Dodaj do ulubionych

Kto ma zdjęcia z Grecji ????

IP: *.ynet.pl 06.09.03, 19:45
Witam,
szukam osób, które mają zdjęcia z Grecji
(swoje) i chcą je zamieścić na mojej
domowej stronie lub też chcą pomagać
mi przy tworzeniu strony.
Pozdrawiam.
Marta Podleśna
www.hellada.sns.pl
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? 06.09.03, 21:52
      Marto, jakoś Twoja stronka mi się nie ładuje. zdjęcia:
      coś tam mam, niedużo, ale z parę się znajdzie. Jeśli
      jesteś zainteresowana, pisz na maila gazetowego:
      ptasia@gazeta.pl.
    • Gość: rogro Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 07:53
      Cześć,
      Mam nieco zdjęć zrobionych na Krecie (skany) i Kos (cyfrówka, dosyc dobrej
      jakości), mogę Ci je podesłać - podaj adres.
      • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 08.09.03, 15:35
        Gość portalu: rogro napisał(a):

> Cześć,
        > Mam nieco zdjęć zrobionych na Krecie (skany) i Kos (cyfrówka, dosyc dobrej
        > jakości), mogę Ci je podesłać - podaj adres.

Cześć

mój mail : greece@wp.pl

Napisz mi prosze w nim opis do zdjec, chociaz miejscowosc:) oraz to co chcesz
        by bylo pod zdjeciem (mowie o prawach autorskich)

Pozdrawiam i czekam na zdjecia
        Marta
        www.hellada.sns.pl
      • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 10.09.03, 18:15
        Witaj ponownie,
        nie dales znaku co z tymi fotkami,
        odezwij sie prosze.
        Pozdrawiam
        Marta
        www.hellada.sns.pl
        • Gość: rogro Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 09:22
          Kilka zdjęć wysłałem dwa dni temu, zaraz to powtórzę.
    • Gość: Zbyszek Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 07:37
      Mam dużo zdjęć z Grecji powstałych podczas rejsów jachtem po morzu Egejskim,
      możemy o tym pogadać.
      • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 11.09.03, 17:08
        Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Mam dużo zdjęć z Grecji powstałych podczas rejsów jachtem po morzu Egejskim,
        > możemy o tym pogadać.

Witaj Zbyszku,
        mam nadzieje, ze nie masz mi za zle ze mowie Ci po imieniu:)
        bedzie mi milo, jesli postanowisz miec swoja galerie na mojej helladzie
        jesli chcesz pisz na maila: greece@wp.pl
        Pozdrawiam i czekam na wiesci, czy to w mailu czy tez na forum
        Marta
        www.hellada.sns.pl
        • Gość: Zbyszek Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 08:03
          OK ale pomyślimy o tym po moim powrocie (z nową porcją zdjęć) z Dodekanezu.
          Prowadzę swój kolejny rejs na trasie Kos - Kos 21/09-28/09 z zawinięciem na
          Kalimnos, Patmos, Samos, Ikarię i jak czas pozwoli to co się jeszcze uda.
          • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 12.09.03, 14:49
            Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> OK ale pomyślimy o tym po moim powrocie (z nową porcją zdjęć) z Dodekanezu.
            > Prowadzę swój kolejny rejs na trasie Kos - Kos 21/09-28/09 z zawinięciem na
            > Kalimnos, Patmos, Samos, Ikarię i jak czas pozwoli to co się jeszcze uda.

Jak milo, juz nie moge sie doczekac Twojego powrotu, tym bardziej, ze nie mam
            na helladzie zbyt wielu zdjec z tych wysp.

Pozdrawiam.
            Marta
            www.hellada.sns.pl
    • Gość: ela Re:Grek Zorba-ksiązka IP: 81.210.121.* 11.09.03, 12:12
      też pół roku temu szukałam bez rezultatu po różnych antykw. plich targach i
      znów wybawieniem był internet, nie pamiętam gdzie ale wyszukałam na jakiejś
      przeglądarce i wysłałam zamów. i po paru dniach ku mojemu ogromnemu zdziwieniu
      stałam się szczęśliuwą posiadaczką w/w książki
      pozdrawiam
      ela
      • Gość: Marta Podleśna Re:Grek Zorba-ksiązka IP: *.ynet.pl 11.09.03, 17:04
        Gość portalu: ela napisał(a):

> też pół roku temu szukałam bez rezultatu po różnych antykw. plich targach i
        > znów wybawieniem był internet, nie pamiętam gdzie ale wyszukałam na jakiejś
        > przeglądarce i wysłałam zamów. i po paru dniach ku mojemu ogromnemu
        zdziwieniu
        > stałam się szczęśliuwą posiadaczką w/w książki
        > pozdrawiam
        > ela

Alez Ci dobrze, ja chyba bede zmuszona zrobic tak samo
        chce ja przeczytac nim obejrze film( tak miedzy nami - dziwny przypadek, tyle
        razy byl puszczany w tv a ja jakos zawsze sie z nim mijalam)
        Pamietasz moze na jakiej stronie zamowilas Greka - Zorbe?
        Bardzo by mi to pomoglo w zyciu, a napewno je ulatwilo.
        Pozdrawiam.
        Marta
        www.hellada.sns.pl
    • Gość: barbathomas Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.localdomain.pl / *.sanok.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 12:56
      yasou
      czy swoj "portal" moglabys zoptymalizowac nie tylko do rozdzielczosci ale i do
      tego aby zobaczyc go w przgladarce pt "mozilla", "mozilla-firebird" :)
      pozdrawiam .....
      barbathomas.republika.pl
      • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 12.09.03, 15:25
        Gość portalu: barbathomas napisał(a):

> yasou
        > czy swoj "portal" moglabys zoptymalizowac nie tylko do rozdzielczosci ale i do
        > tego aby zobaczyc go w przgladarce pt "mozilla", "mozilla-firebird" :)
        > pozdrawiam .....
        > barbathomas.republika.pla

Nie przypuszczalam, ze poznam autora strony Odys online :)
        Poniewaz nie moge odnalesc Twojego maila, wiec tutaj Ci przekleje to co mialo
        pojsc mailem.
        "Witaj,
        chcialabym Ci napisac ze w nbajblizszym czasie hellada bedzie dostosowana do
        linuxa, mozilli...
        niestety czlowiek, ktory mial sie tym zajac duzo mowil (ze niewiadomo ile to on
        umie, gornolotne
        plany przedstawial...) i w rezultacie nic nie zrobil. A ja sama dopiero ucze
        sie html'a, tez bym
        chciala zeby strona wszystkim dzialala - moze kiedys (w niedalekiej przyszlosci
        mi sie to uda.
        To byl bardzo intensywny rok, teraz gdy hellada jakos wyglada na explorerze
        moze na
        powaznie sie wezme za te inne programy."

Pozdrawiam cieplutko.
        Marta
        www.hellada.sns.pl
        • Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 20:49
          niom, mam nieco widoczków... z maja br. Powiedz jaka rozdzielczość, to
          podeślę (rozumiem że mają być w *.jpg?)
          Pozdrowienia
          • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 14.09.03, 21:03
            Witam,

najlepiej jesli beda 1024*768
            Napisz mi prosze co ma sie pojawic pod zdjeciuem (imie i nazwisko, imie, pseudo)

Pozdrawiam cieplutko.
            Marta
            www.hellada.sns.pl
            • Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: 213.241.19.* 16.09.03, 08:44
              Buuuu.. zdjęcia przygotowałem, ale za dużo tego było i serwer odrzucił. Dziś
              spróbuję w porcjach ;)
              Pozdrowienia
              • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 16.09.03, 17:59
                Sprobuj na te dwa konta:
                greece@wp.pl
                hellada@polbox.com
                to drugie jest calkowicie puste

Pozdrawiam cieplutko.
                Marta
                www.hellada.sns.pl
                • Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 20:51
                  poszło w 3-ch ratach na Polbox
                  Nie klnij jak będziesz ściągać.. całość ok 4,5 MB
                  Pozdrowienia
                  • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 16.09.03, 22:26
                    Na szczescie mam stale lacze:)
                    Zaraz odpisuje na 1 maila, bo tylko jego dostalam narazie.

Pozdrawiam cieplutko.
                    Marta
                    www.hellada.sns.pl
                    • Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 23:18
                      Ło matko.. w mailu załącznik.. 6 fotek.. potem się już zatkało i pozostałe 2
                      części wróciły :(
                      Spróbuję pchąć 2 część za godzinkę (ok. 0:00) trzecią jutro jak opróżnisz
                      skrzynkę :)
                      Pozdrowienia
                      Marek
                      • Gość: Marta Podleśna Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: *.ynet.pl 16.09.03, 23:48
                        Wlasnie sprawdzilam outlooka i nic nie mam od Ciebie....
                        Poczta mailowa, moze i szybka, ale nie zawsze niezawodna.

Pozdrawiam cieplutko.
                        Marta
                        www.hellada.sns.pl
                        • Gość: MareK Re: Kto ma zdjęcia z Grecji ???? IP: 213.241.19.* 17.09.03, 08:13
                          Pierwsza porcja nie wróciła, czyli gdzieś krąż w sieci, może jest u Ciebie?
                          Polbox ma to do siebie, że czasem nie łączy. Dwie następne części wróciły.
                          Chyba mocniej skompresuję pliki, Teraz każdy ma ok. 300 kB, a jest ich 19.
                          Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka