. z dzieckiem gdzie temperatury przekraczają 40 stopni - napoi idą całe hektolitry i wtedy all inclusive to zbawienie. Nie przejmujesz się niczym tylko podchodzisz do pool-baru i pijesz. Jeśli masz zamiar dużo zwiedzać, podróżować po okolicy all inclusive jest bez sensu. Płacisz a nie korystasz. Podobnie "po sezonie" kiedy temperatura nie jest już tak wysoka. Poza tym okoliczne lokale mają w sobie tyle uroku.... Być gdzieś i nie zasmakowac lokalnych potraw, drinków, czy choćby skorzystać z uroku wieczoru lub nocy i posiedzieć w lokalnej tawernie, barze, klubie słuchając muzyki i pijąc drinki przygotowane jednak "trochę inaczej" niż hotelowe all inclusive?...... Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betinka Re: ALL INCLUSIVE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 14:40 trzeba też zwrócić uwagę na bardzo czestą uwage że ta oferta nie obejmuje napojów...i wtedy naprawde się to nie opłaca!! a kuchnia grecka jest tak pyszna że szkoda sie uwiązywać do jednego miejsca.,... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greek Re: ALL INCLUSIVE IP: *.zywiec.plusnet.pl 19.08.03, 11:59 Oferta all inclusive nie obejmyje napojów?? - to co obejmuje - barmana? Zawsze w all są wszelkie możliwe napoje do dyspozycji. Miałaś jakieś doświadczenie gdzie all.. nie obejmuje napojów??? Opisz proszę. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betinka Re: ALL INCLUSIVE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 12:09 uppsss....ja wiedziałam że tak będzie.:-( Nigdy nie wykupuję oferty all inclusive bo raczej wędruję ale zauważyłam w opisie ofert (tym szczegółowym) "nie dotyczy napojów do kolacji.." Nie jest to moje doświadczenie więc nie powinnam się wypowiadać...ale naprawdę to mi się rzuciło w oczy....... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betinka Re: ALL INCLUSIVE IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 12:22 Specjalnie zaczęłam przeglądać oferty AI żeby przeprosić za ten post....tak było w ubiegłym roku ale dziś też znalazłam ptaszki...typu AI= 2 posiłki, ale w wiekszości zaznaczono że napoje chłodzace i alkoholowe w godz 11-23. Tak jak wielokrotnie powtarzałam : czytać umowy i wszystko bedzie ok, pozdrawiam Greek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greek Re: ALL INCLUSIVE IP: *.zywiec.plusnet.pl 19.08.03, 12:35 Utnijmy ten wątek Betinka. Byłem na kilku all i wszystkie napitki (śniadania, obiady, kolacje, pool-bar do 23:00) były all - wliczone, dostępne, wypite do bólu etc. Może kurcze w jakichś umowach i biurach jest inaczej? Ale że trzeba czytać co się podpisuje - to fakt nieukrywany. Pozdrawiam. P.S. Nie przepraszaj bo nie ma za co. Moc pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ALL INCLUSIVE IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 19.08.03, 15:55 oj nie kupuj jedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie All bo już utkwisz w hotelu!! polecam mój wcześniejszy wątek (przy okazji postu o wyspie KOS) - Greckie tawerny to spełnienie marzeń, a jedzenie hotelowe to niestety kiepski wybór i "nie greckie" to hotelowe jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś