IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:24
Pierwszego października lecę na tydzień do hotelu Armonia na Krecie z BB.
Podobno to zajebisty hotelik, bezpośrednio przy plaży. Wybrałam BB, bo
spotkałam się tylko z pozytywnymi opiniami o Nich.
Przemiła obsługa w salonie firmowym udostępniła mi wszystkie niezbędne
informacje na temat tego wyjazdu (cóż za śliczne i przemiłe Panie).
Szukam osób które w tym terminie jadą do Armonii:))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:26
      Didi ja tez jade w tym terminie do Armonii...a panie sa rzeczywiscie
      przeurocze...i te cudowne usmiechy na ich ustach :)))))) dostalam namiary na
      rezydentow z Krety. Didi wybierzesz sie z nami na imprezke? serdecznie
      zapraszamy
      • Gość: DiDi Re: Armonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:30
        Jejku Lili jak Ci zazdroszcze, skąd zdobyłaś te namiary????
        Jasne że pójdę z Wami na imprezke, już nie moge się doczekać, szkoda ze to
        jeszcze tyle czasu do wyjazdu. Lili a lecisz z Warszawy, bo ja tak.
        • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:35
          Didi im wiecej nas tym lepiej!! juz mam informacje na temat najfajniejszych
          miejsc w Armadurze....slyszalam ze to piekne miasto otoczone zielenia...tylko
          ta elektrownia podobno jakies radioaktywne pyly wywala na plaze....wiesz cos o
          tym Didi??
          • Gość: DiDi Re: Armonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:38
            No co Ty Lili mam nadzieję że żartujesz z tymi pyłami, chociaż może to prawda i
            co ja teraz zrobię, na pewno te pyły zniszczą mój nowy kostium kąpielowy:((( a
            specjalnie na wyjazd kupiłam i tyle pieniędzy zapłaciłam:((( jest taki ładny
            różowy.
            Lili masz może jeszcze jakieś przydatne informacje na temat tego miejsca, no bo
            najwyraźniej będę musiała się dokładnie na ten wyjazd przygotować. Dobrze że
            jeszcze mam troche czasu.
            • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:43
              Mowie Ci Didi te pyly to pylice u czlowieka wywoluja....a kostium - kobieto
              zapomij!!! ja wogole nie biore, bo nie ma sensu...pierwszego dnia stopi sie od
              pylow.....
              Armatura-piekne miasto, mowie Ci taka historie bogata ma i wogole.....
              rozowy kostium masz??? ale jaja, ja mam rozowa torebke :)))))))
              • Gość: DiDi Re: Armonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:46
                O rany masz różową torebkę, ale fajnie będzie pasowała do mojego kostiumu,
                musisz mi ja koniecznie pożyczyć.
                Jejku Lili jak to faknie że na tym forum się zgadałyśmy i że jedziemy w tym
                samym terminie. Bo ja to jadę jeszcze z moim mężem, ale wiesz on to tylko chce
                zwiedzać i zwiedzać a co tam można oglądać same nudy, nic ciekawego.
                • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:53
                  Słuchaj ja jade ze znajomymi, większa grupą. Po torebce poznasz mnie na
                  lotnisku!! zakupy razem zrobimy koniecznie!!! Męża wyślemy na wycieczki a my
                  będziemy smażyły się na plaży....super!! Gdzie kupiłaś ten kostium?? Ja
                  nigdzie różowego nie mogłam dostać, a marzę o takim z dużymi różami bikini!!
                  masz właśnie taki????? Powiedz mi gdzie dostane, bo mam już różowe klapki i
                  gumkę do włosów :)
                  • Gość: Anan Re: Armonia IP: *.crowley.pl 19.09.03, 09:56
                    Wiesz ja mam różowy kostium, ale niestety jest na mnie za mały. Nowy, nie
                    urzywany. Przywiozłam go na wiosnę z Francji. Jeżeli bedzie na Ciebie dobry to
                    chętnie odsprzedam.
                    • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:59
                      Anan a jaki rozmaiar kostiumu?? z francji to pewnie najmodniejszy w tym
                      sezonie.....wowwwww !!!!! to by sie dzialo!!
                      • Gość: Anan Re: Armonia IP: *.crowley.pl 19.09.03, 10:02
                        Rozmiar 34. Jest śliczny. Z najnowszej kolekcji Gucci.
                        • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 10:07
                          to niestety nie dla mnie :((( ja nosze rozmiar 42 niestety...wiesz faceci sie
                          niezle za mna ogladaja na plazy :)))) mam nadzieje ze cos zdzialam na
                          Krecie :)))
              • Gość: Anan Re: Armonia IP: *.crowley.pl 19.09.03, 09:51
                Jejku jak fajnie, że jedziecie do Armoni. Ja też jadę w tym terminie. Zgadzam
                się z waszymi opiniami na temat Pań w salonie BB. Są cudowne. Uzyskałam
                wyczerpującą informację na temat hotelu i misteczka. Dodam, że zrobiły to
                wszystko w przemiły sposób z pieknym uśmiechem na twarzy. Doprawdy chętnie bym
                się z nimi zaprzyjaźniła.
                • Gość: blinkl zemdliło mnie....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:00
                  od tych głupot i cukrowania. Ile mozna pisac o rózowym kostiumie i słodziutkich
                  jak lukier usmiechach przesympatycznych Pań w salonie, o tym jak są miłe,
                  cudowne i cąły czas sie usmiechaja......dajcie spokój, zajmijcie sie czym, bo
                  głupoty piszecie
                  • Gość: Lila Re: zemdliło mnie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:20
                    dla Ciebie to głupoty, a dla nas prawdziwe problemy. odcień różu świadczy o
                    guście i klasie człowieka. otóż róż przybrudzony był modny dwa lata temu, więc
                    jeśli ktoś nosi go w tym sezonie, to świadczy o tym że nie śledzi mody. a co
                    ludzie mówią o takich osobach?? wszyscy to wiemy. nie chcę być zaliczana do
                    niemądrych (hihihi) blondynek i dlatego wiem że teraz nosi się róż mocny,
                    odblaskowy!!! otóż to!!
                    Didi czy w takim odcieniu jest Twój kostium??
                    • Gość: DiDi Re: zemdliło mnie....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:24
                      oczywiście Lili że w takim odcieniu jest mój kostium, ja śledzę najnowsze
                      trendy mody. Najgorsze co może być, jak na plaży ludzie się wciąż na Ciebie
                      patrzą i szepczą, że niemodnie wyglądasz. Jak ktoś nie ma klasy, to nie znaczy
                      ze powienien krytykować inne osoby, nie prawdaż Lili.
                      • Gość: Lili Re: zemdliło mnie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:28
                        Tak Didi masz racje!!! Pamietam taka sytuacje kiedys na plazy!! mialam kostium
                        w paski poziome a okazalo sie ze modne sa juz pionowe!! wyobrazasz sobie jaki
                        wstyd......te szepty, wzrok ludzi na Tobie..koszmar!! powiedzialam sobie -
                        nigdy wiecej!!! od tej pory codziennie robie zakupy!! musze wiedziec co w
                        trawie piszczy.....
                        Didi mam w Tobie bratnia dusze!!
                        • Gość: Didi Re: zemdliło mnie....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:50
                          Jejku Lili wyobrażam sobie co musiałś poczuć, takie upokorzenie, bardzo Ci
                          współczuje, chyba bym zmdlała ze wstydu.
                          Lili tak się ciesze że jedziemy razem, że nawet sobie nie wyobrażasz:)))))))))
                          • Gość: madzia Re: zemdliło mnie....... IP: *.nsm.pl 20.09.03, 11:46
                            :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            hihi ciekawa rozmowa.
                            tylko ciekawe czy wykorzystacie swoje rozowe kostiumiki bo wtedy na krecie moze
                            byc juz chlodno:)
                            • Gość: Lili Re: zemdliło mnie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 12:34
                              wlaśnie Madziu widzisz to również jest problemem :((( dowiadywalysmy sie nawet
                              o solarium w Armaturze, ale nie ma :((((( i jak ja sie opale?? jak sie opali
                              Anan z Didi....koszmar!!!! :((((( plakac sie chce.....
                              a co do kostiumu, to i tak go wloze!! w koncu roz jest teraz w modzie ;))))
                              Madziu Ty jedyna zrozumialas o co w tym chodzi ;))))) dziekujemy
      • Gość: Fifi Re: Armonia IP: *.ret.forthnet.gr 22.09.03, 11:49
        Hej Didi i Lili!!! Oj mam wyobraznie, mam!!! Coz was, moje mile jeszcze moze
        jeszcze zaskoczyc... Mam piekne krecone wloski, mila powierzchownosc i
        uregulowany stosunek (ten do sluzby wojskowej tez), rozowe buciki z paskiem
        poprzecznym, a moje piersi!!! Ach!!! Pekniecie z zachwytu!!! A wy??? Jak
        wygladacie???
    • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.jelonki.home / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 12:59
      no dziewczęta jak idą przygotowania do wyjazdu?? mam już różową GĄBKĘ!!!!!!!!!!
      wyobrażacie to sobie :))))) jestem taka szczęśliwa!!!!! a kostium też już
      zakupiłam: śliczny mówię wam!!!! pokażę jak tylko poznamy się na lotnisku :)))
      dziewczny zastanawiałyście się nad pogodą?? a jeśli faktycznie będzie tak jak
      Madzia pisała?? zero słońca i wiatr.....może kwarcówkę z Polski weźmiemy?? co
      wy na to??
      • Gość: Anan Re: Armonia IP: *.dialup.medianet.pl 21.09.03, 13:07
        Lili myśle, że to dobry pomysl. Trzeba zabezpieczyć się na każdą ewentualność.
        Bardzo się cieszę, że udalo Ci się kupić różowy kostium. Gdybyś go nie miala to
        pewnie czułabyś się źle. No nic porozmawiamy o tym podczas lotu na Kretę.
        Odliczm już dni.....
    • Gość: Fifi Re: Armonia IP: *.ret.forthnet.gr 22.09.03, 11:08
      Hej, witam was Panie! Tak pieknie opowiadacie o tych kostiumikach, gabeczkach,
      ze zdecyduje sie chyba przyjsc powitac Was, drogie Panie, na lotnisku. Mam
      rozmiar 43, choc juz nie pierwszej mlodosci, to jestem calkiem atrakcyjna,
      rozowa szminka w okolicach krocza i odkryty topik od kolan w dol to moj znak
      rozpoznawczy. Byc moze doloze jeszcze galazke oliwna, ktora wystawac bedzie z
      odbytu. Hmmm, co sadzicie? No i kiedy bedziecie w Herakljonie?
      • Gość: Didi Re: Armonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 11:40
        Czesc Lili, juz nie mode się doczekać wyjazdu. Cały weekend o tym myślałam,
        napisz mi koniecznie gdzie kupiłaś tą gąbkę, bo ja nie mogę nigdzie dostać
        różowej. Widziałaś jakaś Fifi będzie na Nas czekać na lotnisko, tylko nie wiem
        dlaczego ma mieć tą gałążkę w ... hihihihi. Ciekawe czy jakaś fajna z niej
        dziewczyna nie??????
        • Gość: Lili Re: Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 11:43
          czesc DiDi!! wlasnie widze :))) a co do nowej kolezanki, to moze byc
          ciekawie....widze ze dziewczyna ma fantazje ;)))))) ciekawe co jeszcze w .....
          nosi hihihi :))))) moze ma rozowe majteczki...kto wie....
          gąbkę kupiłam na Stadionie!! wiesz jaki wybór różowych ciuszków tam jest!!!
          RAJ!!
          • Gość: Didi Re: Armonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 11:49
            O rany to super Lili, koniecznie musze się tam jeszcze wybrać, ale nie wiem
            kiedy, bo jeszcze tyle do zrobienia a czasu coraz mniej:((( Mam pełne ręce
            roboty, nie wiem czy sobie z tym wszystkim poradzę. A Ty Lili masz już wszystko
            przygotowane??????
            • Gość: Lili do Fifi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 12:10
              Jakich jeszcze atrakcji mozesz nam dostarczyc droga kolezanko z pieknymi
              lokami??
              • Gość: Didi Re: do Fifi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 12:27
                Och Fifi moja droga koleżanko jak fajnie ze też będziesz na Krecie, to super!!!!
                • Gość: mimi Re: do Fifi IP: *.her.forthnet.gr 22.09.03, 15:38
                  drogie Lili i Fifi.
                  bylem wiele razy w grecji i chetnie udziele Wam kilku waznych rad aby wakacje
                  byly mile i spokojne.
                  po pierwsasze wezcie z soba grzalke do wody.dobra grzalka to pelen sukces.jak
                  sie dobrze ustawi pod jakas blacha to mozna kielbaske usmazyc.a w zlewozmywaku
                  mozna ugotowac makaron. szpageti jak marzenie.aha i najwazniejsze jak bedziecie
                  robic kupe to nie wrzucajcie papieru do muszli bo sie zapcha.sa specjalne
                  pojemniki.zycze milegp pobytu.rezydenci sa fajni-znam jednego.
                  mimi
                  • Gość: Lili Re: do Fifi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 15:59
                    Jejuuuu jak to dobrze ze powiedziales o tym.....rozowy papier by sie
                    przydal...!! a makaron jest grecki czy sprowadzany?? bo nie wiem czy sensacji
                    zoladkowych nie bede miala.
                    z gory dziekuje za odpowiedz :))
                    P.S. a ktory rezydent jest taki fajny????
                    • Gość: Didi Re: do Fifi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:12
                      Lili ja Ty kupujesz różowy papier toaletowy, to ja kupię różowe chusteczki.
                      Chusteczki to podstawa, bez chusteczek nigdzie się nie ruszam z domu :)))))))))
                      • Gość: Lili Re: do Fifi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:15
                        DiDi a Ty z mezem bierzecie grzalke ze soba?? bo ja nie wiem cy tam sa
                        gniazdka okragle, cz moze trojkatne....jak wsadzicie wtyczke????
                        mam jeszcze pytanie!! czy rezydenci organizuja nam czas na miejscu?? jakies
                        gry i zabawy przy basenie?? bo nie wiem czy mam na silke jeszcze pochodzic czy
                        nie hihihi.......solarium to caly rok jest grane :)))
                        • Gość: Didi Re: do Fifi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:21
                          Lili solarium to podstawa o tym nawet nie wspominałam bo to oczywiste, mam
                          nadzieję że tam na miejscu są solaria, bo nie wiem co inaczej zrobię.
                          Mój mąż bierze grzałkie, ale nie wiem czy będzie ją potrafił podłączyć, czy nie
                          bedzie to dla niego zbyt skomplikowane. Poza tym on bierze wędke i całe dni
                          będzie ryby łowił, więc przydały by się jakieś gry i zabawy zeby się tam nie
                          nudzić. Powiem Ci w tajemnicy Lili że najchętniej to bym Go w domu zostawiła.
                          • Gość: Lili Re: do Fifi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:27
                            Sluchaj Didi. z mezem jest latwa sprawa.....jakies proszki do jedzenia mu
                            dosyp i mezus z glowy :))))
                            a gry i zabawy by sie przdyaly...jasne sprawa :)))
                            Didi nie chce Cie smucic ale solki tam nie ma :(((( i to jest wlasnei
                            najwiekszy problem!!!
                            powiedz bierzesz ze soba jakies puszki?? kielbase, chleb??? te greckie
                            jedzenie moze byc nie do strawienia...wiesz tam prawie dzicz jest....
                            • Gość: Didi Re: do Fifi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:32
                              No właśnie z tym jedzeniem to duży proble, ja to słyszałam że oni tam wszytsko
                              surowe jedzą i to prawie od razu z morza brrrr nie wyobrażam sobie tego.
                              Może wezmę ze sobą chleb, trochę krakowskiej, jakiś syr. Wiesz może tam być
                              ciężko, nie wiadomo co nas czeka.
                              • Gość: Lili Didi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:35
                                a slyszalas co chlopcy tam z owcami robia!!! straszna sprawa.......szkoda
                                chlopakow....:((
                                • Gość: Didi Re: Didi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:38
                                  Lili co robią, musisz mi koniecznie powiedzieć. Dlaczego szkoda chłopaków????
                                  • Gość: Lili Re: Didi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:40
                                    naprawde wstydze sie napisac....czytalam o tym w pewnej ksiazce.....wiesz oni
                                    z tymi owcami ten..no wiesz...z reszta opowiem na lotnisku...
                                    to jest straszne!!! chlopcy sie marnuja....
                                    • Gość: Didi Re: Didi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:44
                                      A to o owce chodzi, to już wiem co mi chciałaś powiedzieć, to normalka u nas w
                                      górach też chłopcy tak robią i muszę Ci powiedzieć że czerpią z tego dużą
                                      satysfakcje.
                                      • Gość: Lili Re: Didi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:46
                                        Ojejjjjjj Didi powaznie!! az taka desperacja???? moze w zimie w gory
                                        pojedziemy i jakos zaradzimy?? ;))))))) hihihihih
                                        • Gość: Didi Re: Didi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:48
                                          No nie wiem Lili czy coś poradzisz, oni już tak chyba z przyzwyczajenia mają i
                                          ciężko pomóc. Mówię Ci już nie jedna próbowała i wszystko na nic. To straszne
                                          naprawde strasznie i wiedzisz tak po świecie się to rozprzestrzenia jak jakaś
                                          epidemia.
                                          • Gość: Lili Re: Didi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:53
                                            to straszne co piszesz :((( smutek na moim licu zagoscil....nie powinnysmy o
                                            tym myslec przed wyjazdem, to zbyt trudne......
                                            takie zezwierzecenie chlopcow.....i co oniw tych owcach widza...:(((
                                            wracam do pracy Didi, nowa dostawa wieprzowiny w moim sklepie jest, musze
                                            prosiaki na czesci pokroic, ciezka praca i brudna....ale co zrobic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka