Gość: Marta Podleśna IP: *.ynet.pl 06.09.03, 19:45 Witam, szukam osób, które mają zdjęcia z Grecji (swoje) i chcą je zamieścić na mojej domowej stronie lub też chcą pomagać mi przy tworzeniu strony. Pozdrawiam. Marta Podleśna www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasia Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? 06.09.03, 21:52 Marto, jakoś Twoja stronka mi się nie ładuje. zdjęcia: coś tam mam, niedużo, ale z parę się znajdzie. Jeśli jesteś zainteresowana, pisz na maila gazetowego: ptasia@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogro Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 07:53 Cześć, Mam nieco zdjęć zrobionych na Krecie (skany) i Kos (cyfrówka, dosyc dobrej jakości), mogę Ci je podesłać - podaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 08.09.03, 15:35 Gość portalu: rogro napisał(a): > Cześć, > Mam nieco zdjęć zrobionych na Krecie (skany) i Kos (cyfrówka, dosyc dobrej > jakości), mogę Ci je podesłać - podaj adres. Cześć mój mail : greece@wp.pl Napisz mi prosze w nim opis do zdjec, chociaz miejscowosc:) oraz to co chcesz by bylo pod zdjeciem (mowie o prawach autorskich) Pozdrawiam i czekam na zdjecia Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 10.09.03, 18:15 Witaj ponownie, nie dales znaku co z tymi fotkami, odezwij sie prosze. Pozdrawiam Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogro Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 09:22 Kilka zdjęć wysłałem dwa dni temu, zaraz to powtórzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 07:37 Mam dużo zdjęć z Grecji powstałych podczas rejsów jachtem po morzu Egejskim, możemy o tym pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 11.09.03, 17:08 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > Mam dużo zdjęć z Grecji powstałych podczas rejsów jachtem po morzu Egejskim, > możemy o tym pogadać. Witaj Zbyszku, mam nadzieje, ze nie masz mi za zle ze mowie Ci po imieniu:) bedzie mi milo, jesli postanowisz miec swoja galerie na mojej helladzie jesli chcesz pisz na maila: greece@wp.pl Pozdrawiam i czekam na wiesci, czy to w mailu czy tez na forum Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 08:03 OK ale pomyślimy o tym po moim powrocie (z nową porcją zdjęć) z Dodekanezu. Prowadzę swój kolejny rejs na trasie Kos - Kos 21/09-28/09 z zawinięciem na Kalimnos, Patmos, Samos, Ikarię i jak czas pozwoli to co się jeszcze uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 12.09.03, 14:49 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > OK ale pomyślimy o tym po moim powrocie (z nową porcją zdjęć) z Dodekanezu. > Prowadzę swój kolejny rejs na trasie Kos - Kos 21/09-28/09 z zawinięciem na > Kalimnos, Patmos, Samos, Ikarię i jak czas pozwoli to co się jeszcze uda. Jak milo, juz nie moge sie doczekac Twojego powrotu, tym bardziej, ze nie mam na helladzie zbyt wielu zdjec z tych wysp. Pozdrawiam. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re:Grek Zorba-ksiązka IP: 81.210.121.* 11.09.03, 12:12 też pół roku temu szukałam bez rezultatu po różnych antykw. plich targach i znów wybawieniem był internet, nie pamiętam gdzie ale wyszukałam na jakiejś przeglądarce i wysłałam zamów. i po paru dniach ku mojemu ogromnemu zdziwieniu stałam się szczęśliuwą posiadaczką w/w książki pozdrawiam ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re:Grek Zorba-ksiązka IP: *.ynet.pl 11.09.03, 17:04 Gość portalu: ela napisał(a): > też pół roku temu szukałam bez rezultatu po różnych antykw. plich targach i > znów wybawieniem był internet, nie pamiętam gdzie ale wyszukałam na jakiejś > przeglądarce i wysłałam zamów. i po paru dniach ku mojemu ogromnemu zdziwieniu > stałam się szczęśliuwą posiadaczką w/w książki > pozdrawiam > ela Alez Ci dobrze, ja chyba bede zmuszona zrobic tak samo chce ja przeczytac nim obejrze film( tak miedzy nami - dziwny przypadek, tyle razy byl puszczany w tv a ja jakos zawsze sie z nim mijalam) Pamietasz moze na jakiej stronie zamowilas Greka - Zorbe? Bardzo by mi to pomoglo w zyciu, a napewno je ulatwilo. Pozdrawiam. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbathomas Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.localdomain.pl / *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 12:56 yasou czy swoj "portal" moglabys zoptymalizowac nie tylko do rozdzielczosci ale i do tego aby zobaczyc go w przgladarce pt "mozilla", "mozilla-firebird" :) pozdrawiam ..... barbathomas.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 12.09.03, 15:25 Gość portalu: barbathomas napisał(a): > yasou > czy swoj "portal" moglabys zoptymalizowac nie tylko do rozdzielczosci ale i do > tego aby zobaczyc go w przgladarce pt "mozilla", "mozilla-firebird" :) > pozdrawiam ..... > barbathomas.republika.pla Nie przypuszczalam, ze poznam autora strony Odys online :) Poniewaz nie moge odnalesc Twojego maila, wiec tutaj Ci przekleje to co mialo pojsc mailem. "Witaj, chcialabym Ci napisac ze w nbajblizszym czasie hellada bedzie dostosowana do linuxa, mozilli... niestety czlowiek, ktory mial sie tym zajac duzo mowil (ze niewiadomo ile to on umie, gornolotne plany przedstawial...) i w rezultacie nic nie zrobil. A ja sama dopiero ucze sie html'a, tez bym chciala zeby strona wszystkim dzialala - moze kiedys (w niedalekiej przyszlosci mi sie to uda. To byl bardzo intensywny rok, teraz gdy hellada jakos wyglada na explorerze moze na powaznie sie wezme za te inne programy." Pozdrawiam cieplutko. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 20:49 niom, mam nieco widoczków... z maja br. Powiedz jaka rozdzielczość, to podeślę (rozumiem że mają być w *.jpg?) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 14.09.03, 21:03 Witam, najlepiej jesli beda 1024*768 Napisz mi prosze co ma sie pojawic pod zdjeciuem (imie i nazwisko, imie, pseudo) Pozdrawiam cieplutko. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: 213.241.19.* 16.09.03, 08:44 Buuuu.. zdjęcia przygotowałem, ale za dużo tego było i serwer odrzucił. Dziś spróbuję w porcjach ;) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 16.09.03, 17:59 Sprobuj na te dwa konta: greece@wp.pl hellada@polbox.com to drugie jest calkowicie puste Pozdrawiam cieplutko. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 20:51 poszło w 3-ch ratach na Polbox Nie klnij jak będziesz ściągać.. całość ok 4,5 MB Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 16.09.03, 22:26 Na szczescie mam stale lacze:) Zaraz odpisuje na 1 maila, bo tylko jego dostalam narazie. Pozdrawiam cieplutko. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 23:18 Ło matko.. w mailu załącznik.. 6 fotek.. potem się już zatkało i pozostałe 2 części wróciły :( Spróbuję pchąć 2 część za godzinkę (ok. 0:00) trzecią jutro jak opróżnisz skrzynkę :) Pozdrowienia Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 16.09.03, 23:48 Wlasnie sprawdzilam outlooka i nic nie mam od Ciebie.... Poczta mailowa, moze i szybka, ale nie zawsze niezawodna. Pozdrawiam cieplutko. Marta www.hellada.sns.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: 213.241.19.* 17.09.03, 08:13 Pierwsza porcja nie wróciła, czyli gdzieś krąż w sieci, może jest u Ciebie? Polbox ma to do siebie, że czasem nie łączy. Dwie następne części wróciły. Chyba mocniej skompresuję pliki, Teraz każdy ma ok. 300 kB, a jest ich 19. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś