Gość: Rob IP: 85.95.77.* 07.04.08, 19:34 Czesc, krotkie pytanie - byl ktos z Was na Skiathos? Warto jechac, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyros Re: Skiathos 08.04.08, 09:49 Hej Byłem na Skiatos, całkiem fajna wysepka, tyle tylko że dłużej niż jeden dzień nie ma tam co robić. Generalnie warto pojechać. Plaża szyszek warta odwiedzenia. Tutaj masz link do galerii: fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,66955196.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszw12 Re: Skiathos 08.04.08, 12:39 Ja mam podobną opinię. Dobre miejsce na wycieczkę jednodniową. Jeżeli o to ci chodzi to gorąco polecam. Na jeden dzień warto. Odpowiedz Link Zgłoś
amellka1 Re: Skiathos 08.04.08, 18:04 Jeśli chodzi o mnie - wyspa Skiathos bardzo mi się spodobała i polecam. Byłam właśnie na jednodniowej wycieczce: najpierw rejs stateczkiem wycieczkowym - piękne widoki na morze i mijane wysepki, "krótki kurs" zorby w wykonaniu kapitana. Na wyspie odwiedziliśmy dwa miejsca: stolicę wyspy - śliczna miejscowość z wąziutkimi uliczkami, malowniczymi domkami w greckich kolorach narodowych oraz piaszczystą plażę Koukounaries, za którą roztacza się lasek piniowy. Nieco więcej szczegółów we wspomnieniach z ubiegłorocznych wakacji: grumko.blox.pl/2008/03/Kokkino-Nero-wspomnienia-z-wakacji-cz2.html Odpowiedz Link Zgłoś
blackened1 Re: Skiathos 08.04.08, 19:44 Plaża Koukounaries to właśnie plaża szyszek o którek tu ktoś napisał. Również polecam. Fajna wysepka :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magda19853 Re: Skiathos 09.04.08, 10:13 Fajna wycieczka. Szczególnie, że na statku też można się poopalać. Szkoda tylko, że nikomu nie udaje się wygrać butli metaxy , Odpowiedz Link Zgłoś
sceenia Re: Skiathos 01.05.08, 13:53 Ja również polecam tę wyspę. Śliczne zabudowania, wąskie uliczki, piekne widoki. Słowem - klimatycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: Skiathos IP: *.biology.univ.gda.pl 07.05.08, 10:03 Skad odplywaja statki na Skiathos? Tylko z Amaliapoli czy jeszcze z jakiegos portu? czy plywaja tez szybsze katamarany czy "zwykle" statki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: Skiathos IP: *.biology.univ.gda.pl 07.05.08, 12:18 Nazwe Amaliapoli znalazlam w krotyms z polecanych linkow. Niestety nie moge jej znalezc na mapie, ktora mam teraz do dyspozycji. Mozecie napisac gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bah77pl Re: Skiathos 07.05.08, 14:34 > Skad odplywaja statki na Skiathos? Np. z Wolos: www.greekisland.co.uk/skiathos/skiathos.htm Pzdr bah77 Odpowiedz Link Zgłoś